Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Baskan bana iyi gecirdin ama sonuna kadar haklisin birde tarifin cok hosuma gitti

Aga sen simdi bu sezonu begenmedin mi son bolum haric diger bolumlerde begenmedigini hatirlamiyorum
aga ben son bölümü beğenmedim pek ondan önceki bölümler güzeldi 266.bölüm süperdi
ama gelecek için genel olarak baktığımızda sıkıntılar var bunlar çözülmezse sıkıntı yaşarız geçmiş mesajlarda belirttik belirtiyoruz zaten

üstad şiir gibi konuşuyor be fazla söze gerek yok
örnek aldığımız bir abimiz darısı bizlerin başına hele son 2 cümleye imzamı atarım vadi bir aşkttır efsanedir

senin bakis acinda dogru aga sende form dusuklugu var ozelliklede o atv de ki sezon finalinden sonra ezingolara falan ara verdin

Estağfirullah ne geçirmesi 😉 sadece dokundurdum 😉 sen benim kardeşimsin
Yook baskan sen hic dokundurmakla yetinir misin

senin bakis acinda dogru aga sende form dusuklugu var ozelliklede o atv de ki sezon finalinden sonra ezingolara falan ara verdin
aga arada dehşet bölümlerde coşuyoruz yine öyle deme 266.bölüm dizdiğimiz övgüler konuda duruyor
ama ezingo yapamıyoruz ki biz de yorum manyağı yapalım şöyle istikrarlı 5-6 bölüm çok üst düzey bölüm izlesek zaten tüm vadiciler gereken tepkiyi verecek biz de coşturacaz
form düşüklüğü yok yani elimizden geleni yapıyoruz aga

la olm bi varsın 1000 yoksun saçma sapan konulardan kurtulamadın gitti
perşembe bölüm yorumlarında 2 yorum yapıp kayboluyosun olmaz böyle

Amin Allah razı olsun kardeşim benim
Allah sizlere de nasip eder inşallah

bosta olsada vadiye gelecegini dusunmuyorum belki ertan saban gibi vadide onun uzerine kurulu bir senaryo ile ilerde yer alabilir
Mehmet Akif'in son yaptığı işler hiç tutmadı, parayı ver sen de geliyor mu gelmiyor mu o zaman görelim? Herkes gelir, sonuçta Vadi gibi fenomen bir dizide oynayacak, niye gelmesin?

elestirma anlaminda gelisme var aga onceden daha cok salliyodun simdi iyisin

Mehmet Akif'in son yaptığı işler hiç tutmadı, parayı ver sen de geliyor mu gelmiyor mu o zaman görelim? Herkes gelir, sonuçta Vadi gibi fenomen bir dizide oynayacak, niye gelmesin?
Aynen bende oyle dusunuyorum demek istedigim vadi teklif etmez ancak senaryoda saglam bir karekter olusturup saglam bir konu ile diziye girme sarti olusur

elestirma anlaminda gelisme var aga onceden daha cok salliyodun simdi iyisin

Aynen bende oyle dusunuyorum demek istedigim vadi teklif etmez ancak senaryoda saglam bir karekter olusturup saglam bir konu ile diziye girme sarti olusur
Ayrıca hem iyiyi hem de kötüyü rahatlıkla oynar. Keşke teklif yapsalar.

Polat'ın yanına böyle bir adam şart. Kaçak'taki Dadaylı da olabilir bence.
ya yok aga ne dadaylısı vadiyi komedi dizisine mi çevireceksin adam aksiyonda sıfır silah tutuşu bile ofsayt o adamın vadiye yakışacak en son isim olduğunu düşünüyorum aman bırak daday madayı

abdülhey olsaydı hiç kimseye gerek kalmazdı bunların alayını topla bir abdülhey çoban etmez hey gidi abdül hey

ya yok aga ne dadaylısı vadiyi komedi dizisine mi çevireceksin adam aksiyonda sıfır silah tutuşu bile ofsayt o adamın vadiye yakışacak en son isim olduğunu düşünüyorum aman bırak daday madayı
Yahu Dadaylı karakteri ile oynayacak değil Kurtlar Vadisi'nde. Kaçak'ın komedi yönünü ayakta tutuyordu. Yoksa ciddi bir karakteride rahatlıkla oynar inan. Kendisi yıllardır tiyatro da bu işin eğitimini almış, ayrıca komediyi oynayan bir oyuncu dramı rahatlıkla oynar.