Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Raciler Reaksiyonu eskisi gibi Ak Parti lehine yaziyodu o nedenle ayrilmadiklari ortada

abla sizin kanalları digitürkten şutlamışlar
))))))

Raciler Reaksiyonu eskisi gibi Ak Parti lehine yaziyodu o nedenle ayrilmadiklari ortada

reaksiyonu tam izlemedim bende duyduğum okuduğum kadarı ile
söyledim birde dizi devam etsin etmesin konusunda anlaşamamışlar
bahadır raci cüneyt aysan dizi devam etmesin demişler necati şaşmaz
devam etsin
birde gezi olaylarından sonra necati şaşmaz cumhurbaşkanını ziyaret
etmişti ondan sonra ipler koptu diye biliyorum ben

abla sizin kanalları digitürkten şutlamışlar
))))))

bizim kanallarmı ne alaka benim niye kanalım oluyormuş

pekiii sen kimin tarafındasın ablacım
)))) safını belli et arafta kalma
)))

arafta kalmam ben ben tarafsızım her kanalı izlerim
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh benim anlayışı kıt ablacım ben sana kanal mı sordum
))) necati mi raci mi çabuk söyle
)) söyle kurtul
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

oda zeten onu hazmedemediği için necati şaşmaz a saldırıyor

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh benim anlayışı kıt ablacım ben sana kanal mı sordum
))) necati mi raci mi çabuk söyle
)) söyle kurtul
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

benim kafa bu aralar pek iyi değildi anlayamadım ya
hee tmmm cnmm ben mi ben ikiside diyorum ayrım yapmıcam ben

Kurtlar Vadisi Pusu Diye Bir Hastalığımız Var Allah Şifa Vermesin

bu rezil yazıya bi cevap vermek lazım!
ne demek utandım ya kime neye utanıyorsun sen necati abi bizleri sırt üstü bırakmayıp satmadığı için mi utanıyorsun asıl ben utanıyorum bu düşünceden
adam gecesini gündüzüne katıp bizlere müthiş bi eser sunuyor senin dediğini bak sözde vadici olarak destek olman lazımken köstek oluyorsun olacak iş değil
ayrıca kurtlar vadisi konseptini tv ye taşıyan nerden soner yalçın oluyormuş ya ne sallıyorsun aga soner yalçın kim? ondan önce osman sınav raci bahadır gelir o sadece konsept danışmanıdır bilgi sahibi olmadan bu tür iddaalarda bulunmazsan çok sevinirim vadi hakkında
raciyle aralarındaki mesele ne ise burda necati abinin tarafındayız vadiciler olarak bizleri sırt üstü bırakan vadiyi satan onlardır üstüne sevdamızı bitirmeye çalıştılar kaç tane dizi yaptılar
şu olmasa bu olurdu o olmasa bu olurdu diye bişey yok kader bu Necati Şaşmaz şuan da Türkiye nin en efsane oyuncusudur bizde sonuna kadar ar-ka-sın-da-yız

işte @takas gerçek vadicilerin adına gerekli cevabı vermiş vadici olan bunu düşünür bunu söyler gerisi hikaye

işte @takas gerçek vadicilerin adına gerekli cevabı vermiş vadici olan bunu düşünür bunu söyler gerisi hikaye
gerçek vadiciler zor zamanlarda kendini belli eder biz 13 değil 53 senede geçse vadimizin ve necati abinin sonuna kadar arkasındayız gerisi de teferruatttan öteye gidemez

gerçek vadiciler zor zamanlarda kendini belli eder biz 13 değil 53 senede geçse vadimizin ve necati abinin sonuna kadar arkasındayız gerisi de teferruatttan öteye gidemez
Yazık aga yazık bazıları var ki sozde vadici sirf reyting tablosu uzerinden elestiri yapiyor ustelik bu carpik sisteme ragmen

Yazık aga yazık bazıları var ki sozde vadici sirf reyting tablosu uzerinden elestiri yapiyor ustelik bu carpik sisteme ragmen
reytingler 1 ise kötü 11 ise süper 1 ise vadiyi karala 11 ise vadiciyim
böyle bişey yok

reytingler 1 ise kötü 11 ise süper 1 ise vadiyi karala 11 ise vadiciyim
böyle bişey yok
Oyle olmamasi gerekiyor aga ama malesef oylelerinin sayisi bir hayli fazla
Mesela recep ivedik en cok izlenen sinema yapimi ne yani kaliteli mi bu genc nesilde zaten problem var malesef maneviyat eksik bir suru embesillestirilmis genc kardesimiz var nerde gayri mesru var orda bitiyorlar

50 sene sonra bu ülkenin hali nasıl olur bilemiyorum gençlerin %95 i çakal devlet düşmanı okumuş cahil özenti vs. vs. aklına ne geliyorsa aga