Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

vadi izleyicisi memnun olmaz ne yaparsan yap hep daha farklısını hep daha fazlasını ister benim tecrübem bu şekilde hakkını yemeyelim o kadar eleştirir ama dizisine de sahip çıkar ama eleştirmektende geri durmaz
geçen sezonun beğenilmemesi gösteriyor ki bu senede beğenilmeyecek geçen sene 34 bölümden hadi 10 bölümü çıkart 24 ü 10 üzerinden en düşük 8-9 almıştır bu bence iyi bir seviye
eleştiri olacak bunda sıkıntı yok ben bundanda gocunmam ben eleştii yapan adamın niyetine bakarım amacının ne olduğu önemlidir şunu da söyleyeyim vadiyi eleştirenlerin çoğunluğunu ciddiye almıyorum (bizim bu konudaki arkadaşları kast etmiyorum)
aga seni sükut u hayale uğratmak istemem yeni senarist işi falan bence olmayacak ben pana yazım gurubuna odaklandım onların bence iyi olan seviyelerini daha üst seviyeye çıkarmasını bekliyorum

Aga seyircilerin daha iyisini istedikleri konusunda sana kesinlikle katılıyorum. Ama geçen sezona bakıpta bu sezonun beğenilmeyeceğini düşünmen açıkçası beni şaşırttı. Eğer dediğin olsa vadinin bundan evvelki sezonunda ( polatın oda da ömür geçirdiği sezon ) çoğu kişi vadiyi eleştiriyordu ama bu sezonun efsane olan ilk dört bölümü o havayı hemen sildi. Çünkü vadi konu olarak bunları yapabilecek potansiyelde.

Yeni senaristlerin olmayacağı kesin mi? Umarım yeni senaristlerle anlaşırlar. Bu gibi gizemli konulara yazık etmeleri beni çok ama çok üzüyor
bir daha böyle konu bulmak gerçekten çok ama çok zor.

aga tamam ilk dört bölüm güzeldi devam eden süreçte iyiydi necati şaşmaz ın kazasıyla sendelemeler oldu ama o süreçte bitti ondan sonra tekrar toparlandı şu sezona kötü demek beğenmemek bana göre insafsızlıktır bir bakın ne karekterler veda etti ne olaylar çözüldü ve yine bir sürü mecra açıldı eksiklikler var mı tabi ki var onların düzeltilmesini beklemek hakkımız ama bunları büyültüp yapılanları yok saymak ve bunu genelleştirip sezonu alaşşağı etmek eylemine katılmıyorum
bu konular bitmez merak etme vadinin temeli ona göre atılmış en fazla ara verilip tekrar bu konular işlenir
benim yeni senarist konusunda duyduğum birşey yok sadece öngörüm bu şekilde
birde şaşırdım demişssin ama ben öyle düşünüyorum senaristlerin bu sezondan daha üstün konular bulacağını sanmıyorum en iyi ihtimalle işleyiş olarak daha sağlam olabilir ki benimde tek beklentim bu yönde bu sebepten yine aynı lafları duymayı bekliyorum

Herkesin diziden beklentisi farklı ona bir şey demiyorum. Benim zaten bu sezon hakkında tek şikayetim diyaloglara ve sezon finaline onun dışındaki bölümlere seninde dediğin gibi çoğunu bende beğenmişimdir zaten beğenmediğim oldu mu da hemen belirtiyorum.

