Amin cûmlemizin allah razI olsun karde§imhepimizin ramazanı şerifi mübarek olsun Allah(cc.) tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin inşAllah
Sağol abiAfiyet bal şeker olsun paşam
hiç sorma abi dün 6 dan sonra bi baş ağrısı başladı geçmedi sahura kadarValla ben hala sersem gibiyim biraz baş ağrısı da var
Ilk birkac gùn olur ondan sonra normale döneriz in§aallahhiç sorma abi dün 6 dan sonra bi baş ağrısı başladı geçmedi sahura kadar
aynı durumdayım bende abiKac gûndûr vadi ile ilgili bi§eyler yazan yoktu sonunda seni buldum
Vadiden haber de yok ama ben bu aralar 2,tanItIm bekliyorumaynı durumdayım bende abinaparsın konuda yaprak kımıldamıyor yani
benim hiç umudum yok, en az bir ay sonra bekliyorum benVadiden haber de yok ama ben bu aralar 2,tanItIm bekliyorum
necati şaşmaz mesaisini oyunculuğuna harcamalı bence ama oda zor görünüyor ya da herşey ayarlandı gizli tutmayı başarıyorlarHakikaten nerde bu senaristler nerde bu yeni oyuncular karde§im §imdiden senaryoyu olu§turmalarI lazIm sakIn diyorum necati bey bu i§lerden mûmkûn oldugunca uzak dursun bir zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?