Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga insan sevdiginin eksik yonlerini gorup duzeltilmesini ister bende neresink eksik goruyorsam elestiriyorum duzeltilmesini bekliyorum. Racilerin diziyi begendim mesela ama tutmasini istemiyorum

Aga insan sevdiginin eksik yonlerini gorup duzeltilmesini ister bende neresink eksik goruyorsam elestiriyorum duzeltilmesini bekliyorum. Racilerin diziyi begendim mesela ama tutmasini istemiyorum
aga yani şimdi soracam neyini beğendin ne var ki fragmanda hızırbeylinin zamparalığını anlatıyor işte karısını aldatmış metresi var falan filan iki kadının arasında kalmış zart zurt bir de vadiden arakladıkları laf var azdan az çoktan çok gider diye güya racan koyuyor peh

vadi konusunda vadiyi sevdiğini biliyorum iyi olmasını istediğinide ama bu dil bu tutum yapıcı değil artık öyle bir hale geldiki tüm vadiyi izleyenler güzellikleri doğrulukları değil de nerde bir eksik kusur var onu görmek için vadiyi izler hale geldi yarın birgün vadi bittiğinde görecezde iş işten geçecek

Aga bence her şey senaryoda bitiyor.

Kötü oyuncularla iyi senaryo birleşse senaryo tutar ama kötü senaryo ile iyi oyuncular olsa bile tutmaz. Umarım senaryo ekibinde değişiklik olur. Yoksa bizler sadece birbirimize saldırırız.

Son düzenleme:
Senaryo yoksa dizi bitmeye yüz tutar her zaman bu boyledir

Yalniz bazen öyle diziler olur senaryo cok iyidir senaristi iyidir ama tutunamaz tanınmış oyuncu yok diye.

bana göre eşkıya dizisi tam bi fiyasko olucak raciden böyle bişey beklemezdim açıkcası gerçi bana göre raci yine patronluk yapıcak senaryoya müdahil olucağını pek sanmıyorum bu bahadırla cüneytte vadiden sonra iyice cıvıttı zırt pırt karılarla iş çevirmeler filan bize göre değil şahsen ben o sahneleri gördükten sorna izlemeyi düşünmüyorum

aynı düşünceleri paylaşıyorum aga

aynı düşünceleri paylaşıyorum aga
senaryo namına bişey yok gibi dizide aga görüyosun hala vadideki sözlerle racon kesmeye çalışıyolar buda yapmacık oluyo şunu belirteyimki bu adamlar sadece VADİDE ASLAN OLUR diğer dizilerde anca Aslanın artığını yiyen ÇAKAL.

aynen aga dizi realet olacak gibi duruyor bu kadar çakmalıkda fazla karekterin ismine bak çakır hızırbeyli bu ne ya
aga burda da kaç zamandır söylüyorum biliyorsun şu pana yazım gurubuna haksızlık ediliyor diye aha görecez eskileri bakalım ne yapacaklar hoş daha öncede gördük ne yaptıklarını onların en büyük yanlışları yaptıkları ihanetti ondan sonra işleri zaten rast gitmez ancak o yanlışları affettirirlerse belki önleri açılır

aynen öyle aga çakmalığın daniskası bunlar sadece vadiyi yazabilecek kapasitedeler ben bunu reaksiyon ve beyaz karanfille anladım ama raci kendi başına bi iş yaparsa o adam tutturur inşallah bigün hatalarını anlayıp vadiye geri dönerler ama çok zor işte

ULAN MELUN kafalı arkadaşım o penaltı pozisyonu olduğunda durum 1-0 idi eğer o penaltıyı verseydi fark 2 'ye çıkacaktı .ondan sonrası teferruat zaten
)))))) @Maskeli Fedai

verilmeyen penalltıyı da ekleseydin yorumuna keşke
) @Maskeli Fedai

başkan buna penaltı değil diyenler var ya bu ülkede futbol konuşulmaz herkes ne işine geliyorsa onu görüp onu konuşuyor

Hakem penalti hatasını 6 dk uzatma ve frikik vererek telafi etmiş
@china_shangai
maçı izledin mi aga antalyalılar karı gibiydi yerden kalkmadılar yatarak kim para kazanır bilirsin 5 dakika uzatma azdı 10 dakika vermesi gerekliydi sahaya 5 kez doktor girdi sadece

NE İZLEMESİ ısmarlama yorumlar yapıyor
)) seyretmiş anti fener yorumcuları onların ağzıyla burada ahkam kesiyor aklı sıra
))))))