Polat Şaşmaz
Favori Üye
Maskeli hakikaten iyi dayaniyor ben ufak bir tartismada kendimi zor tutuyorum ban yememek icin adamin biri gelmis bana vicdanin el veriyor mu falan diyor kufuru basacam bosver
inş vatanımız milletimiz için hayırlı sonuçlar çıkarSeçim sonuçları ne olur sizce agalar
Ortalikta dolasiyor bizim 5 milletvekilimiz eksikmis Nisanda da oy kullanabiliriz Allah korusunSeçim sonuçları ne olur sizce agalar
Ben sana kıyar mıyım be)) özellikle sinirlenmeden sakin sakin verdiğin cevaplar hakikaten takdire şayan 😉)) seni tebrik eder gözlerinden öperim kardeşim benim 😉Abi Ak trol agir olmadı mi
Sagol ağam
Abi avatar yakiyosana çok ustruplu cevap verirdim ama inan hiç havamda değilim sadece şunu diyeyim züğürt tesellilerinle debelenip durun hala 12 sezondan bahsediyorsun geçmiş geçmiştir .artık o deniz bitti .saolsunlar son 3 sezondur o eskileri de yiyip bitirdiler . eğer böyle devam etsinler bu sene son kez izlersiniz vadiyi
Senin görüp te benim göremediğim ne çok merak ediyorum bıldırcın ))))))Abi avatar yakiyo
Polatin resmini koymussunSenin görüp te benim göremediğim ne çok merak ediyorum bıldırcın ))))))
Bu arada Davutoğlu Diyarbakır'da @Maskeli Fedai kesin miting alanındadır
kim koymuş ben göremiyorumPolatin resmini koymussun
Ne alakası olm ben resimsizim kafamı buluyon akşam akşam 😉Polatin resmini koymussun
O içmeden sarhoş olanlardan )))))kim koymuş ben göremiyorum
tmam ben normal olanı görüym o zaman dedim ben mi göremiyorumNe alakası olm ben resimsizim kafamı buluyon akşam akşam 😉
O içmeden sarhoş olanlardan )))))
Abi ben disardayimda benim mobil veri sapitti o zaman yav pardonNe alakası olm ben resimsizim kafamı buluyon akşam akşam 😉
O içmeden sarhoş olanlardan )))))
Ezip geçerizSeçim sonuçları ne olur sizce agalar
lan olm biraz sakin ol herşeye zıoplama ceza yiyeceksin@-KADİR- actigim konular birilerinin zoruna gidiyor
Zoruna gidecek birsey yok gercekler bunlar aga bu tiplerde en sevmedigim husus kendilerini herseyi bilen karsidakinide cahil gormeleri sende de iyi sabir var cidden tahammulu zor@-KADİR- actigim konular birilerinin zoruna gidiyor