Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Maalesef içeriden hiç transfer haberi yok bu da sıkıntılı günler bizi bekliyor demek

Yeni sezonda daha şimdiden kesinleşen rakiplerimiz ; Maral , Kocamın Ailesi, ve 2015 yılının en iddialı dizisi Kösem Sultan birde bunlara atv ve show tv nin dizileri eklenecek

Soner Yalçın :
Kurtlar Vadisi dizisinin ilk dört yıl konsept danışmanlığını yaptım.
Sonra koptuk…
Ardından… Benim de mağdur edildiğim Ergenekon-Balyoz kumpaslarında kamuoyunu ikna etmek için -korkutulup-kullanıldılar. Neyse, bir dönem birlikte çalıştığım insanlarla ilgili konuşup-yazmayı tercih etmiyorum. Bu konuya girmemin nedeni başka…
Kurtlar Vadisi’nin hazırlanış sürecinde şunu dedim:
“Türkiye’de yeraltı dünyasına ait kafa karışıklığı yaşanıyor. Kimi tetikçiler‘mafya babası’ biliniyor; mafya babası olanlar ise ‘saygın işadamı’ kimliğiyle tanınıyor! Bizim bu gerçekliği halka anlatmamız gerekiyor.”
Anlatabildik mi?
Pek sanmam. “İşadamı” kimlikli “baronlar” hâlâ medya tarafından el üstünde tutuluyor. Kahvehanesinde kumar oynatan “mahalle kabadayıları” ise “yapılan büyük polis operasyonlarıyla” yakalanıyor!
Aldatma düzeni bu; hep garibanlarla uğraşılır!

Senaryoda ki sıkıntı giderilirse, figüranlar bile kendilerini izletirir.. o yüzden bana göre üzerinde durulması gereken tek konu senaryo. Yoksa hangi oyuncu gelirse gelsin, bir etkisini görmeyiz. Mesela bizim eski ekibin döneminde aksiyon sahneleri hep eleştiri konusu olmuştu ama adamlar yazdığı senaryo ile bu açığı kapatmaya başara biliyorlardı..

Taptalk 2

ayy pana ekibi yaz ayı gelmesine rağmen hala kış ayındakı uykusundalar kış ayında yattılar uykuya yaz oldu hala uyanamadılar

Sezonun ilk oyuncu tüyosunu netleşir netleşmez paylaşıyorum bomba olmasa da bir görev oyuncusu geliyor cancağızlarım