Polat Şaşmaz
Favori Üye
Stok yapacaklar o halde2 Gün önce 264.Bölümün ilk 30 dakikası çekildi.Kalan kısmı 10 Ağustosta Çekilecek!
Stok yapacaklar o halde2 Gün önce 264.Bölümün ilk 30 dakikası çekildi.Kalan kısmı 10 Ağustosta Çekilecek!
Mantık ne ?????????????????????????2 Gün önce 264.Bölümün ilk 30 dakikası çekildi.Kalan kısmı 10 Ağustosta Çekilecek!
Yoksa bir dünya starını mı bekliyorlarMantık ne ?????????????????????????
Diğer sahneleri çekmek için yeni katılacak oyuncuları bekliyor olabilirler. Kadroya takviye olacaktır. Ya da tatilini tamamlamamış oyuncular vardır. En başta da Necati Şaşmaz. Bu Temmuz sıcağında sette olduğunu sanmıyorum, adam tüm sezon boyunca yeterince yoruluyor zaten.Mantık ne ?????????????????????????
Yoksa bir dünya starını mı bekliyorlar)))))
aga nerden bu kanıya vardınBölümler şu açıklamalar kadar heycanlı olur umarım.. senaryo konusunda ciddi düzelme bekliyorum.
Taptalk 2
aga nerden bu kanıya vardınsenden pek alışık değiliz böyle tahminlere
bu tespitine kesinlikle katılıyorum kim yazarsa yazsın yazdığı şeyler faydadan çok zarar verdiHayır genellikle yapılan bu gibi açıklamalar yayınlanan bölümlerle pek örtüşmüyor 'heycan' anlamında.. umarım bu kez tersi olur. Özelikle de Mehmet Canpolat Twitter üzerinden bölümle ilgili yazdığı abartili mesajlarla geçen sezona damgasını vurmuştu
Taptalk 2
Abi herhalde havanın sıcak olduğunu düşünürsek çekimlerde zorlanmışlardır ki ertelenmiş gibi gözüküyor.Tabi 35 dereceye de sıcak deniyorsa vay halimize.Bizim burda 48 dereceleri görük hala sesimiz çıkmıyorMantık ne ?????????????????????????
Yoksa bir dünya starını mı bekliyorlar)))))
aga haklı olabilirsin bu sıcakda çalışmak zor gelmiş olabilir bence senaryosal ve oyuncu odaklı bir konudan ötürü yapılmıştırAbi herhalde havanın sıcak olduğunu düşünürsek çekimlerde zorlanmışlardır ki ertelenmiş gibi gözüküyor.Tabi 35 dereceye de sıcak deniyorsa vay halimize.Bizim burda 48 dereceleri görük hala sesimiz çıkmıyor
ne biçim işdir bu bende bunun gerçek olduğuna inanmak istemiyorumAçıkçası bana bunu yapanlar Polat hayranları gibi gelmedi açıkçası
İkinci fotoğraftaki mekan çok iyi. Vadinin bu tür mekânları kullanmasını her zaman takdir etmişimdir.
Bugün Manisa yaniyor of bilgisayarda divx yapiyordum yanik kokulari geldi hemen icini actim Allah yardimcimiz olsunAbi herhalde havanın sıcak olduğunu düşünürsek çekimlerde zorlanmışlardır ki ertelenmiş gibi gözüküyor.Tabi 35 dereceye de sıcak deniyorsa vay halimize.Bizim burda 48 dereceleri görük hala sesimiz çıkmıyor
Âmin Allah Razı olsun kardeşim benim@china_shangai abi Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı bir insan olsun İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?