Çıksin artikagalar bi okuyun üfürün şu fragman çıksın artık
GelmiyorKadir aga Orhan Bıyıklı mevzusu ne oldu? Bilgin var mı?
Aga eger fragmandan once tanitim verilecekse bence de gec kalndiYeni Sezon tanitimi gecti bu kez.. umariz fragman öncesi ufak bir tanitim verilir, gecen sezon gibi..
Aga yeni birsey duymadimKadir aga Orhan Bıyıklı mevzusu ne oldu? Bilgin var mı?
Eskiya dizisinin 1.Bölüm fragmani yayinlandi.. acikcasi Reaksiyon dizisi kat ve kat daha güzel gözüküyordu..Aga eger fragmandan once tanitim verilecekse bence de gec kalndi
Aga yeni birsey duymadim
Facebook ve Twitter'da dolaşan yayın tarihlerine inanmayın. Fragman yayınlanmadı daha 10 Eylül'e nasıl yetişecek?TÜYO | Serdar Akar Yeni Sezon'da Bomba gibi bir sahne çekecek!
Serdar Akar en son 2005 yılında yayınlanan ''Kurtlar Vadisi''nde Profosyonel ve Başarılı bir,Tapınakçıların toplantısı olduğu sahneler çekmişti.Büyük usta ''Serdar Akar'' yeni sezonda yine Bomba gibi,Tapınakçıların toplantılarının olduğu sahneyi çekecek!
[patlatılmasında,tapınakçıların parmağı olduğunu düşünen Polat,tapınakçılarla ilgili büyük planını devreye sokmaya hazırlanır.Tapınakçıların Kıbrıs'ta toplantı yapacağını öğrenen Polat,tetiği çekmiş ve yollara düşmüştür.
Kıbrıs'ta Tapınakçılar'ın yapacağı büyük toplantıda,kimler yer alacak? Tapınakçılar'ın yeni plan ve stratejileri ne? Polat Alemdar Kıbrıs'ta,Tapınakçıların izini bulabilecek mi?
Nefesleri kesen büyük takip ve sonrasında yaşanan büyük olayların yer alacağı Yeni Sezon'un ilk bölümü,''10 Eylül Perşembe Akşamı Kanal D'de olacak..''
Simdiden heyecan ust duzey gecen sene ki duruma dusmeyiz İnşallah.TÜYO | Serdar Akar Yeni Sezon'da Bomba gibi bir sahne çekecek!
Serdar Akar en son 2005 yılında yayınlanan ''Kurtlar Vadisi''nde Profosyonel ve Başarılı bir,Tapınakçıların toplantısı olduğu sahneler çekmişti.Büyük usta ''Serdar Akar'' yeni sezonda yine Bomba gibi,Tapınakçıların toplantılarının olduğu sahneyi çekecek!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?