Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

sen rahat ol aga necati şaşmaz bitti demeden bitmez sadece o isterse biter

Şu diziye de çok yazık oldu.. Senaryo, çekim, oyuncu kadrosu, herşeyi ile mükemmeldi.. TV'de yayınlanan onlarca çöplüğe rağmen yayından kalktı.

Şu diziye de çok yazık oldu.. Senaryo, çekim, oyuncu kadrosu, herşeyi ile mükemmeldi.. TV'de yayınlanan onlarca çöplüğe rağmen yayından kalktı.
aga dizi süper akıcıydı ya her bölümde bir sürü şey ortaya çıkıyordu senaryonun gidişatını epey merak ediyordum cidden yazık oldu

@-KADİR- Macit karakteri ayrı bir başarılıydı.. başrol içinde Orhan Kılıç çok iyi bir seçim olmuştu.

macit adamı ne güldüyordu ya cevahir ile şükran da bombaydı dizideki mizah anlayışı süperdi

Kesinlikle.. gerçekten çok yazık oldu diziye. Kanal kurbanı oldu bana göre.. tam hatırlamıyorum ama aralık ayında başlayacağını duyuran Kanal D kalktı diziyi şubatta başlattı.. İzleyicinin nerdeyse tümü dominike bağlandığı bir dönemde.. Kanalın saçma sapan yayın politikası yüzünden bitti. Bunu o dönemde de çok dile getirmiştim..

Son düzenleme:

Selahattin Bel ve Görkem Sevindik Pana Film stüdyolarına geldi.

Kösem Anneler ve Analar gelince reytingimiz ne olur kestiremiyorum. Hemen gerekli yenilenmenin yapılması gerekir yoksa sonumuz iyi değil

@-KADİR- verdiğin Ali Bebek ve Asu'yu tilki pusat rascoln la bir tutuyorsan ben susarım
(((( senaryo Ekibinin kafası karışık olayları toparlıyamuyorlar büyün konuları çorba yaptılar bir konuyu bitirmeden diğer konulara geçiyorlar . Ve Necati abi de bizim diziyi seyrettiğimiz gibi olayları izliyor maalesef . Zaten benim etrafımda diziyi izleyen bir tek ben kaldım .

Baskan ben de raskoln pusat in ortaya cikmasini gosterilmemesini yanlis buluyorum onun senin yazdigina binaen soyledim yani benim icin sezonda ki sikintilar sunlar; 1 gosterilen oyuncularin azligi 2 polat in tek basina kalip hareket etmesi 3 kuzuzade ailesinin haddinden faza agirlik verilip dizide bol bol sure verilmesi son bolumde kuzuzade ailesini cikar yerine sevloen karekterleri ve farkli konulari koy gayet de guzel bir bolumdu bence

Asıl transfer Gürkan Uygun olurdu keşke öyle bir ihtimal olsaydı

Herkes olur o asla olmaz Kadir
)) nedeni gezi parkı olayları
abi bu süreçlerden önce ben de öyle düşünüyordum ama içlerinde en düzgüz insan olanı gürkan uygun çıktı ideolojik olarak uzak olsada tabi bu işin olma ihtimali hiç mümkün değil gibi keşke öyle bir ihtimal olsa

@china_shangai

Son düzenleme:
Kadir giden gitmiştir yenilerine bakalım önerim savcı Turgut ve Uğur Yücel
bu iki karakter tam vadilik abiler 😉

Kadir giden gitmiştir yenilerine bakalım önerim savcı Turgut ve Uğur Yücel
bu iki karakter tam vadilik abiler 😉
başka bu konu düşündürücü niye usta oyuncu almazlar 10.sezondan sonra usta oyuncular diziye dahil olmadı bu tip karekterleride görmemiz lazım

İyiymiş birden mematinin çıkışı ve ustanın şaşırması