Maskeli Fedai
Favori Üye
Şu an için aynen öyle aga ama polatın çocuksu hareketleri süper duruyor@papuleoo ilk bölümler durgundur ama 20.bölüm ile Vadi açılıyor tutabilene aşk olsunon numara gidiyor keşke senin yerinde olsaydım ve vadiye yeniden başlasaydım
![]()
HİÇBİR ŞEY GÖZÜKMÜYORpolatı bu şekilde görmeyi özledim barbi bebek cahit 40 adamda öldürse tatmin olmuyorum biz butür sahneleri sadece polatla kabul ederiz bunu senaristler anlar umarım videoyu 3:00 kısımdan izlemeye başlasanız yeter bu sahneleri biz sadece polatla kabul ederiz özledim
mobildeysen video göremezsin abişkom hastanede olduğundan mobilden giriyorsun galiba 🙂🙂🙂HİÇBİR ŞEY GÖZÜKMÜYOR
hayır işe geldim pc'deyimmobildeysen video göremezsin abişkom hastanede olduğundan mobilden giriyorsun galiba 🙂🙂🙂
youtube arzalı galiba genel bir sıkıntı var sanırım youtube sayfasına şuan hiç giremiyorum abişkom 🙂🙂🙂hayır işe geldim pc'deyim) HTTP Error 503. The service is unavailable. diye yazıyor
İyi ya korkuttun bizi. Baştan öyle söylesene. Hastaneden mi yazıyorsun?Allahıma çok Şükür ameliyat yok ilaç var![]()
yanlış anlamıışım ablacım china akrabası nakil olmuş dabenim bişeyim yok iyiyim