Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

eyvallah abi sağol varol kral adamsın
Uzun zamandir aktif deilsin buralarda öksûz kaldik sen olmayinca benim acimdan buralarin pek tadI tuzu olmuyor sen hareketlendiriyorsun bizleri gaza sen basIyorsun bizde arkandan geliyoruz senin yokluğunda saolsun @Maskeli Fedai yarenlik yapIyor bana benim nazımı o cekiyor baya bir muhabbet icindeyiz melunla cok saglam bir cocukmuş onu da yeni tanidim hepiniz pırlanta gibi cocuklarsiniz

Son düzenleme:
Ben saglam cocuklardanim demi abi ?

Supermis aga
Yeni mi oldu yoksa eski olay mi ? ben de anlatim
ben arabada falan konusmam yolda canim sıkılır yolda az buz değil ha tam yarim saatlik yol insanin ister istemez canı sıkılır bende aciyorum Vadinin herhangi bolumunu veya o haftaya oynayan bolumu otobuste izlerim
Arada oldu benden buyuk abiler vardi bana sorarlardi gecen hafta ki bolum mu bende dedim evet adam telefonuna kopyalatmisti
Vadi her ne kadar 12 sene sursede izleyeni cok

ahhhh eskiden bizde heryerde konusurduk vadinin ilk serisinde orta okula gidiyorduk bir kız gurubumuz vardı okul taşıtında okulda sınıfta heryerde vadinin izlemiş olduğumuz bölümünü konusurduk süreklii erkekler bizler kadar muhabbetini yapmıyordu özellikle çakırın vurulduğu bölümden sonra sabah okula giderken otobüsü yıkmıştık yanı hahah

o günleri çok özlüyorum

ba177.bölümden sonra birkaç bölümün temposu düşüyor
bakacaz beyfendi olmazsa bende 170. bölüme gelirim bakarsın

Bu sezonu tekrardan izlemeye başladım. Dün gece 196. Bölümü izledim, artık her gece bir bölüm izlerim.

Taptalk 2

beğeni sayısına dikkat

https://www.facebook.com/photo.php?...59433481.35982.110557232320501&type=1&theater

bütün vadiciler öyle abi muhabbet et hepsiyle sıkılmazsın benim yokluğumu aramayacaksın

dediğim gibi eylüle kadar böyle yapacak bişey yok çalışıyoruz

yeni sezon için hazırlanıyor pusat
gelecekte çok büyük bi yıldız olacak şimdide yıldız ama daha daha daha

@AlemTo