Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

İyi seyirler dilerim @vadikızı.. bölümleri youtube üzeri izliyorsan, ilk 55 bölüm sinegraf kanalından izlemeni tavsiye ederim.. 56 ve sonrası şuan Kurtlar Vadisi Pusu kanalında mevcut..

Tapatalk 2
tşk edrim 2 bölüm bitirdim ben yaygara diye bir site var ordan
izledim ama seste kayma vardı zor oldu o kanalın adresini bana
verirmisin acaba

tşk edrim 2 bölüm bitirdim ben yaygara diye bir site var ordan
izledim ama seste kayma vardı zor oldu o kanalın adresini bana
verirmisin acaba

Youtube'da her bölümün arkasına 'sinegraf' yazarsan (örneğin Kurtlar Vadisi 3. Bölüm sinegraf) hemen sana bölümü bulur.. veya @Polat Şaşmaz'ın verdiği linkten de takib edebilirsin.. kanalda iki bölüm hatalı.. onları başka yerden izlemen gerekir.

Tapatalk 2

@-KADİR- o konuda yolsuzluk yapanların savunuyor sun dedin

Yolsuzluk yapıldığına inaniyorsan şikenin yapildigini da onayliyorsun o zaman
haksiz miyim​
Ne diyon anlamadım
)) aç ta anlayalım 😉))

Abi kendisi açıklar
kendisi gs hakkında kışkırtıcı mesaj yazdı bende cevap yazınca bunu yazdı bende cevap olarak yukardakini yazdım

@-KADİR- o konuda yolsuzluk yapanların savunuyor sun dedin

Yolsuzluk yapıldığına inaniyorsan şikenin yapildigini da onayliyorsun o zaman
haksiz miyim
ben sana aynısını soruyorum aga bak birde pişkinlik yapıyorsun ben yolsuzluğa inanmıyorum kabulde etmiyorum Allah a şükür kör değilim sen gibide öyle dansöz gibi işime geldiği yönede kıvırmıyorum biraz tutarlı ol diyorum ve tamamen susuyorum bana istediğini söyle bu konuda sana sesim çıkmayacak

ben sana aynısını soruyorum aga bak birde pişkinlik yapıyorsun ben yolsuzluğa inanmıyorum kabulde etmiyorum Allah a şükür kör değilim sen gibide öyle dansöz gibi işime geldiği yönede kıvırmıyorum biraz tutarlı ol diyorum ve tamamen susuyorum bana istediğini söyle bu konuda sana sesim çıkmayacak​
Ne oldu şimdi valla anladıysam ne olayım
))) ama ne oluyorsa biraz sakin olun derim
))

Aga kusura bakmada sikeyi gs yapar yazarsan bende sana öyle bir cevap yazarım

Şike açığını kapatmak için az çalışmadılar sizin için.Şikeden 2 yil men aldınız.Başkanınız ceza bile aldı ne oldu birileri engel oldu

tamam uyardığın için tşkler çok sağol başka yer biliyorum ordan izlerim
o bölümleride

Ha doğru bak @vadikızı bölümlerin sonlarına bak bozuk olanlar var Vadi forumunda ki linklerden alırsın bozuk olanları

---Tapatalk---
tamam canım ben hallederim tşk ederim

Aga kusura bakmada sikeyi gs yapar yazarsan bende sana öyle bir cevap yazarım

Şike açığını kapatmak için az çalışmadılar sizin için.Şikeden 2 yil men aldınız.Başkanınız ceza bile aldı ne oldu birileri engel oldu​
O birileri kim melun 😉))) rte ye kumpas kurulduğuna inanıyonda konu fb ye gelince mi inanmıyon 😉)) nerede adalet duygun