Aga geçen sene bence hanedanlar konusu tam işlenemedi bu sezon o konuyu daha da açıp ilerleseler bence süper bölümler çıkar tabi bunlar yeni senaristlere bağlı yoksa sadece bölümden zevk almaya başlarız ama ben genel bir konu etrafında ilerlemesi taraftarıyım bakalım neler olacak. Ayrıca yeni oyunculara ihtiyaç var mesela polatın düşmanları çok ama çok pasif kalıyor.

aga aynen dediğin gibi katılıyorum bu saydıklarının olacağınıda düşünüyorum tek farkı bu senarist gurubu yapacak ne yapacaksa bu konularda yetkin bir isim diyeceğimiz isimler yok açık söyliyim bahadırda olsa raci de olsa bu hanedan mevzusunda anlatırken zorlanırdı benim takip ettiğim selman kayabaşı ve birkaç isim daha var onlarda senaristlik değil yazarlık yapıyorlar bu seneninde verdiği bir tecrübe ile daha iyi olacağını bekliyorum

Kurtlar Vadisi'nde
Tarihi
Sezon Finali

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Bölüm 86
Fox, Tilki Andrei mi?
Tilki Andrei, Polat'a verdiği sözü tutmaz. Vakit dolmadan Polat'ın adamlarını öldürmeye başlar. Samuel'in başına gelenler herkesi şok eder. Polat, konsey üyelerinin bir an önce Türkiye'den kaçmasını ister. Nizamettin, bu ölümü kendi lehlerine çevirmenin yolunu bulmuştur. Polat'ın izniyle "Temiz Toplum" kampanyasının sözcülüğüne soyunur.
Doğu, son gelişmelerin Ankara'dan planlandığını düşünür. Duruma müdahale etmek için Ankara'ya gitmelidir. Samuel'in ölümünün şaşkınlığı geçmeden Safiye'nin kaçırıldığı öğrenilir. Kılıç'a göre "fox" Tilki Andrei'dir. Ona ulaşır ama kötü bir sürprizle karşılaşır. Gizli güç, planlarını uygulamaya devam etmektedir.
SEZON FİNALİ

Kurgu
Kemalletin Osmanli

Senaryo
Raci Sasmaz
Bahadir Özdener

Konsept Danismani
Soner Yalcin

Yönetmen
Serdar Akar

Ya Türk televizyon tarihinde Muro diye bir gercek var Cem Yilmaz,Şafak Sezer falan hikaye bana göre biraz abarti olabilir dunyayi pek bilmiyorum. Ama dunyada da 1 numara olabilir su sahnelere bakin ya su siralar Muro benim icin hepsinden 1 tik onde adamin her sahnesi mükemmel

Kanı Efe, İçi Ali, Dışı Polat ! Bir Karar Ver Evlat !

3.Sezon - 42.Bölüm

İskender’in pususuna düşen ve büyük bir yangının ortasında kalan Polat, ekibi ve ailesinden kimler nasıl kurtulacak? Bu pusu kimlerin sonu olacak? Polat Alemdar’ı nihayet ele geçiren İskender Büyük’ün hedefi ne? Bu pusudan sonra dağılan ekibin ardından tek başına kalan Memati, ne yapacak? Etrafları polis tarafından çevrilen Muro, Çeto ve Yıldırım’ın akıbeti ne olacak?

42.Bölüm Tanıtım
3.Sezon Fragman

bu bölüm var ya muhteşem bir bölümdü
)))) özellikle de isko polat konuşması tarihe geçmiştir
))) muhteşem diyaloglar tespitler ve öngörüler
)) biz bu replikleri özler olduk

@-KADİR- ne olacak bu vadinin hali eski bölümlerin fragmanlarını( sağolsun @Polat Şaşmaz sayesinde ) seyrettikçe gaza geliyorum ama son iki sezonu düşününce de totoşumun üstüne oturuyorum
)) neymiş o bölümler be arkadaş memati abdül pürmüz erhan nevzat hepsinin bir hikayesi vardı
))) sonra o sahneler efektler kurgu dört dörtlükmüş hepsi
)) biz değerini bilememişiz eskilerin
)))

Son düzenleme:
O zamanda eski vadi diyenelr vardı

vadi hala sağlamda yıllar bizden her sene daha fazlasını götürüyor her sene heyecanımız azalıyor enerjimiz düşüyor 🙂