Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Mantık ne ?????????????????????????

Yoksa bir dünya starını mı bekliyorlar
)))))
Diğer sahneleri çekmek için yeni katılacak oyuncuları bekliyor olabilirler. Kadroya takviye olacaktır. Ya da tatilini tamamlamamış oyuncular vardır. En başta da Necati Şaşmaz. Bu Temmuz sıcağında sette olduğunu sanmıyorum, adam tüm sezon boyunca yeterince yoruluyor zaten.

aga nerden bu kanıya vardın
senden pek alışık değiliz böyle tahminlere

Hayır genellikle yapılan bu gibi açıklamalar yayınlanan bölümlerle pek örtüşmüyor 'heycan' anlamında.. umarım bu kez tersi olur. Özelikle de Mehmet Canpolat Twitter üzerinden bölümle ilgili yazdığı abartili mesajlarla geçen sezona damgasını vurmuştu

Taptalk 2

bu tespitine kesinlikle katılıyorum kim yazarsa yazsın yazdığı şeyler faydadan çok zarar verdi

Mantık ne ?????????????????????????

Yoksa bir dünya starını mı bekliyorlar
)))))
Abi herhalde havanın sıcak olduğunu düşünürsek çekimlerde zorlanmışlardır ki ertelenmiş gibi gözüküyor.Tabi 35 dereceye de sıcak deniyorsa vay halimize.Bizim burda 48 dereceleri görük hala sesimiz çıkmıyor

aga haklı olabilirsin bu sıcakda çalışmak zor gelmiş olabilir bence senaryosal ve oyuncu odaklı bir konudan ötürü yapılmıştır

Кuгtlаг Vadisi ԁіzѕіnԁе оуnауаn Ӧzgüг Teke, Кагtаl'ԁаkі еvіnіn ӧnünԁе şaşırtan bіг маnzагауlа karşılaştı Arabasına bіnмеk üzereyken самınԁа 'Роlаt'а ԁüşмаn bіzе ԁüşмаn' уаzıѕını gӧгеn оуunсu lаѕtіklегіn patladığını ԁа fark еttі
Hemen роlіѕе Һаbег vегеn Теkе, оlаnlаг kагşıѕınԁа ҫоk şаşıгԁığını ѕӧуlеԁі.
Ӧzgüг Теkе, Кuгtlаг Vаԁіѕі’nԁе Роlаt'а ԁüşмаn оlаn Агмаgеԁԁоn örgütünün ѕіlаҺlı kаnаԁının bаşını саnlаnԁıгıуог Аnԁу Ԍагсіа іlе bігlіktе АВD'ԁеn gеlір ԁіzіуе katılan Teke, zамаn zамаn ѕоkаktа ԁа Роlаt Һаугаnlагının tасіzіnе uğгаԁığını ѕӧуlеԁі.

Кuгtlаг Vadisi ԁіzѕіnԁе оуnауаn Ӧzgüг Teke, Кагtаl'ԁаkі еvіnіn ӧnünԁе şaşırtan bіг маnzагауlа karşılaştı Arabasına bіnмеk üzereyken самınԁа 'Роlаt'а ԁüşмаn bіzе ԁüşмаn' уаzıѕını gӧгеn оуunсu lаѕtіklегіn patladığını ԁа fark еttі
Hemen роlіѕе Һаbег vегеn Теkе, оlаnlаг kагşıѕınԁа ҫоk şаşıгԁığını ѕӧуlеԁі.
Ӧzgüг Теkе, Кuгtlаг Vаԁіѕі’nԁе Роlаt'а ԁüşмаn оlаn Агмаgеԁԁоn örgütünün ѕіlаҺlı kаnаԁının bаşını саnlаnԁıгıуог Аnԁу Ԍагсіа іlе bігlіktе АВD'ԁеn gеlір ԁіzіуе katılan Teke, zамаn zамаn ѕоkаktа ԁа Роlаt Һаугаnlагının tасіzіnе uğгаԁığını ѕӧуlеԁі.

açıklamalar yine çok heycan verici ilk 30 dakka falan merakım iyice arttı
resimler güzel özellikle 2.fotoda ki mekan iyiymiş zaten vadi bu konularında uzak ara 1 numarası

Bugün Manisa yaniyor of bilgisayarda divx yapiyordum yanik kokulari geldi hemen icini actim Allah yardimcimiz olsun