Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

arkadaşlar kesin bilgi bölüm çekimleri devam ediyor tanıtım ın ne zaman çıkacağı daha belirli değil büyük bir ihtimalle önümüzdeki haftaya tanıtım çıkacak

Bakın ne buldum :D

b4cafed5a95960b842b547f3009a8995.jpg

arkadaşlar kesin bilgi bölüm çekimleri devam ediyor tanıtım ın ne zaman çıkacağı daha belirli değil büyük bir ihtimalle önümüzdeki haftaya tanıtım çıkacak
ya aga çok geç çıkıyor fragman çatlayacam artık hala önümüzdeki hafta diyorsun :D zaten 10 eylülde başlamıyor mu ne tanıtımı daha bölüm fragmanı çıkar tanıtım için çok geç

TÜYO | Serdar Akar Yeni Sezon'da Bomba gibi bir sahne çekecek!

Serdar Akar en son 2005 yılında yayınlanan ''Kurtlar Vadisi''nde Profosyonel ve Başarılı bir,Tapınakçıların toplantısı olduğu sahneler çekmişti.Büyük usta ''Serdar Akar'' yeni sezonda yine Bomba gibi,Tapınakçıların toplantılarının olduğu sahneyi çekecek!
offfffffffffffff diyorum sadece başka bişey demiyorum

Sizce Bu Arabanın İçinde Kim Var..?
A)Amon
B)Ra
C)Polat ALemdar
D)Athen

Son düzenleme:
haklısın başkan oda bir ihtimal dur onuda ekleyelim şıklara sezon başlayınca kimin doğru şıkkı söylediğini görecez 😀
Yalnız Kıbrıs tapınakçıların toplantı mekanı için biçilmiş kaftan :))))) inşaallah ilk vadi deli gibi bir toplantı hazırlarlar gizem dolu olur 😉) resimler harika mekanlar harika

Yalnız Kıbrıs tapınakçıların toplantı mekanı için biçilmiş kaftan :))))) inşaallah ilk vadi deli gibi bir toplantı hazırlarlar gizem dolu olur 😉) resimler harika mekanlar harika
aynen başkan tapınak sahneleri için mekanlar gördüğümüz kadarıyla çok uygun şunu da gördük gibi Amon veya Ra kıbrısta olmayacaklar gizlice gelip oynatamazlar herhalde sezon içerisinde belki yabancı ünlüleri konuk ederiz usta da kıbrıs ta tapınakcıların izini bulup muhtemelen operasyon düzenleyecek

haklısın başkan oda bir ihtimal dur onuda ekleyelim şıklara sezon başlayınca kimin doğru şıkkı söylediğini görecez 😀

@china_shangai @papuleoo burda sezonun özetini verdik , serdar akarın tapınak sahnesi çekeceğini söyledik hiç tepki vermediniz niye ki :A
Aga açıkçası korkuyorum. Sezon öncesi fotolar olsun, serdar akar olsun insanı gaza getiriyor. Ama ben bu sihirin bölümlerde olup olmayacağını konusunda tedirginim.

İnşallah aga iyi bölümler ortaya çıkar da bizde zevkini çıkarırız.
aga iyi birşeyler ortaya çıkacak muhakkak ben beğeneceğimi şimdiden öngörebiliyorum da sizler ne dersiniz bilmiyorum şimdi senaryonun gidiş yönüde önemli eleştirilerde ona göre olacaktır
mesela @Polat Şaşmaz vadiyi fütursuzca eleştiriyor gelmiş buraya EDHO ın fragmanını çok beğenmiş defalarca izlemiş onu anlatıyor bana göre tamamen rezil bir fragman daha en baştan çakmalığı vadiden arakladığı laflarla hiç tasvip etmeyeceğim bir iş ortaya çıkmış tabi buda zevk meselesi herhalde