aga askerliğe falan gideceksen tabi elden gelen birşey yok yine de forumu bırakma forumdan kastım bizi yani icad çıkarmaforumu artık bırakıcam aga daha girmeyi düşünmüyorum zaten askerlikte geldi çattı bu vesileylede buradan kopmuş olurum artık
aga askerliğe falan gideceksen tabi elden gelen birşey yok yine de forumu bırakma forumdan kastım bizi yani icad çıkarmaforumu artık bırakıcam aga daha girmeyi düşünmüyorum zaten askerlikte geldi çattı bu vesileylede buradan kopmuş olurum artık
bari sana ulaşabileceğimiz bir numara yada mail adresi ne olursa bize özelden bildiririrsen sevinirizabi malesef gitmem lazım hem ben eminim sen evelAllah hepsiyle başa çıkarsın ben giderim yerime bi başkası gelir yapıcak bişey yok.biz istemediğimiz sürece kimse bizi bitiremez abi merak etme)))
aaahhhh kafama taş geldi 😳@34rcp44 kardeşim nereye 😱 bizi bu polyannacıların eline bırakma))) yoksa bizi duman ederler))))))
bari sana ulaşabileceğimiz bir numara yada mail adresi ne olursa bize özelden bildiririrsen sevinirizirtibatı koparmayalım recep kardeşim
aga askerliğe falan gideceksen tabi elden gelen birşey yok yine de forumu bırakma forumdan kastım bizi yani icad çıkarma
aga nasip artık daha 1 senen garanti hele bi zaman geçsinde bakarsın şartlar değişir 🙂tabi abi gitmeden önce özelden atarım hem daha gezi yapıcaktık bi set baskını yapalım ben gitmeden
aga bırakmak nezamandan belli kafamda bu vesileyle kople kopmayı amaçlıyorum
Yunus Emre: ne güzelde söylemişaaahhhh kafama taş geldi 😳
yok aga hiç sanmıyorum ama tabi ufakda olsa bi ihtimal belki bakalım hayırlısı.aga nasip artık daha 1 senen garanti hele bi zaman geçsinde bakarsın şartlar değişir 🙂
eyvallah başkan şiir güzelde burdan kendi üstüme düşen payı açarak söylersen dahi iyi anlamış olurum 🙂Yunus Emre: ne güzelde söylemiş))))
İlim ilim bilmektir.
İlim kendini bilmektir.
Sen kendin bilmez ise
Bu nice okumaktır))))
aylar sonra ilk defa heyecan bastıEvet 264.Bölümün ilk 30 dakikası çekildi.Çekim 08.00'da başlayıp 16.00'da bitti.Az sonra birkaç Set Resmi Gelecek.Sadece ve sadece burada...
aynen abi bizdeaylar sonra ilk defa heyecan bastı))))))) merakla ve heyecanla bekliyoruz
valla kendi adıma söylemek gerekirse vadi bitti bitile hiçbir dizi seyretmiyorum varsa yoksa siyaset progmanlarına takılıyorumaynen abi bizde
aynen bende öyle abi bi haberlere bakıyorum okadar takip ettiğim bir dizi yok.valla kendi adıma söylemek gerekirse vadi bitti bitile hiçbir dizi seyretmiyorum varsa yoksa siyaset progmanlarına takılıyorumzaten 20 00 gibi evde oluyorum yatana kadar siyasetvadiyi çok özledim bir an önce başlasa da seyretsek modundayım)))
@34rcp44 kardeşim nereye 😱 bizi bu polyannacıların eline bırakma))) yoksa bizi duman ederler))))))
ayy hiçç merak etme sen o konuda @china_shangai abişkom ben burada olduğum sürece o konuda kaygın olmasınforumu artık bırakıcam aga daha girmeyi düşünmüyorum zaten askerlikte geldi çattı bu vesileylede buradan kopmuş olurum artık
sağol @Çiğdem- Allah razı olsun vatan borcu yapıcaz mecbur.Ama bi 2 3 aydaha burdayım okadar kolay bırakmam sizleriayy hiçç merak etme sen o konuda @china_shangai abişkom ben burada olduğum sürece o konuda kaygın olmasın
@34rcp44 bu forumda saygı duyduğum 3-4 vadiciden birisiydin bende üzüldüm gidicek olmana askerde dikkat et kendine amann dualarımız seninle hoşçakal bakalım 😉😉😉
aaa ne güzel kalabildiğin kadar kal tabikidesağol @Çiğdem- Allah razı olsun vatan borcu yapıcaz mecbur.Ama bi 2 3 aydaha burdayım okadar kolay bırakmam sizleri
aaa ne güzel kalabildiğin kadar kal tabikide
yeni sezonu izlememen belkide hakkında daha iyi olur bu sezonkı bir sezonu daha kalbimiz kldırmaz askerde olman daha hayırlısıdır belkide
biz karadeniz halkı kadar askerlere düşkün bir halk pek yoktur şehit haberlerinde şenlikler düğünler bile tüm eğlence olayları iptal edilir geçen günkü şehitlerden dolayı
3 gün fındık festivalı yapıcaktık çokta ünlü şarkıcılarla anlaşılmıştı ama başkanımız tüm eğlence festivellarını iptal etti böyle dönemde eğlenemeyiz diye
allah korusun tüm askerlerimizi
ayoll zaten kanal d kanalında kalmamızın amacı körü körüne finale gitmemiz benim çoğu hissettiğim şeyler özellikle vadi hakkında hep er geç tutuyor inş bu sefer ben yanılırım ama finali çok kuvvetli hissediyorum hayırlısı artıkyeni sezondanbahsetmicem artık yani en azından bi beklentim yok ama ne kadar kötür olursada olsun bizim ölümüz diğer dizilere bin çeker bunu atlayamayız..
sevin tabi işiniz ne hatta yemek poğaca börek getirin bizlere
amin inşallah
ülkemizde olaylar patlak verdi yine bu olaylar devam ettiği sürece vadi final yapmaz yapsa bile konsept değişikliğine gider bencede gitmesi gerekirayoll zaten kanal d kanalında kalmamızın amacı körü körüne finale gitmemiz benim çoğu hissettiğim şeyler özellikle vadi hakkında hep er geç tutuyor inş bu sefer ben yanılırım ama finali çok kuvvetli hissediyorum hayırlısı artık
nerede yapacağın belli olmamıştır karadenizde yaparsan getiririm tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?