aga onur tan hakkında bişey diyecekmisin en büyük antisiydin o bakımdan soruyorumbende onu anlamıyorum geçse ya temelli vadinin başına ne adam ya
aga onur tan hakkında bişey diyecekmisin en büyük antisiydin o bakımdan soruyorumbende onu anlamıyorum geçse ya temelli vadinin başına ne adam ya
o pananın yeni dizisine hazırlanıyor erdal beşikcioğlu nun oynayacağı bir dizi var star dabende onu anlamıyorum geçse ya temelli vadinin başına ne adam ya
aga sana yeminlen söylim eşkıyayı oturup 5 dkka izlemiş değilim şimdiye kadar izlemeyide düşünmüyorumaga onur tan hakkında bişey diyecekmisin en büyük antisiydin o bakımdan soruyorum
kime diyon başkan , şu an tam tarafımı seçmedim yanında mı dursam muhalefette mi olsam karar veremedimRaciyi kıskanmayın beyler 😉)))) Ada'm bu işin piri ))
aga bol bol karı kız var , yasak aşk var, güya delikanlı aslında pezo olan bir başrol var,aga sana yeminlen söylim eşkıyayı oturup 5 dkka izlemiş değilim şimdiye kadar izlemeyide düşünmüyorum
ne kıskanması abi tartışmasız Türkiye nin en iyi senaristi uzak araRaciyi kıskanmayın beyler 😉)))) Ada'm bu işin piri ))
anladım aga ama vadide daha iyi iş yapardı.o pananın yeni dizisine hazırlanıyor erdal beşikcioğlu nun oynayacağı bir dizi var star da
Senin canın saolsun ) ister sev yada sevme ama hakkaniyetli ol Ada'mın dizisi ilk beş hafta da birincilik koltuğuna oturdu 😉) hemi de çift hanelikime diyon başkan , şu an tam tarafımı seçmedim yanında mı dursam muhalefette mi olsam karar veremedim
vadide çok laubali takılıyordu gitmesi çok iyi oldu onur tan ınaga sana yeminlen söylim eşkıyayı oturup 5 dkka izlemiş değilim şimdiye kadar izlemeyide düşünmüyorum
artık sinema filminde oturur koltuğa herhaldeanladım aga ama vadide daha iyi iş yapardı.
başkan raci nin başarısına birşey diyecek halimiz yok adam bu işin bana göre Türkiye de bir numarası ben eskidende böyle diyordum şimdi de böyle diyorum tek fark eskiden ilkeleri olan muhafazakar bir insan olarak görüyordum değilmiş ilkeymiş duruşmuş ahlakmış falan bunların onun için çok da birşey ifade etmediğini gördüm hepsi o kadar herşeye rağmen Allah yolunu açık etsin ne kadar kızsamda bunlar bizim sevdiğimiz adamlar @china_shangaiSenin canın saolsun ) ister sev yada sevme ama hakkaniyetli ol Ada'mın dizisi ilk beş hafta da birincilik koltuğuna oturdu 😉) hemi de çift haneli
aynen aga çakıra yazılan senaryo hiç yakışmadı ona beklemezdim izlerken utandım resmenartık sinema filminde oturur koltuğa herhalde
başkan raci nin başarısına birşey diyecek halimiz yok adam bu işin bana göre Türkiye de bir numarası ben eskidende böyle diyordum şimdi de böyle diyorum tek fark eskiden ilkeleri olan muhafazakar bir insan olarak görüyordum değilmiş ilkeymiş durummuş ahlakmış falan bunların onun için çok da birşey ifade etmediğini gördüm hepsi o kadar herşeye rağmen Allah yolunu açık etsin ne kadar kızsamda bunlar bizim sevdiğimiz adamlar
Sen cumleye boyle baslayinca bende bir heyecan olustu ah be keskevadinin reytinglerinin tavan yapması için ilk önce şu resmiliği ortadan kaldıracak ustaya kimse efendim bey diye hitap etmemeli pskopat karakterler polat alemdarla basit seviyede uğraşmamalı gerek çatışma gerekse akıl oyunlarıyla ustayı halt etmeliler onun dışında yeni müzikler tamam güzelde ben 2 bölümdür kendimi başka bir dizi izliyormuşum gibi hissediyorum müziklerimizi eskisi gibi remixsiz bir şekilde kullanmalı gökhan kırdar ve son olarakta dikkat edin vadideki oyuncuların yüzde biri kendini vererek dizide oynuyorlar jest ve mimikler sıfır izleyiciye gerek hüzün olsun gerek sevinç olsun aktaramıyolar.
Aga Vadi forumundakiler Serdar Akarin sadece 264u cektigini 265den itibaren Doganin yeniden bu isi yapmaya basladigini soylemislerdi varmi boyle bir seyaga diyorum ya set dahilinde bir gevşeklik var dediğin gibi yönetmeninde suçu büyük ben serdar akardan böyle bir performans beklemezdim açıkcası tamam geldiği belli oluyor ama yetmez.
ilk 7 bölümü serdar akar çekecek diye duymuştum ama net bişey yokAga Vadi forumundakiler Serdar Akarin sadece 264u cektigini 265den itibaren Doganin yeniden bu isi yapmaya basladigini soylemislerdi varmi boyle bir sey
inşallah aga inşallah.Sen cumleye boyle baslayinca bende bir heyecan olustu ah be keske
Konsept: Necati Şaşmaz
Geçen bölümün jeneriğinde bu yazıyı gördüm ve açıkça söylüyorum 12 yıldır gönül verdiğim dizi adına utandım. Kusura bakmayın ama özellikle son 2 yıldır Necati kendini iyice Polat gibi görmeye başladı. Kurtlar Vadisi konseptini televizyon tarihine taşıyan Soner Yalçın'dır. Ayrıca Raci olmasa Necati bırakın Vadi'de oynamayı Amerika'da yaptığı sigorta danışmanlığından öteye gidemezdi. Raci, Bahadır, Cüneyt, Kenan bunlarla niye takıştığını bilmiyorum beni ilgilendirmez de ama yediği içtiği ayrı gitmeyen 4-5 kişiyle bir anda köprüleri atıyorsa bunu kendisine mal ederim. Zaten kendisi de yapımcı olduğundan beri vadi vadilikten çıktı başka birşeye evrildi reytingler bunu ispatlıyor.