Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Raciyi kıskanmayın beyler 😉)))) Ada'm bu işin piri
))

Raciyi kıskanmayın beyler 😉)))) Ada'm bu işin piri
))
kime diyon başkan , şu an tam tarafımı seçmedim yanında mı dursam muhalefette mi olsam karar veremedim

aga sana yeminlen söylim eşkıyayı oturup 5 dkka izlemiş değilim şimdiye kadar izlemeyide düşünmüyorum
aga bol bol karı kız var , yasak aşk var, güya delikanlı aslında pezo olan bir başrol var,

işte 5 10 dakikada kendi aralarında mafyacılık oynayan çakma konsey üyeleri var

kime diyon başkan , şu an tam tarafımı seçmedim yanında mı dursam muhalefette mi olsam karar veremedim
Senin canın saolsun
) ister sev yada sevme ama hakkaniyetli ol
Ada'mın dizisi ilk beş hafta da birincilik koltuğuna oturdu 😉) hemi de çift haneli

anladım aga ama vadide daha iyi iş yapardı.
artık sinema filminde oturur koltuğa herhalde

Senin canın saolsun
) ister sev yada sevme ama hakkaniyetli ol
Ada'mın dizisi ilk beş hafta da birincilik koltuğuna oturdu 😉) hemi de çift haneli
başkan raci nin başarısına birşey diyecek halimiz yok adam bu işin bana göre Türkiye de bir numarası ben eskidende böyle diyordum şimdi de böyle diyorum tek fark eskiden ilkeleri olan muhafazakar bir insan olarak görüyordum değilmiş ilkeymiş duruşmuş ahlakmış falan bunların onun için çok da birşey ifade etmediğini gördüm hepsi o kadar herşeye rağmen Allah yolunu açık etsin ne kadar kızsamda bunlar bizim sevdiğimiz adamlar @china_shangai

Son düzenleme:
aynen aga çakıra yazılan senaryo hiç yakışmadı ona beklemezdim izlerken utandım resmen
ama dediğin gibi sevdiğimiz adamlar ben hala seviyorum sevgimizi söküp atamıyoruz
ama vadiyi bırakıp gitmelerini de asla u-nut-ma-ya-ca-ğız!

Sen cumleye boyle baslayinca bende bir heyecan olustu ah be keske

aga diyorum ya set dahilinde bir gevşeklik var dediğin gibi yönetmeninde suçu büyük ben serdar akardan böyle bir performans beklemezdim açıkcası tamam geldiği belli oluyor ama yetmez.
Aga Vadi forumundakiler Serdar Akarin sadece 264u cektigini 265den itibaren Doganin yeniden bu isi yapmaya basladigini soylemislerdi varmi boyle bir sey

Konsept: Necati Şaşmaz

Geçen bölümün jeneriğinde bu yazıyı gördüm ve açıkça söylüyorum 12 yıldır gönül verdiğim dizi adına utandım. Kusura bakmayın ama özellikle son 2 yıldır Necati kendini iyice Polat gibi görmeye başladı. Kurtlar Vadisi konseptini televizyon tarihine taşıyan Soner Yalçın'dır. Ayrıca Raci olmasa Necati bırakın Vadi'de oynamayı Amerika'da yaptığı sigorta danışmanlığından öteye gidemezdi. Raci, Bahadır, Cüneyt, Kenan bunlarla niye takıştığını bilmiyorum beni ilgilendirmez de ama yediği içtiği ayrı gitmeyen 4-5 kişiyle bir anda köprüleri atıyorsa bunu kendisine mal ederim. Zaten kendisi de yapımcı olduğundan beri vadi vadilikten çıktı başka birşeye evrildi reytingler bunu ispatlıyor.

Bugün günlerden #kurtlarvadisipusu

ortada utanılıck birşey yok ortada son 2 sezondur diziyi götüren
necati şaşmaz ve bu sezonun konsepti necati şaşmaz belirlemiş
bence yanlış anlamışsın
siyasi görüş yüzünden ayrılık oldu necati şaşmaz akp destekliyor
bildiğim kadarı ile raci bahadır falan desteklemiyor o yüzden araları
açıldı