Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Izleyicinin bütün isteklerinin yerine getirdiler Doğu bey Hariç
aslında olmuş olsa varya muhteşem olur

Doğu bey karakterin tekrardan gelmesi gerçekten muhteşem olurdu ama malesef bu karakteri konuşturacak senaryo yok.. bana göre diyalog konusunda ciddi bir sıkıntı var. Yazım grubu iyi olabilir fakat 'Kurtlar Vadisi' için çok yetersizler.. iki sezonda diziye dahil olan birçok karakter yazım grubun elinde patladı.. bu vesileyle Şener Şen'i de gömmüş bulunmaktayım.

Taptalk 2

Bu dediğini desteklemek açısından Ahmet yenilmez ve yüce moruluğu hatırlatmakta fayda var 😉 adamların girmeleriyle diziden çıkmaları bir oldu

Bu dediğini desteklemek açısından Ahmet yenilmez ve yüce moruluğu hatırlatmakta fayda var 😉 adamların girmeleriyle diziden çıkmaları bir oldu

abim haklısın ahmet yenilmez niye girdi niye çıktı
anlamadım gayet güzel bir karakterdi kalması lazımdı bence
yusufa destek olurdu😉

abim lütfen bu kez cevap yaz bana

Aslında bu Tür filimleri Pana filimin çekmesi gerekirdi

Bu arada tip de Hakan fidana benzemiş
başkan devlet destek çıkmıyor bak mesela b filmin arkasında mit var yıllardır buna anlam veremedim bu trt o kadar para yedirdi saçma sapan işlere yolsuzlukla o kadar para harcadılar o bütçeden panaya verip kurtlar vadisi ile tüm devlet politikalrını beyaz perdeye yansıtarak büyük kitlelere ulaştırmalıydı
yoksa herşey panadan beklenmez adamlar filistini yaptılar ne oldu zarar ettiler saçma sapan recep ivedik , düğün dernek izlenme rekorları kırar adam niye parasını çöpe atsın zaten yapma niyetlenince adamlara bir ton eleştiri getiriyorlar şöyle paragözler böyle milleti kandırıyorlar vs. diyerek

Haşhaşi projesi hakkında bir bilgin var mı

Muhabbetin azı makbuldür
)) çok mal haramsız çok söz yalansız olmaz derler Atalarımız 😉))) o Yüzden yani 😉

tmmda abim hiç konuşmuyorsun ki benle sen azı makbül olsın
sadece beğeniyorsun mesajlarımı o kadar
neyse haklısın
canın sğolsun
abla bu china abiden korkulur adam çok politik tam bir usta dikkat etmek lazım ben birazda çekiniyom ondan

Ben ettim sen etme ! Bırak .............................. temiz kalsın.

Yukarıdaki boşluk ne olaki