Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Hadi iyi geceler arkadaşlar ben çok yoruldum bu hayattan biraz obur dünyaya gidip gelelim

---Tapatalk---
böyle konuşma aga

Ve büyük son :) kurtlar vadisi 97.Bölüm
İzlemekten hiçbir an pişman olmadığım bir diziydi emeği geçen herkese helal olsun bir şah eser yaratmışlar resmen.
aga salakları görüyosun demi yeni bölüm diyolar final değil
final show tv de olsaydı reytingler çok daha yüksek bi şekilde biterdi vadi
finalde 23.60 reyting almıştık o en az 26-27 olurdu en az
zaten hep demişimdir bunu bahadırlarda söylemiştir çoğu kez kurtlar vadisinin gerçek reytingleri 30 üstüdür

böyle konuşma aga

aga salakları görüyosun demi yeni bölüm diyolar final değil
final show tv de olsaydı reytingler çok daha yüksek bi şekilde biterdi vadi
finalde 23.60 reyting almıştık o en az 26-27 olurdu en az
zaten hep demişimdir bunu bahadırlarda söylemiştir çoğu kez kurtlar vadisinin gerçek reytingleri 30 üstüdür
Bazen Vadi hayattan soğutur insanı :D Belki Orhan Edip Ertürk kendisi ayrılmak istemiştir. Böyle bir karakter nasıl harcanır ya

ormanda büyük bir çatışma çıkacak
11258274_1757098864516525_5565340740638175389_n.jpg

11037889_841213692580433_7600943637344407943_n.jpg

1907527_1645171149039473_1620013771967889574_n.jpg

Son düzenleme:
yine fazlaca yalan haberler ortada dolaşmaya başladı

11094290_1018943661479917_4214030929092860220_n.jpg

Son düzenleme:
off be efsane bi bölüm daha geliyor

abi şu fragmana bak ya iskenderli dönem gerçekten inanılmaz inanılmaz inanılmaz
senaryo inanılmaz

258.bölüm 2 günde 1 milyona dayanmış müthiş izleniyor

bu aşk müziği neden hiç çalmıyo ya beni en etkileyen müzik diyebilirim o müziği duyunca vadide kendimden geçiyorum tüylerim diken diken oluyor

11205027_435717903271097_8041893730604489187_n.jpg

11009166_435668733276014_24281830450101120_n.jpg

Tilki ayrıntıda gizlidir :D

Son düzenleme:
2003-2009 arası Kurtlar vadisindeki Polat Alemdar karakteri, REİS ABDULLAH ÇATLI'dan esinlenmiştir ve dizide kullanılan sözlerin çoğu Çatlı'ya aittir..
Kurtlar vadisinin senaristi dizinin proje asamasında Çatlı ailesi ile görüşmüş
Kardeş Çatlı, Soner Yalçın’a anlattığı bu ve benzeri birçok anının Kurtlar Vadisi’nde isim vermeden işlendiğini ve kendilerinin buna çok kırıldığını söyledi.
Mesela?
Devam etti: “Polat Alemdar’ın söylediği ‘iki kişinin bildiği sır olmaz’ lafı,
ağabeyimin lafıdır. Soner’e ben anlattım. Bazı sırları paylaşması için ağabeyime baskı yaptığımda bunu söylemişti.”
Başka var mı?
Zeki Bey: “O meşhur ‘sonunu düşünen kahraman olamaz’ sözü de ağabeyimin Şeyh Şamil’e atfen aktardığı bir sözdür. Ağabeyim bir gün Şeyh Şamil’i rahmetle anarak ‘her şeyin sonunu düşünen kahraman olamaz’ dedi. Bunu yine Soner’e anlatmıştım, Çatlı’yı ve cümlenin başını keserek kullandılar.”
Bir başka örnek: “Ağabeyimin ‘canavara sormuşlar neden boynun kalın’ lafını ‘kurda sormuşlar neden boynun kalın’ şeklinde işlediler. Bunlar Abdullah Çatlı’nın sözleridir.”

