Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Gercekler bunlar aga. Vadi her ne kadar eskiyi aratsa da Vadiden aldigim keyfi hicbir diziden alamiyorum Eskiya iyi olur dedik adamlar kari dizisi yapmis
aga dediğin gibi kadın dizisi vıcık vıcık sahnelerle dolu haa zaten kurtlar vadisi ile falan zerre kıyas götürmez

aga dediğin gibi kadın dizisi vıcık vıcık sahnelerle dolu haa zaten kurtlar vadisi ile falan zerre kıyas götürmez
2.Dakikada ki Polatin gozleri herseyi soyluyor zaten 100 kere seyretsen bikmazsin su sahnelerden ya of. 14.dakika da ki Polatin Elife soyledikleri de efsanenin de otesi bisey

Aga music survivor ssonuçları moralimi bozdu devamlı düşük veriyorlar
aga öyle boş işlere katıldığına mı kızsam yoksa bunu düşünmene mi kızsam gerçekten acayip derecede boş işler müdürü oldun çıktın kusura bakma

Nereye heyecanli abi ya yarisi kadin sahnesi dolu. Son sahnede de masaya gecip birilerini asip kesiyorlar. Baska birsey yok
aga müthiş bi yorum senden böyle nokta atışı yorum uzun zamandır görmemiştim harika

@Çiğdem- üslubuna dikkat et şuursuz olan kendini belli eder nitekim ediyorda işine bak
@sürgünüm anladigim dilden cevap ver neymis anlamadigimiz bize ne istedigin diziyi izle ama orda triplere falan girme sana liste verelim falan diyen oldu mu hic istedigini izle @batuhankaralar biraz dusun yaptiginla biz sizin gibi iyi gunde degil her zaman vadinin yanindayiz istedigini izle ama genel gecer yorumlar yapip vadiyle bu karı dizisini kıyas falan etme sikletimiz degilsiniz birde hiç sıkılmadan vadi tutmuyor artık ondan konuşuyorlar demişsiniz yaptığız yanĺış bir hareket ben zaten diziyi izlemediğimi izlemeyeceğimi oncelerden söyledim bolim konularinda gordum zaten üç bes kişisiniz kimse yok eleştiri yazan yok siz gidip bize çakıyorsunuz neyin derdindesiniz anlamadım kompleksli olmayın

Son düzenleme:
Gercekler bunlar aga. Vadi her ne kadar eskiyi aratsa da Vadiden aldigim keyfi hicbir diziden alamiyorum Eskiya iyi olur dedik adamlar kari dizisi yapmis
Ama ekrandan alamıyorsun kendini 😉))) bölüm sırasında da yaptığın yorumlar cabası
) bence böyle yorum yapıp daha fazla düşürme kendini 😉 Kadın dizisi diye aşağıladığın dizinin konusunda o Zaman niye yorum şov yapıyorsun diye sana sorarım
Bazı kişilerin fazla etkisine kalıyorsun biraz kendin ol
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler Ada'ma
))))))))

Son düzenleme:
@takas aga EDHO'nun yorum konusunda yazdığın mesaja istinaden cevabımı buraya yazıyorum. Çakma Vadiciler, derece derece dönekler gibi şeyler kullanmışsın o mesajlarını da aldım. Aga emin ol EDHO'da Nazlı ile Meryem'in sahneleri Polat ile Zeynep'in sahnelerinden daha heyecanlı oluyor. Gölge'yi hesaba katmadan 13 yılda ilk kez bir kadın düşman oldu ya bu kadar mı ele ayağa düştü bu dizi yok mu şöyle İskender Büyük gibi bir düşman?

Diyeceğim tek şey şu, Pusunun son 2-3 sezonunu beğenen varsa kesinlikle Vadinin eski bölümlerini başa alıp izlemesin. Ben memnuniyetsizliğimi dile getirdim ama suçlu oldum, siz yargılayın siz karar verin.

başkan kadın dizisi denmesine niye alınıyorsunuz? doğru kadın dizisi olabilir bunda ne var herkes beğendiği şeyi izler problem göremiyorum, aşağılamak bunun neresinde 🙂