Polat Şaşmaz
Favori Üye
umut ettik yine olmadi ah pana film neler ettin neler ettin sen bize sevdin ama neler ettin ; agalar bu gidiş belli 17 eylül e doğru gidiyoz gibi geliyor @china_shangai
yok aga en geç 17 eylül17 eylül iyi aga ekime geçecek gibi sanki
aga senin ilk defa vadi konusunda yaptığın bi yoruma şok oldum 😱😱 yapma aga cahit abdülün yanında bi hiçtir hiçbaşkan cahit e laf yok ustadan sonra adam 2 numara benim için bak dikkatini çekiyorum oyunculuk değil karekterden bahsediyorum abdülhey cahit ten sonra gelir benim için memati 2 cahit 3 🙂
kesinlikle aga vadi denilince bi çırpıda sayılan 3 efsanedir bunlarPolat-Memati-Abdülhey
Bu uclu kadar kimse sevilmediYerleri çok belli
aga kafayı yicem çıksın artık fragman her gün fırsat buldukça girip bakıyorum bi ümitle yok vallahi çatlayacam ne zaman çıkacak fragmanumut ettik yine olmadi ah pana film neler ettin neler ettin sen bize sevdin ama neler ettin ; agalar bu gidiş belli 17 eylül e doğru gidiyoz gibi geliyor @china_shangai
Allah rahmet eylesin müthiş bir oyunculuk sergiliyordu mekanı cennet olsun
Ağzını öpüyüm seninagalar tüyoyu veriyorum akif yeni sezonda ölüyor
@china_shangai @takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @34rcp44 @Master.1000 @papuleoo @vadikızı @sürgünüm @Amoureux
Bu mesaja kac begeni gelir ?agalar tüyoyu veriyorum akif yeni sezonda ölüyor
@china_shangai @takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @34rcp44 @Master.1000 @papuleoo @vadikızı @sürgünüm @Amoureux
bilmem herhalde bu konuya giren herkesin beğenmesi lazım 😀Bu mesaja kac begeni gelir ?
işte yılın en müthiş tüyosu NETagalar tüyoyu veriyorum akif yeni sezonda ölüyor
aga ben kenan çobanın çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum vadiden ayrılması da hainler yüzünden olmuştur aklını çelmişlerdir kenan çobanın o da biraz saf ve temiz olduğu için inanmış gibi bir görüntü var@takas aga benim şöyle bir bakışım var gerçek kişilerle karakterleri bağımsız olarak görmüyorum kenan çoban benim gözümde bitmiştir abdülhey karekterinede ordan soğudum doğrusu yoksa pek tabi bende sizin gibi düşünüyorum ama bunları göze alınca evet benim için cahit abdülhey den önce gelir şu an ustanın yanında kalan ve vadinin yükünü polat ile omuzlayan cahit i takdir ediyorum
aga birkaç gün öncede duydum ama hiç inanmamıştım hatta bugün china abiylede konuştuk pek ihtimal vermiyordum ama iş gerçekmiş akif ölüyor işte bu müthiş haber doğrusu demek ki bazı şeyler değişicek yenilikler gelecek seyircinin benimsemediği bir karekter olmuştu fazlasıyla üstünde durulmuştu ali buhara nın yolu açık olsun aga daha fragmanda çıkmadı söylşyşm bomba bir sezon geliyoooorrrrişte yılın en müthiş tüyosu NET
Bomba sezon olup olmucagini senaryo belirler İnşallah malzemeyi iyi islerleraga birkaç gün öncede duydum ama hiç inanmamıştım hatta bugün china abiylede konuştuk pek ihtimal vermiyordum ama iş gerçekmiş akif ölüyor işte bu müthiş haber doğrusu demek ki bazı şeyler değişicek yenilikler gelecek seyircinin benimsemediği bir karekter olmuştu fazlasıyla üstünde durulmuştu ali buhara nın yolu açık olsun aga daha fragmanda çıkmadı söylşyşm bomba bir sezon geliyoooorrrr
ona en ufak bir şüphem yok müthiş bir sezon olacağı açık ve nettiraga birkaç gün öncede duydum ama hiç inanmamıştım hatta bugün china abiylede konuştuk pek ihtimal vermiyordum ama iş gerçekmiş akif ölüyor işte bu müthiş haber doğrusu demek ki bazı şeyler değişicek yenilikler gelecek seyircinin benimsemediği bir karekter olmuştu fazlasıyla üstünde durulmuştu ali buhara nın yolu açık olsun aga daha fragmanda çıkmadı söylşyşm bomba bir sezon geliyoooorrrr
vadinin kendi gününde olan sloganı silmişler gün değişikliği rezilliği yaşanırmı acaba yaa içime kurt düştü vlla sloganın silinmesi bu anlamı taşırmı arkadaşlar
@china_shangai @papuleoo @34rcp44 @Master.1000 @Maskeli Fedai @vadikızı
@batuhankaralar
https://www.kanald.com.tr/kurtlar-vadisi-pusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?