Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kanal konusunda zaten herkes şikayetçi, bu kötü reytinglerde en büyük payda kanala düşüyor bunu göz ardı edemeyiz

Dizi belki bu sezon reyting anlamında düştü ama sadece senaristlere baglamamak lazım tabi en büyük suç onların ama onun yanında tns, kanal faktörü, izleyicilerin yeni bir şeyler beklentisi olunca eskiye göre reytingler ister istemez düşüyor. Ama bu bizim eskisi gibi senaryo yazamayacagimiz anlamına gelmiyor eski senaristlere de bu bağlılığı anlamıyorum belki haklı veya haksız neden gittiklerini bilmiyorum ama vadinin konu yelpazesi o kadar geniş ki bu işin eğitimini alan insan yapar yeter ki bu işin hakkını vererek yapsın, bir de izleyicileri dikkate alırlarsa eski pusu gibi olmamasının önünde hiçbir engel göremiyorum.

Bu arada kanalımız yeni sezonda Star Tv olacak benden söylemesi

@papuleoo aga söylediklerinin noktasına virgülüne kadar katılıyorum , en kral vadicilerdensin yıllarca izleyip vadi namına birşey idrak edemeyenlerin ve bunuda anlayamayanların yanında sen gibi değerli vadicileri görmek insanı sevindiriyor

@china_shangai başkan sen bölüme bak tempo diğer bölümlere göre düşük olsada yine güzel sahneler vardı özellikle takas sahnesi gerçekten çok özgün ve kaliteli olmuştu

imzamı atarım NET

bu arada @Polat Şaşmaz biraz eğitim alsam bunlardan iyi yazarım demişsin ne yazıyosun sen ya bi kompozisyon yaz desek onu bile yazamazsın gelmiş burda ahkam mı kesiyorsun beğenmiyosan izleme bu boş yorumlarına katlanamıyorum artık eleştirinin bi sınırı olur kolay mı bu işler basit mi bu kadar

adamlar haftada 90-100 sayfa senaryo yazıp 4-5 günde 1.5-2 saat aksiyon dizisi çekiyolar biraz emeğe saygınız olsun
etrafta tonla dizi var açın birini bi izleyin mesela show tv de asla vazgeçmem diye bi dizi var inanın tek mekanı köşk
bi köşte bütün bölüm geçiyor yani haftada çok rahat 3-4 bölüm çekebilirsin vadi öyle mi

bunları niye anlatıyorum tam 20 küsür böülmdür ara vermiyor adamlar normalde vadi için ara olmazsa olmazdır bunu yapmaları da mucizedir

Eskisi gibi kalite yok ki. Belli ki bu kişiler Vadiyi izlememiş ben eğitimini alsam bunlardan daha iyisini yaparım. Allah aşkına bölümde o kadar eksik yön var ki hangisini saysam bilemiyorum. Bir kere o duyguyu veremiyorlar. Replikler düzeldi de her bölümde sıradan replikler çoğunluğuyla var. Koskoca ofiste bir Cahit birde Polat var. Onlar gitti mi ofise kim bakıyor ? o sahnelerde öldümde uyandımı koymuşlar bir onlar var bir canlılık yok telefon çalıyor hadi gidiyoruz cahit ? aksiyon sahneleri eskisi gibi özenle çekilmiyor. Benim düşüncem Vadide karakter eksikliği var. Abdülhey gelirse İnşallah kısmen doldurur ama Memati gibi Kara gibi gizemli mizah yönü kuvvetli bir karakter lazım. Boş sahneri doldurmak için de Zaza gibi karakter hadi onu yapmadın bari Tuncay,Abidin,Hüsnü sahnesini getir yanlarına 2-3 tane de karşıt karakter bul tamamdır. Daha saysam gider bu böyle