selamlar herkese nasılsınız arkadaşlar
yine haberlermi çıkmış bitecek diye pana film
açıklama yaptı devam edecek hala yalan haber ya

selamlar herkese nasılsınız arkadaşlar
yine haberlermi çıkmış bitecek diye pana film
açıklama yaptı devam edecek hala yalan haber ya​
Vadi yi kullanarak kendi reklamlarini yapiyorlar

2003-2009 arası Kurtlar vadisindeki Polat Alemdar karakteri, REİS ABDULLAH ÇATLI'dan esinlenmiştir ve dizide kullanılan sözlerin çoğu Çatlı'ya aittir..
Kurtlar vadisinin senaristi dizinin proje asamasında Çatlı ailesi ile görüşmüş
Kardeş Çatlı, Soner Yalçın’a anlattığı bu ve benzeri birçok anının Kurtlar Vadisi’nde isim vermeden işlendiğini ve kendilerinin buna çok kırıldığını söyledi.
Mesela?
Devam etti: “Polat Alemdar’ın söylediği ‘iki kişinin bildiği sır olmaz’ lafı,
ağabeyimin lafıdır. Soner’e ben anlattım. Bazı sırları paylaşması için ağabeyime baskı yaptığımda bunu söylemişti.”
Başka var mı?
Zeki Bey: “O meşhur ‘sonunu düşünen kahraman olamaz’ sözü de ağabeyimin Şeyh Şamil’e atfen aktardığı bir sözdür. Ağabeyim bir gün Şeyh Şamil’i rahmetle anarak ‘her şeyin sonunu düşünen kahraman olamaz’ dedi. Bunu yine Soner’e anlatmıştım, Çatlı’yı ve cümlenin başını keserek kullandılar.”
Bir başka örnek: “Ağabeyimin ‘canavara sormuşlar neden boynun kalın’ lafını ‘kurda sormuşlar neden boynun kalın’ şeklinde işlediler. Bunlar Abdullah Çatlı’nın sözleridir.”
Bu memleketin ekmeğini yiyip ihanet eden, bir gün mutlaka kurşununu da yer. Bozonun kelamı büyük ihtimal bu da ona ait olabilir.

Kurtlar Vadisi
38.Bölüm

"Kurtlar Vadisi'nde gövdeden kopan başlar üzerinde ilerlenir…"
Polat, Meto'yu öldürerek bütün "babaları" Çakır'a biat ettirir. Çakır'a boyun eğmemekte kararlı olan Cerrahpaşalılar grubunun lideri Halit, kardeşinin intikamını almak için yemin eder. Ancak töreleri gereği kan dökmeden 40 gün beklemek zorundadır. Kardeşi öldürülürken sessiz kalan ve Çakır'ın elini öperek ona biat eden bütün babalar hasmıdır onun artık. Polat'la Çakır ise Halit'e gelir getiren bütün kaynakları kurutmak için harekete geçer. Polis teşkilatı, gelişmelerden rahatsızdır, emniyet müdürü mafya içindeki hesaplaşmaya el koyar.

logo.png

259.Bölüm Bomba Gibi Geliyor !
Tilki,Polat'ın hedefinden nasıl kurtulacak? Safiye ve Pusat'ın Akıbeti ne olacak? Fehmi'nin gönderdiği mesaja Polat Alemdar'ın tepkisi ne olacak?
Leyla,Safiye'nin yokluğundan şüphelenmeye başlar.Peki gerçeği Öğrenecek mi?
Erdem,Martin'in bilgisayarından önemli bilgileri bulabilecek mi?
Polat,Cahit'e Safiye'ye ulaşmak için bazı talimatlar verecek.Peki Cahit'i bekleyen büyük sürpriz ne olacak.
Bol Aksiyon ve macera'nın yaşanacağı Kurtlar Vadisi Pusu'nun 259.Bölümü 14 Mayıs Perşembe Akşamı Kanal D Ekranlarında Olacak !

Forum İstatistikleri

Konular
173,429
Üyeler
8,488
Son Üye
Dedublüman