Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

evet aga bazen bende diyorum ki bitsin ulan bitsin bunlar vadiyi haketmiyor ama vadisiz yapamayız bu da bi gerçek böylesi gelmez

evet aga bazen bende diyorum ki bitsin ulan bitsin bunlar vadiyi haketmiyor ama vadisiz yapamayız bu da bi gerçek böylesi gelmez
Aga her iki duyguyu bende yasiyorum bitse biz buyuk bosluga dusecezde bu tiplerde fazlaca sinir bozucu

O degil de millet Edho daki Çakır millete ciddi ciddi eski tadı veriyor mu @china_shangai

Süleyman Çakır nire bu Hızır nire karşılaştırılması bile ayiptir
eski vadinin UZAĞINDAN bile geçemez
ama güzel dizi seyrediyoruz

şöyle ifade edeyim bu cosmos da böyle bir dizi (kurtlar vadisi)ne gelmiştir ne de gelecektir
o apayrı bir baş yapıttır benim gözümde

Son düzenleme:
resimlere bakarak tilkinin sahada olacağını görüyoruz ama fragmanlarda da yer almalı

İntikam yemini verilerek hata yapıldı bence.. bu İş bir nevi Tilki'nin sonu demek. Polat-Tilki savaşını şimdilik bir kenara almaları gerekirdi.. Tilki'nin yeni düşmanlarla olan savaşı daha heycanlı ve keyifli olurdu bence. Olmadı Polat'a bir ikinci rus roleti çekip ortadan kaybolabilir.. kesinlikle ölmemesi gereken bir karakter.

aga merak etme tilkiyi öyle kolay harcamazlar çok sevilen bi karakter polat gölgeyle uğraşacak öncelikli olarak tilkinin akıbetini bu bölüm görürüz

@takas ben nasil Vadiciyim ?
nasıl yani anlamadım

Artık klasik hale geldi ama aksiyon sahnelerin de gereken adımlar atılmalı artık.. çatışma sahneleri başta olmak üzere bir çok karakterin ustaca dövüşmesi ayrı bir garip. Bu gibi sahneler 10. Yıla kadar sadece Polat'tan izliyorduk.. bugün önüne gelen orduyu yıkıyor malesef.