Ariel hepsini basta sona hesaplamis 😱
Gölge : Niye kestin sakallarını Ariel ?
Ariel : Ben kesmedim dün gece Polat Alemdar kesti ve bende onun kollarını kesicem.
Gölge : İşte bunu sevdim.
Ariel : Ben almanyadan gelicek füzeler için gümrük ve nakliye işini halledecek ismi buldum.
Gölge : Güvenilir birimi ?
Ariel : Hayır.
Gölge : O zaman tam senin çalışacağın adamı bulmuşsun.
Ariel gümrük işini halledecek olan o adamın polat ile konuşacağını bildiğinden dolayı onunla çalışma isteği buydu direk olarak polatı tuzağa çekecekti.
Gölge ile konuşmasında zaten adama güvenmediğini açıklamıştı.
Dikkat ettiyseniz Füzelere bakan Polat kutunun içine girmişti fakat Teslim alanlar kutuların içine bakmamışlardı.
Direk olarak Ariel'i aradı ve Onu bana getirin dedi
Önce Terorun 1 bolumunu izle sonra da Pusuya basla. Pusunun 7.bolumunden sonra Terorun 2. bolumunu seyret oyle devam et Pusuya. Ben bu taktikle izlemistim. Tabii sana kalmisEfsaneyi bitirip Pusuya geçtim açık ara eskiler kendini özletiyor izleyince anlıyorsun
Hayırdır önemli olan nehadi bir an önce çıksın fragman bu bölüm çok önemli
bu bölüm işte başkan 🙂Hayırdır önemli olan ne
niye bu bölüm önemli aga hayırdırbu bölüm işte başkan 🙂
pusunun ilk 100 bölümü eski vadi seviyesinde olduğu için bu duruma katılmıyorumEfsaneyi bitirip Pusuya geçtim açık ara eskiler kendini özletiyor izleyince anlıyorsun
aga bölümlerde istikrarın sağlanması ve gelecek bölümlerin şekillenmesini görecez mesela tilki ve pusat ın konumları gibi üst üste beğenilen bölümler izliyoruz bunun devamının olması lazım, birde kösem çıkacak oda başka bir etken ; tabi işte biraz da abartıyom bölümü merak ediyom ya artıkniye bu bölüm önemli aga hayırdır
derdin anlaşıldı seninaga bölümlerde istikrarın sağlanması ve gelecek bölümlerin şekillenmesini görecez mesela tilki ve pusat ın konumları gibi üst üste beğenilen bölümler izliyoruz bunun devamının olması lazım, birde kösem çıkacak oda başka bir etken ; tabi işte biraz da abartıyom bölümü merak ediyom ya artık
vadiden izleyici çalmaz ona tamam da nasıl etkilemez aga vadiden yüksek reyting aldı mı vadinin 1.lik elden gitmiş olacak 😀derdin anlaşıldı seninyav aga aga ne kösemi bırakın bu işleri tutmaz vadiyi zerre etkilemez biz işimize bakalım
total ve abc1 de bizi geçmesi imkansız ab yi takmaya gerek yok zaten orda basit bi film bile bizi geçebiliyorvadiden izleyici çalmaz ona tamam da nasıl etkilemez aga vadiden yüksek reyting aldı mı vadinin 1.lik elden gitmiş olacak 😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?