Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Necati Şaşmazın kendi sesi güzelde Polatın sesinin yanına yaklaşamaz hacı uçma sende
aga bana göre kendi sesi daha iyi kendime daha yakın hissediyorum o sesi

bu arada başbakanın ünlüleri davetinde usta yoktu

dğru o benim de dikkatimi çekti sebeni ne bilmiyorum yalnız hiçbirisi ustanın yanına yaklaşamaz o gitseydi gündem olurdu emin ol

Artik kanal d ye gecti basbakandan uzak durmasi lazim memleket oyle bir kutuplastirdilar ki basbakanin yaninda durmak bile en assagalik is goruntusu veriyorlar

Artik kanal d ye gecti basbakandan uzak durmasi lazim memleket oyle bir kutuplastirdilar ki basbakanin yaninda durmak bile en assagalik is goruntusu veriyorlar
abi dediğin gibi sonra adama demedikleri kalmıyor , gezi de tal,kip ettiysen adamın sesiyle bile dalga geçmeye çalıştılar , yine gitseydi yine karalamaya geçerdiler belki o yüzden politik bir duruş sergilemiş olabilr

Olsun bedenler biraraya gelmese de gönûller bir önemli olan gönûl birlikteligidir

Ki§i sevdikleriyle ha§r olacak

Olsun bedenler biraraya gelmese de gönûller bir önemli olan gönûl birlikteligidir
aynen zaten öyle nasıl daha fazla katkısı olursa öyle veriyor kimse unutmasın milletvekilleri bakanlar susarken vadi parale giydirdi vatandaşa bu pencereden bakmasını sağladı tabiri caizse taşın altına elini koydular ve nitekim de bu reyting kaybı olarak döndü

beyler eski set videosu
daha doğrusu vadi setini gören vadi hayranlarının çektiği bir video

beyler eski set videosu
daha doğrusu vadi setini gören vadi hayranlarının çektiği bir video

Ben bitti demeden bitmez bolumu varya vadi bolumleri arasinda efsane kategoriye gecmistir ve fakat sanki bu bolumle herseyi tukettiler paralel yapiyla ilgili o bolumlden sonra o kadar etkili olamadilar paralel yapiyi de§ifre konusunda ben sahsen bu paralelciler konusunda sonuna kadar gitmeleri tarafindaydim ama ne olduysa duraksadilar

aBen bitti demeden bitmez bolumu varya vadi bolumleri arasinda efsane kategoriye gecmistir ve fakat sanki bu bolumle herseyi tukettiler paralel yapiyla ilgili o bolumlden sonra o kadar etkili olamadilar paralel yapiyi de§ifre konusunda ben sahsen bu paralelciler konusunda sonuna kadar gitmeleri tarafindaydim ama ne olduysa duraksadilar

abi unutma adamlar ortalığı salladı her hafta iktidar yanlısı kanallar vadiden kesitler aldılar vatikanlar, sarı güller, muhterem beyler yapabileceklerinin sonuna kadar gittiler zaten hem de büyük tepkşlere rağmen

Cok dogru diyon muhtesem bir bolumdu aslinda bu sezonda baya iyi bolumler varmis ama geneli itibariyle standarlarin altinda kaldi

Cok dogru diyon muhtesem bir bolumdu aslinda bu sezonda baya iyi bolumler varmis ama geneli itibariyle standarlarin altinda kaldi
evet katılıyorum biz eleştiryoruz ama yinede iyi bölümler seyrettik ama devamlılık sıkıntısı vardı 1 iyi 1 kötü

Şu bölümlere bak nasıl bir bölüm çekimlerse artık
Polat yaralı
Memati yakalandı Tüm ekip Hakanın elinde Abdülheyle yaralı Polat tek başına
Ve en büyük bomba:İSKENDERİN AYAK SESLERİ !
OFFFFFFFFFFFFF ULAN OFFFFFFFFFFF

Adem bıçagı aldı bu kez iyilik için yolda off
müzikler insanı uçuruyor

gel Polat ım gel 🙂