En kısa örneği bugün ki bölümle dün ki bölümü ardı ardına izle arada ki farkı rahatlıkla görürsün

ofise kimin baktığından sanane tonla adam var birileri bakar bu mu sorun
ya biz neyin ne olduğunu görüyoruz biliyoruz vadiye dün başlamadık merak etme illa ki eskisi gibi değil ama hala güzel hala zevk veriyor ve bana göre de hala çok fazla izleniyor bu reyting sistemi sorunlu bak bunu hatırlarsın foruma ilk geldiğimiz zamanlarda söylüyoduk agb döneminde hatta herkesle kavga ediyoduk hatırlarsın noldu dediğimiz çıktı mı çıkmadı mı
yine aynı iddadayım bu oranda düşen bir dizi internette bu akdar izlenmez takip edilmez konuşulmaz çevremdeki arkadaşlarımda izliyor demiyoruz 20 reyting seviyede izleniyor ama en ne yaparlarsa yapsınlar yükselmemesinin başka bir açıklaması yok bu sezon birçok önemli karakterimiz veda etti hiç reyting artmadı kimse bana bu sistemin doğru olduğunu anlatamaz o yüzden de reytigne göre diziyi eleştirmeyin

Bizim istediğimiz Vadinin gelmesi için iyi bir hikayeye ve iyi bi yönetmene ihtiyacımız var yazın otururlarsa o eski Vadi havasını yine veremezler

katılıyorum cnm zaten bahadırlardan sonra son 2 sezondur böyleyiz sen her eksikliğe kısaca deyinmişsin ben ek olarak şunu ekleme yapayım bu senarist ekibi polat alemdarı yazmayı beceremiyorlar belkide son 2 sezondur konuk oyuncu olması buna bağlıydı polata replik yazamıyorlar andrei ile 10 yıl sonra karşılaşmıslar polat andreiye annenin emdiği sütünü burnuna getirim gibi dünyanın en basit tehdit laflarını kullandı bahadırlar olsa unutulmayacak replikler duyardık ayrıca polat aktif oldu ama eski polat değil elidne silahı sadece adam öldürüyor başka birşey yok polatın o zekasına ne oldu o akıl almaz akıl oyunlarına ne oldu sadece elinde silah adam öldürüyor onun dısında akıl almaz oyun yeteneğine sahip zekası yok unutulmaz sözleri replikleri yok elinde silah adam vuruyor bizim bildiğimiz polat andreinin dün akşamkı safiyeye birşey yapacağını tahmin ederdi ve andreiye karşı bir tuzak kurar andreiye hamle yapardı ve bölüm öyle biterdi ama bu senarist ekibine polat alemdar karakteri fazla geliyor anlaşılan yazamıyorlar polatı ben 1 sezonun daha boşa gitmesine artık tahalmulum yok yeni bir senarist ekibi şart yoksa yeni kanalın heyecanıda 1 ay sonra biter 🙂🙂🙂 beyaz tv nin 10.yıl bölümlerini ezberlediğim halde soluksuz izliyorum işlerimi erteliyorum ben bu şekilde ciddiyetle bu sezon hiçbir yeni bölümü o şekilde izlemedim🙂

Aynen katılıyorum ama ben reytinge göre eleştirmiyorum. Hala iyi izleniyoruz ama böyle gidersek Vadi severler yavaş yavaş bırakır gibime geliyor

Artık bu isimlerin yanına yeni isimleri getirmemiz lazım bak o zaman nasıl keyif alıyoruz

Kurtlar Vadisi
48.Bölüm "final sahnesi"

Kötü köpek sürüye kurt getirdi.. Aslan amca!

Ve dün aksam ki izledigim muhtesem 49.Bölüm..

Kurtlar Vadisi
49.Bölüm

"Kurtlar Vadisi'nde geçmiş insanın yakasından düşmez…"
Polat'ın 'sürüye kurt getiren kötü köpek' diye tanımladığı, çuvalın içine koyarak Aslan'a getirdiği kişi kim? Bundan sonra Polat'la Aslan'ın ilişkileri nasıl bir seyir izleyecek? Polat, süre dolunca Elif'in evlilik teklifine ne cevap verecek? Testere Necmi, 'büyük adamsın' diyerek neden Tuncay'ın alnından öptü? Testere, Baron'a ne söyledi de 24 saatlik bir süre kazandı? Baron, süre dolunca kimden yana tavır alacak? Laz Ziya ve Hüsrev Ağa yeni durumda ne gibi bir yol izleyecekler? Baron, Kılıç hariç herkesten gizlediği kızının ortaya çıkmasından sonra neler yapacak?...

Ah be şu sınavlarımı bitirsem de bir rahatlasam. 65. bölümde kaldım