Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bir şeye takıldı mı takılıyor önceden ali buhara ya yüklenildi şimdi yeni hedef cahit senaryoda beğenilmeyen birşey oluyor kardeşim hemen cahit in yazdığı dizi böyle olur bu kadar saçma bir eleştiriyle karşı karşıyayız adam tek başına mı yazıyor bu bir ekip işidir adam kendini zorla bu işe sokmadı herhalde eğer eleştiri yapılacaksa tüm senaryo gurubuna , konsept sahibi ve de yapımcı olarak en başta necati şaşmaz a yapılmalıdır işin hakkaniyet tarafı bunu gerektirir
yine dediler cahit in kendi akrabalrını işe aldı alakası yok o adamlar zaten vadide çalışıyorlardı belki de en yeni katılan cahit tir aralarına prodüksiyon ekibinde şaşmaz soyadlı bir sürü isim var yanlış anlaşılmasın zaten yıllardır var tamam eleştiri yapılsın ama topyekünde vadiye saldırılmasın kara propagandaya yenik düşüp lütfen vadimizi haksız ithamlarla suçlamayalım
bakın bu isimler kurtlar vadisi ırak filminden soy isimler ve fahrettin kayaoğlu gözüküyor yani adam en az 10 yıldır vadide şu anda yapım koordinatörü olarak görev yapıyor

Oha bende simdi bunu paylasicaktim

Mematiyi Bahadırlar yipratmisti
-KADİR-
aynen aga bende onu kast ederek söyledim zaten aynı polat karekterine verdikleri zarar gibi o adamlar işlerinde çok iyiydi hala da en iyileri ama son yıllarda vadiye önem vermediler zaten izleniliyor diye salladılar hala bunu anlayamayan vadi izleyicileri var

Selam herkese
bende bu yorumları anlayamıyorum abimm ya ne demek nasıl beğenirsin ya
sen yada başkası beğenmedi diye bizdemi beğenmicez sen beğenmemiş
olabilirsin düşüncendir saygı duyarım ama beğenenlere de böyle demekten
vazgeçin artık ya😳

Kurtlar Vadisi'nde de oynasan takı takmak için sıra bekliyosun

Babami kandirdim dedi İnsallah gelmistir gelmisse Vadi canlanir dedi. Keske gelse be

Aklıma bir şey geldi ama ne tepki gelir bilmiyorum. Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Polat Alemdar olmasa da yürür demişti. Hani Polat bu sezon bütün yapıyı çökertip ya da ifşa edip ortadan kaybolsa ve yeni bir konsept ile Derin Devlet-Gladio temelli senaryo ile ortaya çıksa bir 5 sezonluk daha malzeme çıkar.

Yukarıda söylenen oyuncular da böylece diziye girer ama mevcut Pusu konseptinin törpülenmesi ve senaryonun bayağı bir derinleştirilmesi lazım. Şuanki senaryo iyice şeye sarmaya başladı Polat'a 2015'te gönderilecek zarf hala gelmedi belki oradan girilirse tamamen farklı bir senaryo ile Vadi eski günlerine geri döner.

Kurtlar Vadisi bir gün final yapacak olsa bu finalin akillara kkazinmasi için Polat Alemdarın ölüp öölmedigi seyirciye bırakılmalı bence

Bu eleştiriyi ben üstüme almıyorum çünkü nerdeyse 1 senenin üstünde Cahit'i eleştiriyorum

Bu kadinin sahneleri de muhtesemdi.. yazilan senaryo, secilen oyuncu bu kadar muhtesem olabilir. Dizi oldugunu bilmesek, kesin HDP'nin Miletvekillilerinden dersin..

Yok böyle bir sahne.. kesinlinkle basligi acilmasi lazim forumda.

Sahneyi suan izledim.. abartisiz bu sahne kiyamet koparticak sekilde.. Senaristleri derhal göreve cagriyorum! Yeter artik bu küslük.. seyiricin size ihtiyaci var.

Son düzenleme: