Çok Şükür rahatladim oh be kurtulduk su son sezondan 11.sezonun ilk 10 bolumunden sonra birakmistim Erzurumda yeniden izlerim. Tekrar 1den basliyosak guzelBeyaz tv son sezonu alamamis keske onuda yayinlasalardi
aga cins cins konuşma ya bencillik yapmasana istediğin zaman izlersin benim izleme hakkıma ne karışıyon sanki silah zoruyla izletiyorlar 😳Çok Şükür rahatladim oh be kurtulduk su son sezondan 11.sezonun ilk 10 bolumunden sonra birakmistim Erzurumda yeniden izlerim. Tekrar 1den basliyosak guzel
Siyah Sancağın Yeni Sezonda Kızıl Ordu (Rus) Timiyle Savaşacağı Söyleniyor..
doğru dürüst derken daha fazla daha aksiton içinde izlemek mi 🙂siyah sancağı doğru dürüst izlemek istiyorum ben ya
doğru dürüst derken daha fazla daha aksiton içinde izlemek mi 🙂
bende sen gibi düşünüyorum sis ekibini aktif görmekten hoşlanıyorum zaten siyah sancak gerçektede çok önemli dizide de as unsur hale gelmesini bekliyorumaynen biraz fazla görmek istiyorum az görmüyormuyuz siyah sancağı
sencede
abi çok ayıp oluyor sizinle tartışmaya girmek istemiyorum ama kalbimizi kırmayın bu şekildeSiz Aristokratların Takım'ı FRANSIZ takımısınız 😉))))
aga 35 milyon az dedin en az 45 milyondur oabi çok ayıp oluyor sizinle tartışmaya girmek istemiyorum ama kalbimizi kırmayın bu şekilde
bu ülkede en az 35 milyon taraftarı olan Türkiye nin en büyük kulübüne fransız takımı demek olmuyor
Türkiye nin avrupada aldığı tek kupa bizim en çok taraftarı olan en başarılı takım biz
kurtuluş savaşında en çok şehit veren takımda biziz
sırf size olan saygımdan fenerle ilgili bişey demicemyoksa şikecilere olan nefretim sonsuzdur
aga diyarbakır ve diyarbakırspor hiçbir şeyi haketmiyor kusura bakmayın bitmiştir artık buraya en ufak bir yatırım bile olmamalıdır hainler benim gözümde çok büyük bir kısmıDiyabrakırspora haksızlık yapıldığında bu yul bu adam çıkıp savunmadı bile
aga sizden fazla olduğumuz kesin işte tahmini dedimaga 35 milyon az dedin en az 45 milyondur o
offffffffffffffffff hüsrev ağa ismi bile heycanlandırdı be bekliyoruz bakalımKVP : Husrev Aganin Yiyeni Hikmet Yeni Sezonda Vadide...Hangi Rolde Oynuyacagi Belli degil; Ama Vadide Sadece 1 sezon oynuycak
NOT:KESİN BİLGİ
alıntıdır....
@Polat Şaşmaz @-KADİR- @Maskeli Fedai @takas @papuleoo @Çiğdem-
@sürgünüm
aga mşllah pek de mütevazisinaga diyarbakır ve diyarbakırspor hiçbir şeyi haketmiyor kusura bakmayın bitmiştir artık buraya en ufak bir yatırım bile olmamalıdır hainler benim gözümde çok büyük bir kısmı
aga sizden fazla olduğumuz kesin işte tahmini dedimbiz 35 sek sizde 27-28 falan
offffffffffffffffff hüsrev ağa ismi bile heycanlandırdı be bekliyoruz bakalım
ustanın sakalı çok sık bence yakışmaz ama normal sakalın en çok yakıştığı kişidir süper oluyor sakallı haliCahitin stil ustaya yakışırmıydı.Bence olmazmış..
gerçek çıkarsa güzel olur aga daha vadide neleri izleyecz kim bilirustanın sakalı çok sık bence yakışmaz ama normal sakalın en çok yakıştığı kişidir süper oluyor sakallı hali
@-KADİR- aga kızıl orduyla savaşı merakla bekliyoruz
aga bunun mütevazilikle alakası yok ki Türkiye de en çok taraftarı olan takım tartışmasız gs sonra fbaga mşllah pek de mütevazisinneyse dediğin gibi sizinle futbol konuşmamamız bizim için daha iyi
biliyorum senin futbol konusunda ne kadar holigan olduğunuaga bunun mütevazilikle alakası yok ki Türkiye de en çok taraftarı olan takım tartışmasız gs sonra fb
aynen futbol konuşmayalım sürekli tartışma içerisinde oluruz yani bu söylemlerine bu kadar sakin cevap vermem mucize normalde bu konularda kendimi kaybederim
aga gerçekten öyleyim kötü bişey aslında derbi kaybedince kendime gelemiyorum derbilerde çok heycanlanıyorum hele fb maçlarında kalbim sıkışıyorbiliyorum senin futbol konusunda ne kadar holigan olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?