- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Insaallah dedigin gibidir derinden ve sessiz ilerliyorlardIr ben kanal d yede gûveniyorum ya§ tahtaya basmazlar
ben pek öyle düşünmüyorum ama sadece öyle ümit ediyorum ama tabi kanal d verdiği paranın karşılığını almayı bekliyecektirInsaallah dedigin gibidir derinden ve sessiz ilerliyorlardIr ben kanal d yede gûveniyorum ya§ tahtaya basmazlar
ben de öyle söyledim zaten yoksa hem başrol hem senaristlik bnlara ayrı ayrı zaman ayıramaz, diziyi sağlam kalemlere teslim edip kendisi yine sahalara dönsün bunu söylüyorumnecati şaşmaz mesaisin oyunculuğa harcamasına gerek yok senarstlk yapmasın
yeter yoksa oyunculuğu süper
beklentiler o yönde bizde sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım neler olacak? ama ben hep derim senaryo çok çok önemliValla ne yapacaklarsa yapsinlar ama ne olur bu sezon bize gûzel bir sezon ya§atsInlar
ben de öyle söyledim zaten yoksa hem başrol hem senaristlik bnlara ayrı ayrı zaman ayıramaz, diziyi sağlam kalemlere teslim edip kendisi yine sahalara dönsün bunu söylüyorum
kesinlikle yönetmeni hallettik ama tabi sonuçta senaryo çok önemli senaryo sağlam olmazsa yönetmen değişimide fazla bir anlam taşımazaynen öyle yeni sezonda iyi birer senarist gelmesi lazım
aynen öyle bu arada serdar akara sevndim benkesinlikle yönetmeni hallettik ama tabi sonuçta senaryo çok önemli senaryo sağlam olmazsa yönetmen değişimide fazla bir anlam taşımaz
valla herhalde btün vadiciler sevinmişlerdir sonuçta adamın nasıl bölümler çektiğini biliyoruz yaklaşık 10 sene sonra geri dönecek bu süreçte teknolojik imkanlar iyice arttı senaryo da sağlam olursa efsane bir sezon izlerizaynen öyle bu arada serdar akara sevndim ben
aynen öyle katlıyorum sanavalla herhalde btün vadiciler sevinmişlerdir sonuçta adamın nasıl bölümler çektiğini biliyoruz yaklaşık 10 sene sonra geri dönecek bu süreçte teknolojik imkanlar iyice arttı senaryo da sağlam olursa efsane bir sezon izleriz
Maskeli Fedai bölümleri cidden enfesti. 175 başından sonuna kadar enfesti zaten. Sonu ayrı bi enfes. 176'nın sonunda Pusat çıkması da süperdi. Geçen sezonun en iyileri.Dün sahurda 175 . Bölümü seyrettim bugün de 176.bölümü seyrediyorum ne muhteşem bölümlermiş unutmuşuz böyle bölümleri çok uzun zamandır böyle keyif almamıştım vadiden
10. sezon pusunun en güzel sezonlarından birisiydiDün sahurda 175 . Bölümü seyrettim bugün de 176.bölümü seyrediyorum ne muhteşem bölümlermiş unutmuşuz böyle bölümleri çok uzun zamandır böyle keyif almamıştım vadiden
Cok alemsin karde§imsize bir vadi anımı daha anlatayım
arkadaş bana mı denk geliyor sürekli beni mi çekiyor bilmiyorum nereye gidersem gidim vadiyle ilgili başıma bişey geliyor ne büyük dizi ya
minibüsle gidiyoruz eyüp e tıklım tıklım dolu arkadaşlarla yanımızda bi adam vardı 30 yaşlarında falan muhabbet etmeye başladık ilk önce futbol konuştuk adam beşiktaşlıymış almeida dan girdik karev den çıktık derken adam dedi Kurtlar Vadisi ni izliyomusunuz bizde evet dedik bende tam adamına söyledin abi dedimadam bana bi söz söyledi yeminle hatırlayamadım iskender polata demiş. Bu Polat 'ta taktı bizim çocuklara, Ne istiyorsa bunlarda, Allahtan bu memlekette psikopat bitmezde ikinci adam sıkıntısı çekmiyoruz.
( bunu şimdi internette buldum)
derken adam vadici çıktı terörden girdi pusudan çıktıverdiği mesajlar müthiş tabi anlayabilene falan filan süper muhabbet açıldı yani
bu durumlar hep beni mi buluyor bilmiyorum
bu arada digitürk ün vadi reklamının afişleri de etrafta baya var eyüp sultan da afişlerde ustamızın resimleri var çok güzel
@china_shangai @XanTier @AlemTo @legolas9900 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @WesTxCoasT @Çiğdem- @-KADİR- @kvp-medya @ABAY_06 @sürgünüm ve diğer vadici kardeşlerim
yalnız abi adam çok tecrübeli bi vadiciydi dedim acaba @china_shangai ile mi karşılaştım ama sonra bjk li olduğu aklıma geldi bi de sarışın manitası vardı
eyvallah abiCok alemsin karde§im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?