Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga beklenen oldu konuları kilitlediler
iyi olmuş yapandan Allah razı olsun
biraz sakinleş bugün cuma bir kaç saat şu dünyevi işleri bir kenara bırak. git abdest al dua et namazı bekle .bu saatte edilen dualar kabul olur .şeytandan uzaklaş Uhrevi hayata gir .rahatlarsın
benden sana abi tavsiyesi

@-KADİR- aga sana söylediğim gibi analar ve annelerin işi bitmiştir artık tutmaz tutmayacak diğer dizide aynı akamete uğrayacaktır. ama biz yüskelemiyoruz sorun orda en azından bi 8 falan alsak ona bile razıyım

aga sende aynı yeri yakalmışsın farkındaysan bölümlerin iyiliği kötülüğü fark etmiyor en başından beri söylüyorum bunu kanal d de bu oranlar sanki hiç yükselmeyecek gibi

bakın ben sizi defalarca söyledim yap iki tane muhteşem transfer görürsünüz 10 olmasa da 8-9 bandında dolaşır dururuz
)) bu işler yusufla asya ile olmaz güzel kardeşlerim benim
ne olur artık anlayın .bir an önce şu kuzuzade ailesinin bütün fertlerinden john smitten kurtulmamız lazım .çünkü hep aynı muhabbet dönüyor.nerde amonun sağ kolu nerede özgür teke .nerede abicim bu elemanlar her hafta asya ve yusuf u seyretmekten daral geldi.tilki rascoln pusatı katmıyorum bile

abi gelecekmiş yeni konuştum daha adam vadiyi çok seviyor

haklısın abi ne diyelim

algis i diyorsun yeri gelmedi herhalde hanedanlarla beraber oda dönecektir ihtimalle
aynen algis
birde gölge karakteri canımı sıkmaya başladı
adam sadece oturuyor
biz ondan aksiyon psikopatlık bekliyoruz
iskodan sonra polata doğru dürüst düşman bulunamadı .biraz ersoy yaptı o kadar

Vadiciler Vadi geçen sene Kanal D ile 2 yıllık Sözleşme imzaladı.Eğer sözleşme yenilenmezse Birdaha ki sezon başka kanalda yayınlanacak.
Sözleşmenin yenilenip,yenilenmeyeceği Mayıs ayında belli olacak.!

Vadiciler Vadi geçen sene Kanal D ile 2 yıllık Sözleşme imzaladı.Eğer sözleşme yenilenmezse Birdaha ki sezon başka kanalda yayınlanacak.
Sözleşmenin yenilenip,yenilenmeyeceği Mayıs ayında belli olacak.!
@Polat Şaşmaz aga konuda herkesin önünde senden özür diliyorum. diyeceksin neyin özürü kanal d ye geçtiğimizde biz hepimiz taklalar atarken sen burda eleştirmiş atv den ayrılmayacaktık demiştin zaman seni haklı çıkardı helal olsun. senin dediğine geldim bugün itibariyle şuan atv de olsak en kötü 10 reytingle yolumuza devam ediyorduk

Yok aga ya ne özürü. Ben birseyden kil oldum mu onun altindan muhakkak birsey cikiyor. Fetoya da zamaninda kil oluyodum hakaretleri savuruyodum ondan dolayi cok dayak yemisligim vardir. Ama su an herkes benim dedigime geldi. Kanal D de onlardan biri oldu. İnşallah kurtulacaz bu kanaldan. Az daha sabir

kurtulana kadar erimezsek iyidir