Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi pana yazım grubu işte :D vadiyi dışardan biri zor yazar usta ayarlar bişeyler bikaç takviye yeter :D
aga işte birkaç kişiyi merak ediyoz yoksa necati şaşmaz ve yanındaki gençlerle zor olur bu iş

abi pana yazım grubu işte :D vadiyi dışardan biri zor yazar usta ayarlar bişeyler bikaç takviye yeter :D
hem bizim bildiğimiz pana da kim kaldı ki 5 senaristimiz de gitti 🙂
🙂

Vadi kendini çok özletti eski bölümlere bakıyorumda Polat İskenderi ormanda kovalıyor İskender deliğe giriyor Polat o deliği buluyor İskenderin tuzağına düşüyor İskender yerin altına bomba atıyor Polat toprağın altında kalıyor ama neyse ki Abdülhey yarım saatte kurtarıyor şu sahneyi bulsam vadi bölümüne atacam da video kesmeyi de bilmiyorum o sahne 26.bölümün ilk yarım saati
Iste tam o bolumde ergenekon surecini anlatiyordu o topragin altinda iskender buyugun sakladigi bircok muhimmat vardi topragin altinda bu bolumden 1ay sonra turkiyenin butun bolgelerinde topraktan muhimmat fi§kirdi bu bolumden sonra butun haber kanallari vadiyi haber yapmisti vadi yine gundemi yakaladi yine bildi diye et gidi gunler ey vadi o zamanlar turkiye gundemini ilerden takip ediyordu hatta soyle desek daha iyi olur once vadide seyrederdik sonnra ulke gundeminde olurdu

gerçekten sorulması ve cevaplanması gereken bir durum
Ama ne yazik ki sadece vadi severler soruyu bu soruyu

Iste tam o bolumde ergenekon surecini anlatiyordu o topragin altinda iskender buyugun sakladigi bircok muhimmat vardi topragin altinda bu bolumden 1ay sonra turkiyenin butun bolgelerinde topraktan muhimmat fi§kirdi bu bolumden sonra butun haber kanallari vadiyi haber yapmisti vadi yine gundemi yakaladi yine bildi diye et gidi gunler ey vadi o zamanlar turkiye gundemini ilerden takip ediyordu hatta soyle desek daha iyi olur once vadide seyrederdik sonnra ulke gundeminde olurdu

abi vadi farkı de geç klişeleşti artık bizde :D

@takas rekorlar konusu :D
Abi Vallaha söylediğin iyi oldu o zamanlar 12-13 yaşındaydım haberleri falan takip etmiyordum :D Şimdi öğrendim

12 yılda kimler geldi kimler geçti ve sonunda baktığımızda sadece yalnız kurt olarak necati şaşmaz kaldı vay be

Oda herkese bedel bakalim bu sezon yalnIz yalnIz neler yapacak
övünmek gibi olmasın çevremdeki herkes bilir ben ne çakır ne memati ne abdül hiçbirisine övgüler dizmedim olmazsa olmaz demedim demek ki bunların karakterlerini hissetmişim ve gerçek kimliklerini bu yüzden sevememişim

övünmek gibi olmasın çevremdeki herkes bilir ben ne çakır ne memati ne abdül hiçbirisine övgüler dizmedim olmazsa olmaz demedim demek ki bunların karakterlerini hissetmişim ve gerçek kimliklerini bu yüzden sevememişim
Bende her zsman heryerde ve bu forumda olmazsa olmazlarim necati beyle ömer baba digerleri teferruat

bu piyasada ki tek adam gibi adamdır benim gözümde necati şaşmaz bugüne kadar yüzümü kara çıkartmadı bundan sonra da çizgisini inş hiç bozmaz

Son düzenleme:
Necati Şaşmaz herşeyiyle 4 4 lük müthiş bi insan ona güvenim sonsuz ustamız bizi bırakmaz biz ise onu asla bırakmayız o nerde biz orda
vadiyi hepsi sattı bi tek o kaldı

Ah kadir ah ömrümü yedim ne zaman vadi genel sohbet konusu ile ilgili bir bildirim görsem tamam §imdi oldu kadir mutlaka vadi ile ilgili bir bilgi aldI bizimle payla§iyor diyorum ama hep hüsran hep hüsran:)))

Ah kadir ah ömrümü yedim ne zaman vadi genel sohbet konusu ile ilgili bir bildirim görsem tamam §imdi oldu kadir mutlaka vadi ile ilgili bir bilgi aldI bizimle payla§iyor diyorum ama hep hüsran hep hüsran:)))
bak abi şimdi ne yapalım elden birşey gelmiyor beklmekten başka yapacak birşey yok,

🙁