Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Basit işler değil hacı hadi kurdun bunun onu var,bunu var, şunu var kısacası var oğlu var yani
o kadar anlamam ben o işlerden
aga kuralım ve güvenli olsun yeter gerisini hallederiz biraz zaman geçince alışırız zaten

Hacı yapabilsem yardımcı olurum ama beni aşar o kadar anlamıyorum ben
aramızda anlıyan vardır
bakalım bunu uzun zamandır düşünüyorum gerçek bir kurtlar vadisi forumu olacak hatta pana film bile bizi dikkate alacak zamanla
anlayan kardeşlerimiz var bunu yapacaz İnşallah

kurulursa üye oluruz

Ben bunu kac senedir dile getiriyorum. Ben yazin kurmustum bir tane hatta

Pana Film Forum'da yapılan yorumlar, analizler, tahminler, öneriler vs. kelimeye dökmek imkansız. Yani 'kemik izleyici' dediğimiz kitlenin yer aldığı bir forumdu.. tüm Kurtlar Vadisi izleyicisinin buluştuğu yer. Vadi gününde yüzlerce sayfayı bulan bir forum. Yazılan şeyler eminim ki senaristleri bile bazen sandalyeden düşürmüştür.. gerçekten muazzam yorumlar vardı.

bu pana niye ilgi göstermedi ki şu siteye en son memati nin öldüğü bölümde aktifdi son yorumumuda sezon finalinde yazmıştım sonra zaten forum ne olduysa vadinin 10. yılında patladı

bu pana niye ilgi göstermedi ki şu siteye en son memati nin öldüğü bölümde aktifdi son yorumumuda sezon finalinde yazmıştım sonra zaten forum ne olduysa vadinin 10. yılında patladı

Bir ara Pana Film'in tüm siteleri saldırıya uğramıştı.. sonrasında da gelişen diğer krizlerle öyle kaldı herhalde.