Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Baskan benim gorusumu biliyorsun ins oylede olacak yoksa vadiden kotu bahsedilmesi hosumuza gitmiyor tabi ins toparlayacaz ben inaniyorum
İnşaallah ulan Akif ve çetesinin ölümüne üzülür olduk be :))))) biraz daha karakter lazım çok dar çerçevede konular işleniyor :))) mümkünse kuzuzade ve veletlerini az göstersinler 😉

Pazartesi fragman günüydü inşallah PT1'de falan verirler. Pana son zamanlarda pek sağlıklı görünmüyor Allahtan hayırlısı :(

İnşaallah ulan Akif ve çetesinin ölümüne üzülür olduk be :))))) biraz daha karakter lazım çok dar çerçevede konular işleniyor :))) mümkünse kuzuzade ve veletlerini az göstersinler 😉
iste en muzdarip oldugum kinu kuzuzadeler in cok fazla gosterilmesi sahnelerinin baya azaltimasi lazim

Olacak tabi aga rahat ol
en kısa sürede olmalı aga hemen bu bölüm iş işten geçtikten sonra yapsanda bi anlamı olmaz

Aga eger Polatin yanina adam alacaklarsa su an bence en iyi secim Mehmet Akif Alakurt olur. İnşallah taninmamis bilinmemis oyuncular getirmezler.
bu isim vadicilerden tarafından en sık dile getirilen isim ama bence bunun olma ihtimali çok düşük necati abinin böyle bi girişimi olacağını sanmıyorum

en kısa sürede olmalı aga hemen bu bölüm iş işten geçtikten sonra yapsanda bi anlamı olmaz

bu isim vadicilerden tarafından en sık dile getirilen isim ama bence bunun olma ihtimali çok düşük necati abinin böyle bi girişimi olacağını sanmıyorum
aga acele edilmeside zarar getirebilir ama haklılık payın var daha fazla zaman harcanmamalı işte son 3 hafta ondan sonrası geç kalınmış hamleler olabilir ama ben senaryoya güveniyorum birazcık anlıyorsam bu işten sağlam bir vadi izleyecez

aga acele edilmeside zarar getirebilir ama haklılık payın var daha fazla zaman harcanmamalı işte son 3 hafta ondan sonrası geç kalınmış hamleler olabilir ama ben senaryoya güveniyorum birazcık anlıyorsam bu işten sağlam bir vadi izleyecez
İnşallah en iyi takviyeler yapılır ve coştuğumuz günleri görürüz

Rahat olma dönemleri bitti Kadir :)))) ivedilikle çözüm bekliyoruz
Haklisin baskan tabi ertelememek lazim ama sen yinede rahat ol necati abi isini bilir :AYa baskan kendimize hayret ediyorum sahsim adina bi dunya derdim var deli gibi vadiyi dusunuyoz sen tecrubelisin bu isin analizi nedir 🙂

Perşembe'ye 2 gün kaldı umarım fragman çıkar ya. Hele yayınlamamazlık yapmazlar umarım.

Haklisin baskan tabi ertelememek lazim ama sen yinede rahat ol necati abi isini bilir :AYa baskan kendimize hayret ediyorum sahsim adina bi dunya derdim var deli gibi vadiyi dusunuyoz sen tecrubelisin bu isin analizi nedir 🙂
Valla benim derdim senin derdini yener demiyecem ama evde iki çocuk bir eş var ve onlara bakmakla yükümlü bir Ada'm gerisini sen düşün :) bizimkisi bir aşk tutku ve alışkanlık olmuş :) insan aşkını alışkanlıklarını terk edebilir mi 😉