Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Tapınak Şövalyeleri 2 Konsey’den oluşur
lt Konsey ve Üst Konsey (Büyük Konsey).(dizide margareth bunu kendi ağzıyla söylemişti) Yüce Majeste Alt Konseyin en üst üyesi,Üst Konseyin en alt üyesidir.(Bunuda Ronald söylemişti) Baronlarda ise sistem Şöyledir.baronlar Şeflerden daha alt düzeydir.örneğin Ülke Şefi Ülke Baronundan daha yetkilidir.Ülke Şefi Ülke Baronunu seçer.Bölge Şefi Bölge Baronunu seçer.Kıta Şefi Kıta Baronunu seçer.Dünya Şefi Dünya Baronunu seçer.şimdi söylediklerimi daha komplike bir biçimde detaylandırayım.

Alt Konsey: Dünya Yönetiminin Üst organıdır.bu konseydeki üyeler çeşitli Dinlere ve/veya İnançlara Mensup olabilirler; Yahudiler (Siyonist),Gnostik Hristiyanlar (Anglikan,Protestan Mezhepleri: Evanjelsit,Metodist,Babtist)
örneğin Ortadoğu Bölgesi Baronu olan Aron Feller Siyonist (Yahudi) idi.Alt Konseyi Armageddon (Evanjelist savaşının ismi) timi Korur.Timin Bölgesel Şefi (Müfettiş Richard Kane ve Mr.Key) Alt Konsüle bağlıdır.Yani Alt Konseyin en Üst üyesi olan Yüce Majesteye hesap verir.bu yüzden dizide Kane Büyük Üstad Ronal’a rest çekebiliyordu.yada Mr.Key Marcı öldürebildi.Alt Konsey Üyelerinin dereceleri en alttan en Üste doğru Şöyledir:

Yeni Üyeler/ (Poyraz,Cahit Kaya,Prizmadaki görevleri yapabilirse rütbesi artar,Prizma 33 Derecelidir.33 Masonluğun en yüksek derecesidir.33 aynı zamanda okült literatiründeki en ünlü sayı olan 13'ün 3 katıdır (Gemetria hesabına göre).Tapınak Şövalyeleri 13 ekim 1313 yılında itilaf edilmiştir.1 ABD dolarındaki Mason piramidinde 13 kat vardır,Dolardaki Kartalda 13 yaprak vardır,BM'in bayrağında 13 tüy vardır.CFR'nin 13 En üst düzey üyesi vardır.Bildenberg örgütünün 39 Üst üyesi vardır ve bunlar 13+13+13'lük komitelere ayrılırlar.Avrupa Birliği Mason Locasının Mühründe 13 yıldız vardır.12 yıldız AB'yi 13.yıldız onu yönlendiren masonluğu simgeler.)

Kıdemli Üyeler (Margareth)

Ülke Baronu (Mehmet Karahanlı,Vahap Kuzuzade,Davut Tataroğlu – Türkiye Baronu)

Ülke Üstadı / Büyük Üstat (Ronald – Türkiye Şefi)

Bölge Baronu / Sır Üstadı (Profesör Martin)

Bölge Üstadı / Büyük Efendi (Henüz gösterilmedi)

Kıta Baronu (Henüz gösterilmedi)

Kıta Üstadı / Yüce Majeste (Henüz Gösterilmedi,sadece Laptopta Büyük Üstat ile konuşuyordu)

Üst Konsey (Büyük Konsey): Dünya Yönetiminin En üst organıdır.bu Konseydeki üyelerin hepsi Evanjelist Protestanlardır.

