Maskeli Fedai
Favori Üye
Şu an için aynen öyle aga ama polatın çocuksu hareketleri süper duruyor@papuleoo ilk bölümler durgundur ama 20.bölüm ile Vadi açılıyor tutabilene aşk olsunon numara gidiyor keşke senin yerinde olsaydım ve vadiye yeniden başlasaydım
HİÇBİR ŞEY GÖZÜKMÜYORpolatı bu şekilde görmeyi özledim barbi bebek cahit 40 adamda öldürse tatmin olmuyorum biz butür sahneleri sadece polatla kabul ederiz bunu senaristler anlar umarım videoyu 3:00 kısımdan izlemeye başlasanız yeter bu sahneleri biz sadece polatla kabul ederiz özledim
mobildeysen video göremezsin abişkom hastanede olduğundan mobilden giriyorsun galiba 🙂🙂🙂HİÇBİR ŞEY GÖZÜKMÜYOR
hayır işe geldim pc'deyimmobildeysen video göremezsin abişkom hastanede olduğundan mobilden giriyorsun galiba 🙂🙂🙂
youtube arzalı galiba genel bir sıkıntı var sanırım youtube sayfasına şuan hiç giremiyorum abişkom 🙂🙂🙂hayır işe geldim pc'deyim) HTTP Error 503. The service is unavailable. diye yazıyor
İyi ya korkuttun bizi. Baştan öyle söylesene. Hastaneden mi yazıyorsun?Allahıma çok Şükür ameliyat yok ilaç var
yanlış anlamıışım ablacım china akrabası nakil olmuş dabenim bişeyim yok iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?