vadi izleyicisi memnun olmaz ne yaparsan yap hep daha farklısını hep daha fazlasını ister benim tecrübem bu şekilde hakkını yemeyelim o kadar eleştirir ama dizisine de sahip çıkar ama eleştirmektende geri durmazAga eskiye kıyası bende yanlış buluyorum bazen yapmama rağmenonu geçtim hani diyelim vadi geçen sene ilk sezonu olsun o diyaloglar ve oyuncuların performansı yeterliymiydi? Bende yeterli değil. Ha bütün bunlara rağmen zevk alarak izliyorum ve izlemeye inşallah devam edeceğim. Ama hataları görmek lazım mesela sezon finalinde polat geminin altına dalıyor ve çıktığı yer gemiden neredeyse 100 metre uzakta belki daha da fazlabazı hatalar göz ardı edilebilir lakin sezon finalinde üstelik böyle birçok hata kesinlikle göz ardı edilmemeli yoksa adamlar daha iyisini yapmak yerine olanla idare edeceklerdir ki bunu da yapıyorlar.
Tek umudum bu sezon yeni senaristLER ve yeni oyuncularda yoksa bu muhteşem konuya gerçekten çok ama çok yazık olacak
geçen sezonun beğenilmemesi gösteriyor ki bu senede beğenilmeyecek geçen sene 34 bölümden hadi 10 bölümü çıkart 24 ü 10 üzerinden en düşük 8-9 almıştır bu bence iyi bir seviye
eleştiri olacak bunda sıkıntı yok ben bundanda gocunmam ben eleştii yapan adamın niyetine bakarım amacının ne olduğu önemlidir şunu da söyleyeyim vadiyi eleştirenlerin çoğunluğunu ciddiye almıyorum (bizim bu konudaki arkadaşları kast etmiyorum)
aga seni sükut u hayale uğratmak istemem yeni senarist işi falan bence olmayacak ben pana yazım gurubuna odaklandım onların bence iyi olan seviyelerini daha üst seviyeye çıkarmasını bekliyorum