Polat Şaşmaz
Favori Üye
Öyle birsey olsa varya kimse mantik hatasi falan dinlemez her ne olursa olsun. Ama malesef hayalden baska birsey degilİyiymiş birden mematinin çıkışı ve ustanın şaşırması
Öyle birsey olsa varya kimse mantik hatasi falan dinlemez her ne olursa olsun. Ama malesef hayalden baska birsey degilİyiymiş birden mematinin çıkışı ve ustanın şaşırması
Oha bende simdi bunu paylasicaktimbir şeye takıldı mı takılıyor önceden ali buhara ya yüklenildi şimdi yeni hedef cahit senaryoda beğenilmeyen birşey oluyor kardeşim hemen cahit in yazdığı dizi böyle olur bu kadar saçma bir eleştiriyle karşı karşıyayız adam tek başına mı yazıyor bu bir ekip işidir adam kendini zorla bu işe sokmadı herhalde eğer eleştiri yapılacaksa tüm senaryo gurubuna , konsept sahibi ve de yapımcı olarak en başta necati şaşmaz a yapılmalıdır işin hakkaniyet tarafı bunu gerektirir
yine dediler cahit in kendi akrabalrını işe aldı alakası yok o adamlar zaten vadide çalışıyorlardı belki de en yeni katılan cahit tir aralarına prodüksiyon ekibinde şaşmaz soyadlı bir sürü isim var yanlış anlaşılmasın zaten yıllardır var tamam eleştiri yapılsın ama topyekünde vadiye saldırılmasın kara propagandaya yenik düşüp lütfen vadimizi haksız ithamlarla suçlamayalım
bakın bu isimler kurtlar vadisi ırak filminden soy isimler ve fahrettin kayaoğlu gözüküyor yani adam en az 10 yıldır vadide şu anda yapım koordinatörü olarak görev yapıyor
aynen aga bende onu kast ederek söyledim zaten aynı polat karekterine verdikleri zarar gibi o adamlar işlerinde çok iyiydi hala da en iyileri ama son yıllarda vadiye önem vermediler zaten izleniliyor diye salladılar hala bunu anlayamayan vadi izleyicileri varMematiyi Bahadırlar yipratmisti -KADİR-
Yapma Kadir bu bölümleri Nasıl beğenirsin .nerden tutarsan tut elinde kalır . Ya geçen sezon finalinde yarım kalan konular ve karakterler nerede ben hayatımda bu kadar saçmalık görmedim dizi 4 bölümdür devam ediyor geçen sezonun soru işaretlerinin karakterlerinin durumu sırra kadem basmış . Ben hiçbir vadi sezonunda böyle bişey görmedim bunlar ne anlatacakları konusunda karasız bütün konular çorba ettiler birde başımıza Yusuf Zeynep gibi gereksiz karakterleri saldılar . Polat Cahit silahla Ordu'ları mat ediyorlar daha ne olsun Allah aşkına
Babami kandirdim dedi İnsallah gelmistir gelmisse Vadi canlanir dedi. Keske gelse beabi bu süreçlerden önce ben de öyle düşünüyordum ama içlerinde en düzgüz insan olanı gürkan uygun çıktı ideolojik olarak uzak olsada tabi bu işin olma ihtimali hiç mümkün değil gibi keşke öyle bir ihtimal olsa
@china_shangai
İnsan babasıni kkandirir miBabami kandirdim dedi İnsallah gelmistir gelmisse Vadi canlanir dedi. Keske gelse be
Niye kandirmasin Gerci yemediİnsan babasıni kkandirir mi
aga ben o finali kafamda netleştiremiyorum ama güzel dedinKurtlar Vadisi bir gün final yapacak olsa bu finalin akillara kkazinmasi için Polat Alemdarın ölüp öölmedigi seyirciye bırakılmalı bence
Şöe olsun final sahnesi ucu açık olarak bitirilmeli Polat Alemdar öldü mü ölmedi mi diye yıllarca dusunuruzaga ben o finali kafamda netleştiremiyorum ama güzel dedin
Allah korusun.Kurtlar Vadisi bir gün final yapacak olsa bu finalin akillara kkazinmasi için Polat Alemdarın ölüp öölmedigi seyirciye bırakılmalı bence
Bu eleştiriyi ben üstüme almıyorum çünkü nerdeyse 1 senenin üstünde Cahit'i eleştiriyorumbir şeye takıldı mı takılıyor önceden ali buhara ya yüklenildi şimdi yeni hedef cahit senaryoda beğenilmeyen birşey oluyor kardeşim hemen cahit in yazdığı dizi böyle olur bu kadar saçma bir eleştiriyle karşı karşıyayız adam tek başına mı yazıyor bu bir ekip işidir adam kendini zorla bu işe sokmadı herhalde eğer eleştiri yapılacaksa tüm senaryo gurubuna , konsept sahibi ve de yapımcı olarak en başta necati şaşmaz a yapılmalıdır işin hakkaniyet tarafı bunu gerektirir
yine dediler cahit in kendi akrabalrını işe aldı alakası yok o adamlar zaten vadide çalışıyorlardı belki de en yeni katılan cahit tir aralarına prodüksiyon ekibinde şaşmaz soyadlı bir sürü isim var yanlış anlaşılmasın zaten yıllardır var tamam eleştiri yapılsın ama topyekünde vadiye saldırılmasın kara propagandaya yenik düşüp lütfen vadimizi haksız ithamlarla suçlamayalım
bakın bu isimler kurtlar vadisi ırak filminden soy isimler ve fahrettin kayaoğlu gözüküyor yani adam en az 10 yıldır vadide şu anda yapım koordinatörü olarak görev yapıyor