Margereti n Jacki abi 🙂Bu hımbıl kimrolü neydi
A Haber de siyaset programı var Rus ajanı nın Özbek vatandaşını vurup kaçma görüntüleri var arka fonda da kurtlar vadisi müziği var
Son düzenleme:
Margereti n Jacki abi 🙂Bu hımbıl kimrolü neydi
jack i ilk görüşte tanıdım saçma sapan yarışmalara katılmışMargereti n Jacki abi 🙂
A Haber de siyaset programı var Rus ajanı nın Özbek vatandaşını vurup kaçma görüntüleri var arka fonda da kurtlar vadisi müziği var
vadi aga vadi; senin şu kanaldan bir an önce kurtulmamız lazım ben böyle birşey görmedim reyting çakıldı kaldı ne düşüyor ne çıkıyor bak diğer diziler durumlarına göre düşüyor bazen de çıkıyor bizde hiç oynama yok bu iyi birşey mi kötü mü artıkjack i ilk görüşte tanıdım saçma sapan yarışmalara katılmışaga vadi bu ya başyapıt tek büyük efsane heralde olacak
sen söyleyince aklıma geldi bugün bi radyoda reklam vardı bişey tanıtıyolardı bi baktım bizim operasyon müziği çalıyor arka fonda dedim ne alaka lan bu reklamla vadi müziğiama adamlar ilgi çekiyor böyle
vadi demek hit demek rating demek
@china_shangai abi bölüm yorumunu hala yapmamışsın 2 gündür bekliyorum
kötü aga kötü dediğin gibi çakıldık resmen aynı reytinge ne yaparsan yap aynı bu iş böyle olmazvadi aga vadi; senin şu kanaldan bir an önce kurtulmamız lazım ben böyle birşey görmedim reyting çakıldı kaldı ne düşüyor ne çıkıyor bak diğer diziler durumlarına göre düşüyor bazen de çıkıyor bizde hiç oynama yok bu iyi birşey mi kötü mü artık
@china_shangai @-KADİR- @WesTxCoasT @Master.1000 @Polat Şaşmaz @34rcp44 @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @legolas9900 @ABAY_06 @sürgünüm @Maskeli Fedai @AlemTo @Amoureux
Arkadaşlar sizlere bir önerim olacak hepimiz vadiyi izleyen ve seven insanlarız diyorum ki kurtlar vadisi forumu kursak nasıl olur
forum işlerinden anlayan arkadaşlar var aramızda bu forumu kısa sürede büyütürüz faceden reklamını yaparız her türlü büyür yani. hepimiz yönetici oluruz arada biraz katkı yapsak yeter zaman harcamaya da gerek yok oturtsak yeter bize gerisi çorap söküğü gibi gelir. Zaten burda kalıplaşmış bi kitlemiz var diğer vadi forumlarında da gelecek olan üyeler çok olur çünkü diğer vadi forumları şerefsizlerle dolu bu durumdan memnun olmayan vadiciler gelse yeter
ne diyorsunuz agalar lütfen beğenip geçmeyin düşüncelerinizi söyleyin yapalım mı destek olurmusunuz
kim açıcak@takas cım vadi forumu açılacak oraya üye olun ben açılınca size link vereyim
üye olun olurmu hep birlikte forumu büyütürüz
kim açıcak
Batu büyüksün babaAgalar şu forum konusu konusunda ben çalışmaya başladım siz üye toplayabilir miyiz ona bakın forumu 1 günde açarım ben
Memati
Agalar şu forum konusu konusunda ben çalışmaya başladım siz üye toplayabilir miyiz ona bakın forumu 1 günde açarım ben
Abla bu forumdan birisinin acmasi daha iyi olurbatucum bir forum açılacak zaten oraya toplanabiliriz
Öyle deme aga Rvp vurdukça aglayacaktik biz hanidur şimdi sende aga zaten stresliyim liderlik gitti 🙂
olum siz zaten ağlıyonuz hemde daha vurmadanÖyle deme aga Rvp vurdukça aglayacaktik biz hani
Podolskiye kötü diyen @china_shangai abi şimdi ne düşünüyor acaba
O kadar yıldız getir ama birşey yapamasınlarolum siz zaten ağlıyonuz hemde daha vurmadanmesele bizim ne yaptığımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?