Bakın ne buldum
![]()
ya aga çok geç çıkıyor fragman çatlayacam artık hala önümüzdeki hafta diyorsunarkadaşlar kesin bilgi bölüm çekimleri devam ediyor tanıtım ın ne zaman çıkacağı daha belirli değil büyük bir ihtimalle önümüzdeki haftaya tanıtım çıkacak
offfffffffffffff diyorum sadece başka bişey demiyorumTÜYO | Serdar Akar Yeni Sezon'da Bomba gibi bir sahne çekecek!
Serdar Akar en son 2005 yılında yayınlanan ''Kurtlar Vadisi''nde Profosyonel ve Başarılı bir,Tapınakçıların toplantısı olduğu sahneler çekmişti.Büyük usta ''Serdar Akar'' yeni sezonda yine Bomba gibi,Tapınakçıların toplantılarının olduğu sahneyi çekecek!
Beni Timuru oldurdu olarak sayin
Polat
D Athen
haklısın başkan oda bir ihtimal dur onuda ekleyelim şıklara sezon başlayınca kimin doğru şıkkı söylediğini görecez 😀D Athen
Yalnız Kıbrıs tapınakçıların toplantı mekanı için biçilmiş kaftanhaklısın başkan oda bir ihtimal dur onuda ekleyelim şıklara sezon başlayınca kimin doğru şıkkı söylediğini görecez 😀
aynen başkan tapınak sahneleri için mekanlar gördüğümüz kadarıyla çok uygun şunu da gördük gibi Amon veya Ra kıbrısta olmayacaklar gizlice gelip oynatamazlar herhalde sezon içerisinde belki yabancı ünlüleri konuk ederiz usta da kıbrıs ta tapınakcıların izini bulup muhtemelen operasyon düzenleyecekYalnız Kıbrıs tapınakçıların toplantı mekanı için biçilmiş kaftan)))) inşaallah ilk vadi deli gibi bir toplantı hazırlarlar gizem dolu olur 😉) resimler harika mekanlar harika
3 değil aga saydım 5 kişiYine 3 kişiyle operasyon yapmasalar bari![]()
Aga açıkçası korkuyorum. Sezon öncesi fotolar olsun, serdar akar olsun insanı gaza getiriyor. Ama ben bu sihirin bölümlerde olup olmayacağını konusunda tedirginim.haklısın başkan oda bir ihtimal dur onuda ekleyelim şıklara sezon başlayınca kimin doğru şıkkı söylediğini görecez 😀
@china_shangai @papuleoo burda sezonun özetini verdik , serdar akarın tapınak sahnesi çekeceğini söyledik hiç tepki vermediniz niye ki![]()
az kaldı aga nasıl bir şey ortaya çıkmış görecezAga açıkçası korkuyorum. Sezon öncesi fotolar olsun, serdar akar olsun insanı gaza getiriyor. Ama ben bu sihirin bölümlerde olup olmayacağını konusunda tedirginim.
İnşallah aga iyi bölümler ortaya çıkar da bizde zevkini çıkarırız.az kaldı aga nasıl bir şey ortaya çıkmış görecez
aga iyi birşeyler ortaya çıkacak muhakkak ben beğeneceğimi şimdiden öngörebiliyorum da sizler ne dersiniz bilmiyorum şimdi senaryonun gidiş yönüde önemli eleştirilerde ona göre olacaktırİnşallah aga iyi bölümler ortaya çıkar da bizde zevkini çıkarırız.