Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Çok sıkıcı bir gün . Tv'de hiçbir şey yok .
aynen abi yıllardır çarşamba günleri tv de izleyecek bişey bulamıyorum diriliş var ama beni tarih dizileri sarmıyor hiç zevk alamıyorum
yani yapmacık olduğu dizi olduğu çok belli kıyafetler falan herşeyiyle giremyorum dizinin içine zevk alamıyorum

Pusta tilki nerelerde Kadir :)))
abi vadide bence mutlaka polata yakın karakterler yaratılmalı bu şuan için görünen en büyük eksik
1 tane memati tarzı psikopat ustanın yanına şart onun dışında da en az 2 karakter daha
bunların yanına erhan pusatta eklendi mi tamamdır

Pusta tilki nerelerde Kadir :)))

@34rcp44 seni de çok özledik nerelerdesin kardeşim ya :)
abi bu iki karekterde önemli hem eski hem de izleyicinin sevdiği adamlar inş onlar üzerine sağlam bir senaryo kurulmuştur birde raskolnü de unutmamak lazım tilki bence ummadık bir anda çıkar ortaya flashbackle kurtuluşunu izleriz pusat ta mapusta zaten en geç diğer bölğme o gözükür

abi vadide bence mutlaka polata yakın karakterler yaratılmalı bu şuan için görünen en büyük eksik
1 tane memati tarzı psikopat ustanın yanına şart onun dışında da en az 2 karakter daha
Kesinlikle katılıyorum 😉 ama erhan ofis boy olmuş :) göbek büyütüyor :)))

aga malesef erhan da oynama isteği yok o göbekle hiçbir aksiyona giremez yakışmaz önce zayıflamalı

Kesinlikle katılıyorum 😉 ama erhan ofis boy olmuş :) göbek büyütüyor :)))
abi erhana illa aksiyon sahnesi yazmaya gerek yok ofiste abilik yapması bile yeter
eskiden ofiste on numara komik diyaloglar geçerdi nevzat pürmüz erhan abdül memati bunlar arasında ne komik diyaloglar olurdu başrolde de hep erhan olurdu
bu tarz bi sinerji yeniden yakalabilir
şuan vadinin sorunu biraz da bu halktan kopuk olmamak lazım bu tarz samimi sahneler süper olur ve bize can kan getirir

inşallah aga siz varsınız zaten ya gözüm arkada kalmaz :)
aga biz varız ama senin olman başka çözümlemelerini merakla bekliyorum
hee bir de tüyo yok mu :D

abi erhana illa aksiyon sahnesi yazmaya gerek yok ofiste abilik yapması bile yeter
eskiden ofiste on numara komik diyaloglar geçerdi nevzat pürmüz erhan abdül memati bunlar arasında ne komik diyaloglar olurdu başrolde de hep erhan olurdu
şuan vadinin sorunu biraz da bu halktan kopuk olmamak lazım bu tarz samimi sahneler süper olur ve bize can kan getirir
aga çok doğru bir tespit vadi konuları mevzuları büyüttü kendiside büyüdü bir noktadan sonra zaten anlatılan konular avamlar için ağır gelmeye başladı birde kullanılan dil resmileşince o samimi hava ister istemez bozuldu karekterler ciddileşti açıkcası birazda kasvetli bir hava oluştu tamam anatılan konular gereği böyle olsada buna çözüm bulmak gerekiyor bunlara bir ince ayar şart

aga biz varız ama senin olman başka çözümlemelerini merakla bekliyorum
hee bir de tüyo yok mu :D
bende elimden geldiğince yazarım zaten aga :) ben tüyo işini @-KADİR- kardeşime devrettim aynı kaynak ondada var zaten :)

aga çok doğru bir tespit vadi konuları mevzuları büyüttü kendiside büyüdü bir noktadan sonra zaten anlatılan konular avamlar için ağır gelmeye başladı birde kullanılan dil resmileşince o samimi hava ister istemez bozuldu karekterler ciddileşti açıkcası birazda kasvetli bir hava oluştu tamam anatılan konular gereği böyle olsada buna çözüm bulmak gerekiyor bunlara bir ince ayar şart
aynen aynen öyle aga işte bu kasvetli havayı dağıtmamız lazım resmiliği yerle bir etmemiz lazım bunlar çok kolay yapılabilir
necati abinin Allah yardımcısı olsun mutlaka izlenmeyi arttırmamız lazım ilk defa korkuyorum vadinin geleceğiyle ilgili reytingler tarihin en düşük seviyesinde bu duruma çok üzülüyorum

Yalnız şu Yusuf olayı iyice sarpa sardı :) hem kendisi yetenek kabızı hemde ona yazılan hikaye tırt 😉 biz Yusuf'un hikayesini izlemek istemiyoruz :)