Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Sen hala mı aynı şeyi söylüyosun? Yani, hala aynı cümleler... Bir laf bulmuşsun, aylardır her gün papağan aynı şeyleri söylüyosun. Yapma bunu ya
Lütfen. Sus.

Son düzenleme:
@Polat Şaşmaz aga @Amoureux un söyledikleri benim içinde geçerli tamam fikrine saygı duyuyorumda hep aynı şeyleri söylemen insanı irite ediyor bir de yeri zamanı gelir eleştirirsin somut olaylardan daha sezon başlamadı asıp kesmeye başladın trole özenmemeni tavsiye ederim 🙂

Tamam tamam bir daha demeyiz.

Kötü rollerin adamı, Elveda Rumeli'den tanıyorum ben kendisini. Hayırlı olsun. Anlamıştım zaten Ertan Saban'ın yanında görünce Vadi'ye katıldığını.

En çok Polat ve Tilki Andrie'yi özledim.
Tilki nin yaşadığını öğrenen ustanında göstereceği tepki merak konusu 🙂
aga insan düşündükce heyecanlanıyor bu vadi gerçekten bambaşka bir olay o kadar karekter ayrıldı farklı konseptler oldu ama o havasını hiç kaybetmedi yok böyle birşey

Tilki gibi adamlar zor bulunur, eski Vadi'nin sıcaklığını hissettiriyor kolay kolay harcamazlar inşallah, en azından sezon sonunu görsün. Umarım Polat hemen intikam peşine düşmez. Tilki'de ayak altlarında dolaşmasa iyi eder.

intikam pesine duserde iste ilk siraya kimi koydugu onemli tilki nin yasamasini hep istiyoruz ustanin kibris a gitmesiyle tilki vakit kazanmis oldu