Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Özledik reisi :D
c4c992af8d86a9c5574cfe249870aa7b.jpg

bence de unlu oyuncu transferleri yapilmali tabi vadiye yakisacak kisilerden

sana katılıyorum kadir öncelikle senaryonun iyice düzelmesi lazım
cahit le olacak iş değil bu iyi bir senarist lazım sonra polata abdulhey gibi
memati gibi adamlar lazım herşeye tek başına gittiği için yada cahitle inandırıcı
olmuyor artık

özet çıktı pusat hapishanedeymiş

TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNANAN KARANLIK OYUNLAR
Kanal D’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’ da bu hafta da heyecan ve macera kaldığı yerden devam ediyor…
Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta 270. bölümüyle izleyicinin karşısına çıkıyor…
Geçtiğimiz hafta Gölge’nin pususundan usta bir manevrayla kurtulan Polat Alemdar bu sefer de Altay’ı kaçıran John Smith’in peşine düşüyor.
POLAT, PROFESÖR ANADOLU İLE TANIŞIYOR
Yaptığı bilimsel çalışmalar sonucunda karanlık güçlerin hedefi haline gelen ve kimliğini gizleyerek yaşamak zorunda kalan Profesör Anadolu bu hafta Polat Alemdar’la tanışıyor…
GÖLGE’NİN YENİ OYUNU
Ortadoğu’da kurmak istediği korsan devlet için Türkiye’den ortaklar arayan Gölge ise boş durmuyor. Polat Alemdar’ın her yaptığı hamleye başka bir oyunla karşılık veren Gölge’nin yeni planı ne olacak?
CAHİT’TEN PUSAT’A ZİYARET
Yurtdışına çıkmak isterken, kendisine kurulan bir tuzak sonucunda hapse düşen Pusat’ı ziyarete giden Cahit, can dostuna mutlu bir haber veriyor…
TİLKİ’DEN İNTİKAM YEMİNİ
Seyircinin akıbetini büyük bir merakla beklediği Tilki ise uzun bir aradan sonra tekrar ortaya çıkıyor… Ölüm döşeğindeki annesi Tilki’ye intikam yemini ettiriyor…
Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını, yine soluksuz izleyeceği bir bölüm daha bekliyor…

diğer forumdan alıntıladım :) biraz nostalji yapma zamanı :)

c51cbdbe96805285ea10e2736a288eb5.png
fdac0e7c024f77d891fabfe5655edfa2.png
878760aa35d1c4001d283339416bdd57.png
5796aef128a7cc459413753d53859596.png
939a4b76dc11928d4e14d0bff72ef498.png
19edf47592b2f557b68c44b457c5838f.png

sloganlara bakar mısın

Son düzenleme:
İyi günde herkes yanındadır. Kötü günde bırakmayacaksın ki, sevginin büyüklüğü anlaşılsın...
@takas

Bu sezon Erdal Beşikçioğlu'nun Star Tv'de olacağını sizlere ilk RaniniTv duyurmuştu. Star Tv'nin tanıtım filminde de rol alan oyuncunun hangi projeyle ekranda olacağı uzun zamandır merak ediloyordu.

Erdal Beşikçioğlu, Pana Film'in yapımcılığnda tasarlanan özgin bir proje ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Serdar Akar'ın yöneteceği dizinin hikaye fikri Beşikçioğlu'na ait senaryosu ise Behzat Ç.'nin yaratıcılarından Ercan Mehmet Erdem'e ait. Hikayenin yola çıkış ve esin noktası ise bu gün medyada bahsedildiği gibi AMC dizisi Breaking Bad değil, ünlü yazar Robert Louis Stevenson'un defalarca beyazperdeye uyarlanan romanı Dr Jekyll and Mr Hyde.

Dizinin, yayın/ gün/ saat ve tanıtım stratejisi ile de pek çok ilke imza atması bekleniyor. Örneğin her bölüm 60 dakika olarak tasarlanmış. Kod adı şimdilik 46 olan dizinin cast çalışmaları da başladı. Proje için Yasemin Allen ile görüşüldüğü de kulağımıza gelen bilgiler arasında ancak henüz imza duymadık.

Serdar Akar ve Mehmet Erdem'den yine muhteşem bir İş çıkacaktır.. keşke başka proje yerine ikili Kurtlar Vadisi'nde yer alsa.

bu dizide farklı olacaktır bu tarz diziler reyting olarak tutunamıyor bu sefer o zincir kırılsa bari

Zor olacaktır yine.. umarım Kara Kutu'nun yapım ekibi bu dizide tekrar bir araya gelirler.. Gökhan Kırdar, Kemalettin Osmanli vs.. bölüm süresi 60 dakika denmiş.. gerçekten doğruysa muhteşem bir İş çıkar. Bakalım.. senaryo, yönetmen sağlam, oyuncu kadrosu nasıl olur bilemem.

Zor olacaktır yine.. umarım Kara Kutu'nun yapım ekibi bu dizide tekrar bir araya gelirler.. Gökhan Kırdar, Kemalettin Osmanli vs.. bölüm süresi 60 dakika denmiş.. gerçekten doğruysa muhteşem bir İş çıkar. Bakalım.. senaryo, yönetmen sağlam, oyuncu kadrosu nasıl olur bilemem.
cast da en az kara kutu kadar sağlam olur aga değişik bir çıkacak bakalım nasıl olacak

boşuna uğraşıyolar tutmaz izlemeyi de düşünmüyorum erdalı hiç sevmem
bıraksınlar 46 yı 86 yı falan vadimizi coşturmaya devam etsinler tutmayacak dizilerin peşinden koşmanın anlamı yok

boşuna uğraşıyolar tutmaz izlemeyi de düşünmüyorum erdalı hiç sevmem
bıraksınlar 46 yı 86 yı falan vadimizi coşturmaya devam etsinler tutmayacak dizilerin peşinden koşmanın anlamı yok
tutma ihtimalini bende zayıf görüyorum aga ama denemek lazım ki şirket büyüsün vadiyi zaten ihmal etmemeleri lazım

Kurtlar Vadisi Pusu 270.bölüm izlenme rekoruna koşuyor. 1 günde 400 bini aştı