Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

272.bölüme biz pek rağbet etmesek de genel itibarı ile beğenilmiş bu aşamaya geldikten sonra daha büyük atılım yaparak devam etmemiz lazım

Mesela ne gibi bir atılım
örneklendirirseniz seviniriz Kadir bey

Nasıl çözdü bir tek ben mi göremiyorum acaba
)) sakatlık bende galiba
Eee abi yaşlılık zor
atılımdan kastım ana kadroyu güçlendirmek bilinen kaliteli oyuncu transferleri , saglam çekimler , ve senaryonun tırmanarak tempoyu artirmasi olmazsa olmaz ters köşeler ve gizem uyandirici bolumlerin gelmesi

Ben bu dediklerinin hepsini iki senedir burada dile getiriyorum
ve fakat hiç ümidim yok 😉 hele ki kaliteli oyuncu transferi pek peh peh bunların cebinde akrep var
hep bana diyorlar

Ben bu dediklerinin hepsini iki senedir burada dile getiriyorum
ve fakat hiç ümidim yok 😉 hele ki kaliteli oyuncu transferi pek peh peh bunların cebinde akrep var
hep bana diyorlar
Dur baskan bakarsin Andy Garcia yi tekrar getiririz hatta douple yapip çift oyuncu bile getirebiliriz ümit bitmez

272.bölüm tam heyecanlı yerde bitti Asya nın bombaya müdahele etmesi krtik oldu Gölge bu işe ne diyecek? Asya niye müdahele ettİ? zeynep ihtiyarlara çalışıyor olabilir ajan olarak da Gölge nin yanına yerleştirilmiş olabilir

Suha baba vefat etmis kalp krizi sonucunda Allah rahmet eylesin

ölümün dakikası, saati, günü, haftası olmaz ama daha bir kaç gün önce sapasağlam izlediğimiz birinin ölüm haberini almak insanı ister istemez derinden etkiliyor.

ölümün dakikası, saati, günü, haftası olmaz ama daha bir kaç gün önce sapasağlam izlediğimiz birinin ölüm haberini almak insanı ister istemez derinden etkiliyor.
valla başkan sanki tanıdığımız yeni görüştüğümüz birisinin vefatı gibi bir etki yaptı ölüm işte bu kadar yakın