- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Yürü git lan burdanNereye heyecanli abi ya yarisi kadin sahnesi dolu. Son sahnede de masaya gecip birilerini asip kesiyorlar. Baska birsey yok
Yürü git lan burdanNereye heyecanli abi ya yarisi kadin sahnesi dolu. Son sahnede de masaya gecip birilerini asip kesiyorlar. Baska birsey yok
maskeli abinin anladığını biliyorum ikiniz muhabbeti döndürüyonuz zaten onun için soruyom yaAbi anladı@china_shangai
Twitterda Ak partili olanlara aktroll mmaaşı alıyorsunuz deniyor ya ona gönderme yaptımmaskeli abinin anladığını biliyorum ikiniz muhabbeti döndürüyonuz zaten onun için soruyom ya
helal aga işte böyle popülizm kurbanı olma objektif olNereye heyecanli abi ya yarisi kadin sahnesi dolu. Son sahnede de masaya gecip birilerini asip kesiyorlar. Baska birsey yok
Gercekler bunlar aga. Vadi her ne kadar eskiyi aratsa da Vadiden aldigim keyfi hicbir diziden alamiyorum Eskiya iyi olur dedik adamlar kari dizisi yapmishelal aga işte böyle popülizm kurbanı olma objektif ol
Yok abi ya izlerken hicbirsey anlamiyorum o kadar sıkıcı sahneleri var ki uykum geliyor bolume konsantre olamiyoumYürü git lan burdanküstekar dibin düşüyor diziye de burada artistlik yapıyorsun 😉))
aga dediğin gibi kadın dizisi vıcık vıcık sahnelerle dolu haa zaten kurtlar vadisi ile falan zerre kıyas götürmezGercekler bunlar aga. Vadi her ne kadar eskiyi aratsa da Vadiden aldigim keyfi hicbir diziden alamiyorum Eskiya iyi olur dedik adamlar kari dizisi yapmis
2.Dakikada ki Polatin gozleri herseyi soyluyor zaten 100 kere seyretsen bikmazsin su sahnelerden ya of. 14.dakika da ki Polatin Elife soyledikleri de efsanenin de otesi biseyaga dediğin gibi kadın dizisi vıcık vıcık sahnelerle dolu haa zaten kurtlar vadisi ile falan zerre kıyas götürmez
laz ziya büyük efsane onun gibisi daha da gelmez onu söylemek istedim2.Dakikada ki Polatin gozleri herseyi soyluyor zaten 100 kere seyretsen bikmazsin su sahnelerden ya of
yeni mi fark ettin aga sabri işte orda bir etkisi yoktu zaten vadi için normal bir durumArkada ki adama dikkat
Akrep olunce guclenip simdi karsimiza cikmis olabilir mib?yeni mi fark ettin aga sabri işte orda bir etkisi yoktu zaten vadi için normal bir durum
olmaz aga o kadar da abartmaya gerek yok 😀Akrep olunce guclenip simdi karsimiza cikmis olabilir mib?
aga öyle boş işlere katıldığına mı kızsam yoksa bunu düşünmene mi kızsam gerçekten acayip derecede boş işler müdürü oldun çıktın kusura bakmaAga music survivor ssonuçları moralimi bozdu devamlı düşük veriyorlar
aga müthiş bi yorum senden böyle nokta atışı yorum uzun zamandır görmemiştim harikaNereye heyecanli abi ya yarisi kadin sahnesi dolu. Son sahnede de masaya gecip birilerini asip kesiyorlar. Baska birsey yok
Eyvallah aga.aga öyle boş işlere katıldığına mı kızsam yoksa bunu düşünmene mi kızsam gerçekten acayip derecede boş işler müdürü oldun çıktın kusura bakma
aga müthiş bi yorum senden böyle nokta atışı yorum uzun zamandır görmemiştim harika
Ama ekrandan alamıyorsun kendini 😉))) bölüm sırasında da yaptığın yorumlar cabasıGercekler bunlar aga. Vadi her ne kadar eskiyi aratsa da Vadiden aldigim keyfi hicbir diziden alamiyorum Eskiya iyi olur dedik adamlar kari dizisi yapmis
başkan kadın dizisi denmesine niye alınıyorsunuz? doğru kadın dizisi olabilir bunda ne var herkes beğendiği şeyi izler problem göremiyorum, aşağılamak bunun neresinde 🙂Ama ekrandan alamıyorsun kendini 😉))) bölüm sırasında da yaptığın yorumlar cabası) bence böyle yorum yapıp daha fazla düşürme kendini 😉 Kadın dizisi diye aşağıladığın dizinin konusunda o Zaman niye yorum şov yapıyorsun diye sana sorarımBazı kişilerin fazla etkisine kalıyorsun biraz kendin olbu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler Ada'ma))))))))
Yarası olan gocunurbaşkan kadın dizisi denmesine niye alınıyorsunuz? doğru kadın dizisi olabilir bunda ne var herkes beğendiği şeyi izler problem göremiyorum, aşağılamak bunun neresinde 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?