Kıta Üstadı / Yüce Majeste

Dünya Baronu (Amon)

Dünya Üstadı / Yüce Efendi (Daha gösterilmedi)

En Tepedeki/Batphomet (Tapınak Şövalyelerinin En Tepedeki adamıdır)

Poyrazın İnisiye/Kabul töreninde Mabetteki Ayini Büyük Üstat Ronald yönetmişti,Cahitin İnisiye töreninde Mabetteki Ayini Büyük Efendi yönetmişti.Mehmet Karahanlının Aforoz töreninde ise Alt Konsey toplanmış ve Ayini Yüce Majeste Yönetmişti.Törendeki Siyah Pelerinliler Mr.Key ve Richard Kane gibi Armagedon timi bölgesel Şefleriydiler.Törendeki Sarı Pelerinliler Ülke Üstatları idi,Törendeki Kırmızı Pelerinliler Bölge Üstatları idi,En tepedeki Lacivert pelerinli İse Yüce Majeste idi.Karahanlının törenine Alt konsül tam teşekküllü katıldığı için tören Poyraz ve Cahitin törenine göre daha görkemli oldu.eğer Amon’un töreni olsa idi Karahanlıya göre daha görkemli olmalıydı,çünkü Amon Üst Konsey tarafından Dünya Baronu seçilmiştir ve en tepesindeki üçüncü kişidir.Amon rütbe olarak Yüce Efendinin altındadır.bu arada yukarıda yazdığım gibi Üst Konseyin Üyelerinin hepsi Evanjelistdirler.örneğin Kurtlar Vadisi 96.bölümde Amon Senatöre İncili öptürmüş ve Matthew 4.17 kısmından Tövbe Edin.Tanrı egemenliği yaklaştı demişti.Matthew Evanjelistlerin inandığı İncildir.kanaatimce Amon Sofi (Tutucu) Protestan,Yobaz (katı görüşlü) bir Evanjelist ve Agresif bir Methodistdir.

@china_shangai abi bunu oku burada her şey yazıyor

bu analiz dikkat çekicide olsa tam olarak bu şekilde olduğunu düşünmüyorum sadece vadide gösterilen olaylar birleştirirlip ortaya bir çalışma konulmş​
Yani anlayacağın tapınakcılarla ilgili işlenecek bir ton konu ve rütbe var

abi zaten öyle bir coğrafyadayız ki konu bitmez bitmesine de bunları kim kaleme alıcak , kim kuguluyacak hep aynı yere geliyorum ama gelinmiyecek gibi de değil

abi zaten öyle bir coğrafyadayız ki konu bitmez bitmesine de bunları kim kaleme alıcak , kim kuguluyacak hep aynı yere geliyorum ama gelinmiyecek gibi de değil​
Bu coğrafya da bu olaylar olduğu sürece ne konu biter nede vadi ne yazık ki bu bölgenin makus talihi bu hep kan hep gözyaşı

m
mlsf, bak ben yine takıldım bir içim rahatlıyo tamam bomba bir sezon olucak diyorum sonra senaryo gurubu aklıma geliyor acaba mı demeye başlıyorum

m

mlsf, bak ben yine takıldım bir içim rahatlıyo tamam bomba bir sezon olucak diyorum sonra senaryo gurubu aklıma geliyor acaba mı demeye başlıyorum​
Çok haklısın bu sezonun şifreleri burada düğümlenip
duruyor niye hiçbirşeyi sızmıyor bu işleri hallettiklerini düşünüyorum

hepimiz
düşünüyoruzda kimle halledicekler bizim bildiğimiz piyasada bu tip senaristler yok yönetmen konusunda yine de sayılıda olsa isim söyleyebiliyorduk nitekim gerekli takviyelerde yapıldı senarist olarak biz alternatif bile söyleyemiyoruz ki

Necati bey ve ekibine kalmayIz in§asllah bu sezonun en merak uyandici sorusu bu olsa gerek ya hicbir gazetecide necati beyle bir roportaj yapmaz mi be karde§im

Necati bey ve ekibine kalmayIz in§asllah bu sezonun en merak uyandici sorusu bu olsa gerek ya hicbir gazetecide necati beyle bir roportaj yapmaz mi be karde§im
tam bir sendr hiç bir kanala çıkmadı, röportaj vermedi bunca gelişmeye rağmen tam bir kapalı kutu

1-KURTLAR VADİSİ SURİYE kesin olarak yayinlanacak.
2-ABDULHEY in Kardesi lakabiyla Yeni Bir Karakter Vadide Rol Alicak.

ne kadar doğrudur bilemem vadi'nin bir facebook sayfasında gördüm