- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Valla sesi de güzelmiş rahmetlininaynen başkan kasideyi kendisi seslendirmiş; zaten videoyuda resmi youtube hesabı paylaştı daha yeni
Valla sesi de güzelmiş rahmetlininaynen başkan kasideyi kendisi seslendirmiş; zaten videoyuda resmi youtube hesabı paylaştı daha yeni
evet başkan insanın içine işliyor resmen ilk girdiği sezon ki sesi kendi sesiydi galiba kadife gibi insana huzur veriyorduValla sesi de güzelmiş rahmetlinino sala yı da o seslendiriyordu o Zaman
ne müthiş bir sesi var aga inan bu kasideyi süha babanın okuduğunu daha yeni öğrendim o zaman herkes bu kasideyi arıyordu müthiş söylemiş rahmetli hey gidi heyBaşımız sağolsun...
Değerli gönül dostumuz, Ailemizin saygıdeğer büyüğü İsmail Aydın,
bu sabah geçirdiği ani bir kalp krizi ile Hakkın rahmetine kavuşmuştur.
İsmail Ağabeyimize Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.
Pana Film Ailesi
Bu bolum bomba olacakÖzettede birsey yok yalniz buyuk supriz neymis o var
Sen oyle diyosan oyle olur agaBu bolum bomba olacak
Büyük sürpriz ne olur sence aga çok merak ettimSen oyle diyosan oyle olur aga
Ozetden tam anlamadim supriz yusuf tan bagimsiz miBüyük sürpriz ne olur sence aga çok merak ettim
Ben de tam anlayamadim o kismiOzetden tam anlamadim supriz yusuf tan bagimsiz mi
Baskan kendimize gizem ariyoz iste ana ogul bulusmasi olacakda bolumle ilgili baska bir gelismede olabilir mi diye 😀La gençler amma safsınızsüpriz ana oğulun kavuşması 😉)))
aga haftasonuna kadar devam ediyor daha yeni başladı@takas aga sen ne yaptın vizeleri bitirdin mi, gördüğüm sanki ders çalışıyormuşsun gibi
Allah kolaylık versin aga ; senin simdi maraton yogunduraga haftasonuna kadar devam ediyor daha yeni başladı
Kac senen kaldi okulu bitirmeneaga haftasonuna kadar devam ediyor daha yeni başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?