aga kuralım ve güvenli olsun yeter gerisini hallederiz biraz zaman geçince alışırız zatenBasit işler değil hacı hadi kurdun bunun onu var,bunu var, şunu var kısacası var oğlu var yanio kadar anlamam ben o işlerden
aga kuralım ve güvenli olsun yeter gerisini hallederiz biraz zaman geçince alışırız zatenBasit işler değil hacı hadi kurdun bunun onu var,bunu var, şunu var kısacası var oğlu var yanio kadar anlamam ben o işlerden
Hacı yapabilsem yardımcı olurum ama beni aşar o kadar anlamıyorum benaga kuralım ve güvenli olsun yeter gerisini hallederiz biraz zaman geçince alışırız zaten
bakalım bunu uzun zamandır düşünüyorum gerçek bir kurtlar vadisi forumu olacak hatta pana film bile bizi dikkate alacak zamanlaHacı yapabilsem yardımcı olurum ama beni aşar o kadar anlamıyorum benaramızda anlıyan vardır
İnşallah olurbakalım bunu uzun zamandır düşünüyorum gerçek bir kurtlar vadisi forumu olacak hatta pana film bile bizi dikkate alacak zamanla
anlayan kardeşlerimiz var bunu yapacaz İnşallah
@china_shangai @-KADİR- @WesTxCoasT @Master.1000 @Polat Şaşmaz @34rcp44 @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @legolas9900 @ABAY_06 @sürgünüm @Maskeli Fedai @AlemTo @Amoureux
Arkadaşlar sizlere bir önerim olacak hepimiz vadiyi izleyen ve seven insanlarız diyorum ki kurtlar vadisi forumu kursak nasıl olur
forum işlerinden anlayan arkadaşlar var aramızda bu forumu kısa sürede büyütürüz faceden reklamını yaparız her türlü büyür yani. hepimiz yönetici oluruz arada biraz katkı yapsak yeter zaman harcamaya da gerek yok oturtsak yeter bize gerisi çorap söküğü gibi gelir. Zaten burda kalıplaşmış bi kitlemiz var diğer vadi forumlarında da gelecek olan üyeler çok olur çünkü diğer vadi forumları şerefsizlerle dolu bu durumdan memnun olmayan vadiciler gelse yeter
ne diyorsunuz agalar lütfen beğenip geçmeyin düşüncelerinizi söyleyin yapalım mı destek olurmusunuz
aga elini taşın altına koymadan bu işi yapamayız destek şartkurulursa üye oluruz
Ben bunu kac senedir dile getiriyorum. Ben yazin kurmustum bir tane hatta@china_shangai @-KADİR- @WesTxCoasT @Master.1000 @Polat Şaşmaz @34rcp44 @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @legolas9900 @ABAY_06 @sürgünüm @Maskeli Fedai @AlemTo @Amoureux
Arkadaşlar sizlere bir önerim olacak hepimiz vadiyi izleyen ve seven insanlarız diyorum ki kurtlar vadisi forumu kursak nasıl olur
forum işlerinden anlayan arkadaşlar var aramızda bu forumu kısa sürede büyütürüz faceden reklamını yaparız her türlü büyür yani. hepimiz yönetici oluruz arada biraz katkı yapsak yeter zaman harcamaya da gerek yok oturtsak yeter bize gerisi çorap söküğü gibi gelir. Zaten burda kalıplaşmış bi kitlemiz var diğer vadi forumlarında da gelecek olan üyeler çok olur çünkü diğer vadi forumları şerefsizlerle dolu bu durumdan memnun olmayan vadiciler gelse yeter
ne diyorsunuz agalar lütfen beğenip geçmeyin düşüncelerinizi söyleyin yapalım mı destek olurmusunuz
sen anlıyomusun bu işlerden aga anlıyosan açalım ortaklaşaBen bunu kac senedir dile getiriyorum. Ben yazin kurmustum bir tane hatta
Anliyorum tabii. Bu da benim yazin rastgele actigim Vadi forumusen anlıyomusun bu işlerden aga anlıyosan açalım ortaklaşa
acemide olsan bizden iyi biliyosun 2-3 kişi daha bulduk mu açarız aga batuhankaralar da anlıyodur büyük ihtimalle halledeceğiz bu işiAnliyorum tabii. Bu da benim yazin rastgele actigim Vadi forumu
http://kurtlarvadisi.freeforums.net
İnşallah hedefimizi gerceklestiririz hakkımızdan hayirlisiacemide olsan bizden iyi biliyosun 2-3 kişi daha bulduk mu açarız aga batuhankaralar da anlıyodur büyük ihtimalle halledeceğiz bu işi
gerçek bir kurtlar vadisi forumu olacak
o hainleri görünce sinirleniyorum aga onlara inat müthiş bi forum oluşturacaz eski pana film forum sinerjisini yakalarsak süper olurİnşallah hedefimizi gerceklestiririz hakkımızdan hayirlisi
Pana film forum havasini hic bilmiyorum. O zamanlar interneti bile bilmiyodumo hainleri görünce sinirleniyorum aga onlara inat müthiş bi forum oluşturacaz eski pana film forum sinerjisini yakalarsak süper olur
bu pana niye ilgi göstermedi ki şu siteye en son memati nin öldüğü bölümde aktifdi son yorumumuda sezon finalinde yazmıştım sonra zaten forum ne olduysa vadinin 10. yılında patladıPana Film Forum'da yapılan yorumlar, analizler, tahminler, öneriler vs. kelimeye dökmek imkansız. Yani 'kemik izleyici' dediğimiz kitlenin yer aldığı bir forumdu.. tüm Kurtlar Vadisi izleyicisinin buluştuğu yer. Vadi gününde yüzlerce sayfayı bulan bir forum. Yazılan şeyler eminim ki senaristleri bile bazen sandalyeden düşürmüştür.. gerçekten muazzam yorumlar vardı.
bu pana niye ilgi göstermedi ki şu siteye en son memati nin öldüğü bölümde aktifdi son yorumumuda sezon finalinde yazmıştım sonra zaten forum ne olduysa vadinin 10. yılında patladı
yazık oldu aktif olmasa bile arşiv olarak bile dursa çok iyi olurduBir ara Pana Film'in tüm siteleri saldırıya uğramıştı.. sonrasında da gelişen diğer krizlerle öyle kaldı herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?