Polat Şaşmaz
Favori Üye
bence de unlu oyuncu transferleri yapilmali tabi vadiye yakisacak kisilerden
imzamı atarım aga
aga kara kutu ya yazık oldu umarım bu dizi tutarSerdar Akar ve Mehmet Erdem'den yine muhteşem bir İş çıkacaktır.. keşke başka proje yerine ikili Kurtlar Vadisi'nde yer alsa.
Çok yazık oldu gerçekten.. tadı damağımız da kaldıaga kara kutu ya yazık oldu umarım bu dizi tutar
bu dizide farklı olacaktır bu tarz diziler reyting olarak tutunamıyor bu sefer o zincir kırılsa bariÇok yazık oldu gerçekten.. tadı damağımız da kaldı
bu dizide farklı olacaktır bu tarz diziler reyting olarak tutunamıyor bu sefer o zincir kırılsa bari
cast da en az kara kutu kadar sağlam olur aga değişik bir çıkacak bakalım nasıl olacakZor olacaktır yine.. umarım Kara Kutu'nun yapım ekibi bu dizide tekrar bir araya gelirler.. Gökhan Kırdar, Kemalettin Osmanli vs.. bölüm süresi 60 dakika denmiş.. gerçekten doğruysa muhteşem bir İş çıkar. Bakalım.. senaryo, yönetmen sağlam, oyuncu kadrosu nasıl olur bilemem.
tutma ihtimalini bende zayıf görüyorum aga ama denemek lazım ki şirket büyüsün vadiyi zaten ihmal etmemeleri lazımboşuna uğraşıyolar tutmaz izlemeyi de düşünmüyorum erdalı hiç sevmem
bıraksınlar 46 yı 86 yı falan vadimizi coşturmaya devam etsinler tutmayacak dizilerin peşinden koşmanın anlamı yok
aga denemek lazım da bu tür bi işin reyting alamayacağı çok net değil mi neyin denemesitutma ihtimalini bende zayıf görüyorum aga ama denemek lazım ki şirket büyüsün vadiyi zaten ihmal etmemeleri lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?