Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

umut ettik yine olmadi ah pana film neler ettin neler ettin sen bize sevdin ama neler ettin ; agalar bu gidiş belli 17 eylül e doğru gidiyoz gibi geliyor @china_shangai

Kurtlar Vadisi Pusu'nun eski istihbarat başkanı rolünu canlandıran YALÇIN GÜZELCE bugün vefat etti. Allah rahmet eylesin.

başkan cahit e laf yok ustadan sonra adam 2 numara benim için bak dikkatini çekiyorum oyunculuk değil karekterden bahsediyorum abdülhey cahit ten sonra gelir benim için memati 2 cahit 3 🙂
aga senin ilk defa vadi konusunda yaptığın bi yoruma şok oldum 😱😱 yapma aga cahit abdülün yanında bi hiçtir hiç
koskoca abdülheyi bu kadar basitleştirmeyin kurtlar vadisi tarihinin en büyük karakterlerinin başında gelir cahitle abdülün aynı cümle içinde geçmesi bile abdüle çok büyük bir hakarettir
bu konuda kesinlikle ama kesinlikle sana katılmıyorum ve şaşırıyorum aga

Polat-Memati-Abdülhey

Bu uclu kadar kimse sevilmedi :( Yerleri çok belli
kesinlikle aga vadi denilince bi çırpıda sayılan 3 efsanedir bunlar

umut ettik yine olmadi ah pana film neler ettin neler ettin sen bize sevdin ama neler ettin ; agalar bu gidiş belli 17 eylül e doğru gidiyoz gibi geliyor @china_shangai
aga kafayı yicem çıksın artık fragman her gün fırsat buldukça girip bakıyorum bi ümitle yok vallahi çatlayacam ne zaman çıkacak fragman

Kurtlar Vadisi Pusu'nun eski istihbarat başkanı rolünu canlandıran YALÇIN GÜZELCE bugün vefat etti. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin müthiş bir oyunculuk sergiliyordu mekanı cennet olsun

@papuleoo orhan bıyıklı paralel yapıya sempati duyuyorsa vadide oynaması hayaldir

@takas aga benim şöyle bir bakışım var gerçek kişilerle karakterleri bağımsız olarak görmüyorum kenan çoban benim gözümde bitmiştir abdülhey karekterinede ordan soğudum doğrusu yoksa pek tabi bende sizin gibi düşünüyorum ama bunları göze alınca evet benim için cahit abdülhey den önce gelir şu an ustanın yanında kalan ve vadinin yükünü polat ile omuzlayan cahit i takdir ediyorum

CNgFE5FUAAAy5_S.jpg

@takas aga şu an bilen yok herkes sallıyor herhalde en net bilgi bende çekimlerin devam ettiğini fragmanında bu hafta içi büyük ihtimalle çıkar diye söyledi yani bence yarın çıkar olmazda 2-3 güne çıkar

Bu mesaja kac begeni gelir ?
bilmem herhalde bu konuya giren herkesin beğenmesi lazım 😀

Son düzenleme:
işte yılın en müthiş tüyosu NET :D

@takas aga benim şöyle bir bakışım var gerçek kişilerle karakterleri bağımsız olarak görmüyorum kenan çoban benim gözümde bitmiştir abdülhey karekterinede ordan soğudum doğrusu yoksa pek tabi bende sizin gibi düşünüyorum ama bunları göze alınca evet benim için cahit abdülhey den önce gelir şu an ustanın yanında kalan ve vadinin yükünü polat ile omuzlayan cahit i takdir ediyorum

CNgFE5FUAAAy5_S.jpg
aga ben kenan çobanın çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum vadiden ayrılması da hainler yüzünden olmuştur aklını çelmişlerdir kenan çobanın o da biraz saf ve temiz olduğu için inanmış gibi bir görüntü var
o yüzden kenan çobanı hala seviyorum ve vadiye kattıklarını asla unutamam
abdülhey polatın en yakın adamıydı onu en iyi anlayan o yüzden yeri farklıdır her daim
eskiler çok önemlidir benim için abdülheyi ne olursa olsun cahitle yan yana yazmam söz konusu değildir

işte yılın en müthiş tüyosu NET :D
aga birkaç gün öncede duydum ama hiç inanmamıştım hatta bugün china abiylede konuştuk pek ihtimal vermiyordum ama iş gerçekmiş akif ölüyor işte bu müthiş haber doğrusu demek ki bazı şeyler değişicek yenilikler gelecek seyircinin benimsemediği bir karekter olmuştu fazlasıyla üstünde durulmuştu ali buhara nın yolu açık olsun aga daha fragmanda çıkmadı söylşyşm bomba bir sezon geliyoooorrrr :D

aga birkaç gün öncede duydum ama hiç inanmamıştım hatta bugün china abiylede konuştuk pek ihtimal vermiyordum ama iş gerçekmiş akif ölüyor işte bu müthiş haber doğrusu demek ki bazı şeyler değişicek yenilikler gelecek seyircinin benimsemediği bir karekter olmuştu fazlasıyla üstünde durulmuştu ali buhara nın yolu açık olsun aga daha fragmanda çıkmadı söylşyşm bomba bir sezon geliyoooorrrr :D
Bomba sezon olup olmucagini senaryo belirler İnşallah malzemeyi iyi islerler

@takas aga benim içinde geçmiş önemli olsada asıl olan günümüz ve ustadır kim ustanın yanındaysa ben onun yanında olurum karşsında da kim durursa ben de karşısında olurum
ona şüphe yok kandırılığınada biraz vefalı olsaydı da abisini satıp gitmeseydi

ona en ufak bir şüphem yok müthiş bir sezon olacağı açık ve nettir :D