Polat Şaşmaz
Favori Üye
Kalbin ?Ben ettim sen etme ! Bırak .............................. temiz kalsın.
Yukarıdaki boşluk ne olaki
Kalbin ?Ben ettim sen etme ! Bırak .............................. temiz kalsın.
WC temiz kalsınBen ettim sen etme ! Bırak .............................. temiz kalsın.
helal başkan yine tecrübeni konuşturdun boşluk dediğin gibi tuvalet olacakWC temiz kalsın))))
yav sende biraz feyz al o değişik turabi bitti şimdide başka bir çatlak semih i profil fotosu yapmışsın aga bir kerede sağlam bir iş yap nerde çatlak var onun en büyük takipçisi oluyorsun
yav ne fenomeni hanzpnun teki semih te tutabi kadar olmasada oda arızanın teki ve diğeri gibi halka oynayan gıcık bir herifin tekiAga yarismalarin fenomeni olduklari icin@-KADİR-
aga seni izliyorum sadece bu arıza adamları takip edişin dikkattimi çektiAga canli yayinda cok haksizlik yapiyorlar @-KADİR- D
iyi iyi yine kılıf bulmuşsun 😀@-KADİR- diyarbakirdan ziyaret icin gitmisler.Yapim ekibi yol paranizi veririz geri gidin demisler.İste ordan beri destekliyorum
Ona bakarsan sende Fb yi tutuyorsuniyi iyi yine kılıf bulmuşsun 😀
Masonluktan iyidirOna bakarsan sende Fb yi tutuyorsunmafya takımı
Mason tason halk takımı olduğu gerçeğini değiştirmezMasonluktan iyidir))))
saçma sapan konuşma ; ben fb liyim aziz yıldırım bugün var yarın giderOna bakarsan sende Fb yi tutuyorsunmafya takımı
Bir aziz gider bir aziz gelir bu işler böyle onun yerine geçecek Ali Koç ise pek ondan aşağı kalır yanı yoksaçma sapan konuşma ; ben fb liyim aziz yıldırım bugün var yarın gider
aga sabah sabah beni ayar etme dinime söven müslüman olsa futbol işine girme sen önce fransız bayrağını indir fransız temsilciliğinden bir kurtul sonra konuş hangi milyarder parasını helal yollardan kazanmıştır ki ya da kazanan adamlar varsa hiçbir kulüp başkanı falan olmuşmudurBir aziz gider bir aziz gelir bu işler böyle onun yerine geçecek Ali Koç ise pek ondan aşağı kalır yanı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?