Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

keşke tilkiye uzun vadede senaryo yazsalardı daha doyamadan gidecek

benim anlamadığı madem adamı sezon sonunda öldürmeye karar verdini sezonun içerisinde ne diye bu kadar pasif bıraktını bakma sen adam koca bir sezon oynadı ama etkinliği beklediğimizin çok uzağındaydı

önemli olan bi daha ki sezonun konsepti ne olacak
))) anlaşılan bu sezonda ki bütün karakterleri öldürüp yeni sezona sıfır km girecekler
)))

önemli olan bi daha ki sezonun konsepti ne olacak
))) anlaşılan bu sezonda ki bütün karakterleri öldürüp yeni sezona sıfır km girecekler
)))
başkan 0 km girme istekleri olduklarını bende düşünüyorum da bu senenin konseptinden devam edilmemesini ben düşünemiyorum ama gidişat da bunu göstermiyor bende epey merak içinde bekliyorum

başkan 0 km girme istekleri olduklarını bende düşünüyorum da bu senenin konseptinden devam edilmemesini ben düşünemiyorum ama gidişat da bunu göstermiyor bende epey merak içinde bekliyorum
anlaşılan ramazan gecelerine baya bir veri olacak elimizde
)))))

aynen öyle madem ölecekti bu sezonu full tilkiye ayırsaydınız bizimde seyir zevkimiz iyice artardı settarın karıları bile daha aktifti tilkiden

sezon finali tarihi de tam belli olmadı haziran başı olur büyük ihtimal
14 mayıs
21 mayıs
28 mayıs
4 haziran SEZON FİNALİ yada
11 haziran sezon finali olur

sizin rascoln 10 sene evvel ki tilkiye benzedi adam sırra kadem bastı
))))
abi raskolne bişey olmaz pusatın tarafında o yüzden rahatım öyle veya böyle aktifleşecektir

o değilde raskolnle tilkinin karşılıklı bir sahnesini göremeden tilki gidecek ne efsane olurdu ama
ikisinin de replikleri birbirinden değişik ortaya enteresan şeyler çıkabilirdi

bak cnm 1 yıldır bu forumdayım özellikle bu vadi konusunda en çok emeği olan ve diğer emek verenlerle birlikte en çok katkıda bulunanlardan birisiyim bu konu bin sayfaya ulaşınca geçmişe bir baktım ben konuda sayfa 50 iken yazmaya baslamısım yanı basından beridir çok şükür buradayım tüm vadicileri analiz ettim az çok bu sezonu seninle birlikte sadece 4 kişi memnunsunuz onun harici vadicilerin çoğunluğu bu sezondan memnun değil isim vermiyorum çünkü ben sadece bölüm yorumu yaparım eleştirilerim yazılarım sadece bölümleri diziyi kapsar hiçbir üyeye yönelik birşey yazmam bu sezonu beğenmeyenlerden benim bir farkım var diğerleri eleştirmeye az çekiniyorlar ama ben dobra bir bayanım dobra bir insanım çekinmeden beğenmediğimi söylerim ve yazılarımda sadece diziyi kapsar üyeleri içermez seninde o beğenenlerden bir farkın var öyle körü körüne bağlanmıyorsun sende az çok bize hak veriyorsun benim kişiliğinden dolayı sana saygım var vadicilerden saygı duyduğum 2-3 kişiden birisin oyüzden bu sezonu genel olarak beğeniyorsan benim sana tek bir sözüm olur keyfini çıkar derim
ben sana başka birşey diyemem keyfini çıkar cnm😉😉😉

Daha önce seni bazı konularda hiç mi ama hiç anlamiyordum eski vadiyi izleyince bazı eleştirilerini haklı buluyorum zaten bunu diğer vadici arkadaşlar da belirtiyor. Evet bu sezonun bazı bölümlerini sen ben diğer vadiciler kısacası biz diyelim beğenmedik
ama en azından kendi açımdan söylüyorum genel anlamda baktığımda iyi bir sezon geçirdik. Evet eski bölümlerin zevki yok ama yinede dizi kendini izlettiriyor.

Bilmiyorum eğer farkındaysan veya takip ediyorsan sana, vadicilere karşı benimde bir zahafim var
yoksa diğer konularda bende çok sert biriyim ama dizi konularında biraz sakin davranıyorum sonuçta dizi için değmez diyorum. Ayrıca evet abla ben bu sezonun genelini düşünürsek beğendim

ayoll sıkıntı orada işte bir söz söylemişsin olay içinde olaymı olucak her bölüm diye cnm sen vadiyi gerçek vadi olarak henüz görmedin eski vadiyi kast etmiyorum pusuyuda kast eiyorum sen tnt sezonunda baslamıssın izlemeye sen vadiye bu sezonki gibi dönemlerindeyken merhaba demişsin gerçek pusuyu henüz görmemişsin oyüzden sana birşey diyemiyorum eski vadiyi izlemen bile bize hak vermene az sağladı şimdi biraz bölümlere eleştiri yapmaya basladın ama mutlaka bir an mnce pusu döneminide izle asıl ozaman anlıcaksın demek istediğim şeyi şuankıseyrettiğin şey pusu değil ama sen pusuya böyle kavustun oyüzden bu sezondan rahatsız olmaman çok doğal burda polat 2 bölüm andrei ile düşmanlık yaptıdiye heyecanlandıkya pusunun ilk 4 sezonunda tam sezondur polat iskenderle her bölüm bu düşmanlığı yapıyordu daha iskender ölmeden feller gelmişti sonra feller ölmeden ulubey gelmişti ve polat her bölüm uğraşıyordu bunlarla ilk 4 sezonu pusuyu izleyip öyle anlıcaksın dediğimi işte ozaman bu sezondan rahatsız olucaksın ama şimdi olmaman normal çünkü sen pusuya bu sezonkı gibi dönemde tanımışsın henüz gerçek pusuyla tanısmadın eski vadiyi bile izleyince böyle olduysan gerçek pusuylada bir tanış bak ozaman beni bile geçmiyormusun

şimdiki düşüncelerin çok normal zaten sana kimse genel oalrak buyüzden birşey demiyor demeyede hakları yok 🙂

Reyting operasyonu yapılacaksa seneye Ocak gibi yapılmalı bence hazır sikeliyken Çakırın dizisi tutmasın belki yollarından dönerler

---Tapatalk---

Ve büyük son
kurtlar vadisi 97.Bölüm
İzlemekten hiçbir an pişman olmadığım bir diziydi emeği geçen herkese helal olsun bir şah eser yaratmışlar resmen.

Stefaninize de size de ulan akilsizlar lan bu senaristler ne kadar mal lan yav yeter kardeşim elinde harika bir malzeme var kullansana 2-3 sezon lan yeter be gına geldi Stefani kimmis Tilkinin yaninda aglicam lan yeter be koskoca karakteri pisi pisine harcıyor akilsizlar gerçi akilsizlar bile az gelir beyinsizler

---Tapatalk---

Sanki canimdan can alıyorlar ölüm gibi geliyor insana su an moral bozuklugundan dolayı bayilacak duruma geldim. Ayakta duramadim yatiyorum ben boyle salakca bir hamle görmedim

---Tapatalk---