Kanal konusunda zaten herkes şikayetçi, bu kötü reytinglerde en büyük payda kanala düşüyor bunu göz ardı edemeyizcnm bu diziydi eski bölümleri yaşatan ama o bölümleri yazanlar artık yok zaten son 2 sezon pusunun en düşük 2 sezonu hangisi kötü o tartışılır diyelim ama son 2 sezondur çuvalladık necati bey artık 3.sezonumuzda boşa gitmemesi için sağlam bir senarist ekibini getirmek zorunda ve yeni bir heyecan için kanal d kanalından kurutlmalıyız kanal d kanalında devam edersek eğer bu durum hiç değişmeyecek gibi geliyor bana yeni bir heyecan yakalamamız şart ben artık 1 koca sezonun daha boşa gitmesini istemiyorum gelecek sezon tekrar ayağa kalkmalıyız ama kanal d kanalında kalmaya devam edersek hiç değişim olmayacak gibi olumsuz bir hava var
yeni bir kanal şart 🙂🙂🙂
ayol sen okumayımıı bilmiyorsun kanal d dısında kanal olursa eğer tahminim atv diyorum
Dizi belki bu sezon reyting anlamında düştü ama sadece senaristlere baglamamak lazım tabi en büyük suç onların ama onun yanında tns, kanal faktörü, izleyicilerin yeni bir şeyler beklentisi olunca eskiye göre reytingler ister istemez düşüyor. Ama bu bizim eskisi gibi senaryo yazamayacagimiz anlamına gelmiyor eski senaristlere de bu bağlılığı anlamıyorum belki haklı veya haksız neden gittiklerini bilmiyorum ama vadinin konu yelpazesi o kadar geniş ki bu işin eğitimini alan insan yapar yeter ki bu işin hakkını vererek yapsın, bir de izleyicileri dikkate alırlarsa eski pusu gibi olmamasının önünde hiçbir engel göremiyorum.
Bu arada kanalımız yeni sezonda Star Tv olacak benden söylemesi