Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aynen abi Dirilis var ama onu da benim bunye kaldirmiyor tarihi dizileri izleyemiyorumÇok sıkıcı bir gün . Tv'de hiçbir şey yok .
Aynen abi Dirilis var ama onu da benim bunye kaldirmiyor tarihi dizileri izleyemiyorumÇok sıkıcı bir gün . Tv'de hiçbir şey yok .
Zülfikar ağa ile Timur'u öldüren arkadaş mı ???? Kesin Cahit'e çitiletiler onu damarcus da ölecek yarın aslında yakışmışdı diziye
ta kendisi dur bakalım buda böyle gitmeycektir elbetZülfikar ağa ile Timur'u öldüren arkadaş mı ???? Kesin Cahit'e çitiletiler onu da)))
aynen abi yıllardır çarşamba günleri tv de izleyecek bişey bulamıyorum diriliş var ama beni tarih dizileri sarmıyor hiç zevk alamıyorumÇok sıkıcı bir gün . Tv'de hiçbir şey yok .
Pusta tilki nerelerde Kadirta kendisi dur bakalım buda böyle gitmeycektir elbet
abi vadide bence mutlaka polata yakın karakterler yaratılmalı bu şuan için görünen en büyük eksikPusta tilki nerelerde Kadir))
abi bu iki karekterde önemli hem eski hem de izleyicinin sevdiği adamlar inş onlar üzerine sağlam bir senaryo kurulmuştur birde raskolnü de unutmamak lazım tilki bence ummadık bir anda çıkar ortaya flashbackle kurtuluşunu izleriz pusat ta mapusta zaten en geç diğer bölğme o gözükür
Kesinlikle katılıyorum 😉 ama erhan ofis boy olmuşabi vadide bence mutlaka polata yakın karakterler yaratılmalı bu şuan için görünen en büyük eksik
1 tane memati tarzı psikopat ustanın yanına şart onun dışında da en az 2 karakter daha
bunların yanına erhan pusatta eklendi mi tamamdır
abi bende sizi özledim de fazla müsait olamıyorum
aga yorumlarını eksik etme özletme kendini fazlaami bende sizi özledim de fazla müsait olamıyorum
aga malesef erhan da oynama isteği yok o göbekle hiçbir aksiyona giremez yakışmaz önce zayıflamalıabi vadide bence mutlaka polata yakın karakterler yaratılmalı bu şuan için görünen en büyük eksik
1 tane memati tarzı psikopat ustanın yanına şart onun dışında da en az 2 karakter daha
bunların yanına erhan pusatta eklendi mi tamamdır
inşallah aga siz varsınız zaten ya gözüm arkada kalmazaga yorumlarını eksik etme özletme kendini fazla
abi erhana illa aksiyon sahnesi yazmaya gerek yok ofiste abilik yapması bile yeterKesinlikle katılıyorum 😉 ama erhan ofis boy olmuşgöbek büyütüyor))
aga biz varız ama senin olman başka çözümlemelerini merakla bekliyoruminşallah aga siz varsınız zaten ya gözüm arkada kalmaz
aga çok doğru bir tespit vadi konuları mevzuları büyüttü kendiside büyüdü bir noktadan sonra zaten anlatılan konular avamlar için ağır gelmeye başladı birde kullanılan dil resmileşince o samimi hava ister istemez bozuldu karekterler ciddileşti açıkcası birazda kasvetli bir hava oluştu tamam anatılan konular gereği böyle olsada buna çözüm bulmak gerekiyor bunlara bir ince ayar şartabi erhana illa aksiyon sahnesi yazmaya gerek yok ofiste abilik yapması bile yeter
eskiden ofiste on numara komik diyaloglar geçerdi nevzat pürmüz erhan abdül memati bunlar arasında ne komik diyaloglar olurdu başrolde de hep erhan olurdu
bu tarz bi sinerji yeniden yakalabilir
şuan vadinin sorunu biraz da bu halktan kopuk olmamak lazım bu tarz samimi sahneler süper olur ve bize can kan getirir
bende elimden geldiğince yazarım zaten agaabi erhana illa aksiyon sahnesi yazmaya gerek yok ofiste abilik yapması bile yeter
eskiden ofiste on numara komik diyaloglar geçerdi nevzat pürmüz erhan abdül memati bunlar arasında ne komik diyaloglar olurdu başrolde de hep erhan olurdu
bu tarz bi sinerji yeniden yakalabilir
şuan vadinin sorunu biraz da bu halktan kopuk olmamak lazım bu tarz samimi sahneler süper olur ve bize can kan getirir
aga biz varız ama senin olman başka çözümlemelerini merakla bekliyorum
hee bir de tüyo yok mu
tamam aga sensiz olmaz ona görebende elimden geldiğince yazarım zaten agaben tüyo işini @-KADİR- kardeşime devrettim aynı kaynak ondada var zaten
aga yorumlarını sen eksik etmebende elimden geldiğince yazarım zaten agaben tüyo işini @-KADİR- kardeşime devrettim aynı kaynak ondada var zaten
aynen aynen öyle aga işte bu kasvetli havayı dağıtmamız lazım resmiliği yerle bir etmemiz lazım bunlar çok kolay yapılabiliraga çok doğru bir tespit vadi konuları mevzuları büyüttü kendiside büyüdü bir noktadan sonra zaten anlatılan konular avamlar için ağır gelmeye başladı birde kullanılan dil resmileşince o samimi hava ister istemez bozuldu karekterler ciddileşti açıkcası birazda kasvetli bir hava oluştu tamam anatılan konular gereği böyle olsada buna çözüm bulmak gerekiyor bunlara bir ince ayar şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?