hayırlı geceler aganeyse arkadaşlar herkese iyi geceler
aga insan oğlundan herşey beklenir cidden; 2 yıl önce birisi bunları söylese en küçük bir ihtimal vermezdimyazık be insan et tırnak bir kardeşini satarda böyle satmaz ya diğer 3 lü umrumda değilde eğer Raci olayı doğruysa yazıklar olsun.
aynen aga raci eğer bu işin içindeyse tükürdüğünü yalamış olur hani elini ayağını çekmişti bu sektörden ah ulan ah kolay paradan bukadar çabuk vazgeçilirmi oda geçemedi.aga insan oğlundan herşey beklenir cidden; 2 yıl önce birisi bunları söylese en küçük bir ihtimal vermezdim
ohaaa benden 6 yaş küçük çıkarsa gerçekten ohaa derim 2 yıldır tanıyorum ben kızı yalan söylemiyordur inş ama facesinde fotoğrafları yokki yanlıs hatırlamıyorsam eğer kurtlar vadisi forumdakıelrmi çıkarmıs bu dedikoduyu
Yok ben öyle gördüm face deohaaa benden 6 yaş küçük çıkarsa gerçekten ohaa derim 2 yıldır tanıyorum ben kızı yalan söylemiyordur inş ama facesinde fotoğrafları yokki yanlıs hatırlamıyorsam eğer kurtlar vadisi forumdakıelrmi çıkarmıs bu dedikoduyu
Başarılı olacaksa Kurtlar Vadisi bünyesinde olsun. Sırf Vadiyi bitirmek için denenmesin hal böyle olunca insan tutmamasını istiyor yoksa Vadi bünyesinde Vadiye karşı kullanılmadan yapılsa ben eminim ki her Vadici izlerdiraci konusunda bende kızgınım ama bir yandanda şöyle diyorum
ayoll 10 yıldır oktayı çakır rolune benzer bir dizide görmeyi hayal ederek yaşadım sadece 1 defa denedi bunu kuzey rüzgarıyla ama olmadı
şimdi okadar yıl onra tekrar deniyor başarılı olsunda nasıl olursa olsun
50 yasına geldi artık zaman geçiyor yaşlanıyor artık başarılı olsunda bizde izleyelim ağız tadıyla🙂🙂🙂
cnm bu söylediğin raci için geçerlidir ama oktay bir oyuncudur kariyerine kendine uygun her yapımcıyla çalısır her rolude üstlenir zamanında karısından dayak yiyen nuri gibi işi bu adamınBaşarılı olacaksa Kurtlar Vadisi bünyesinde olsun. Sırf Vadiyi bitirmek için denenmesin hal böyle olunca insan tutmamasını istiyor yoksa Vadi bünyesinde Vadiye karşı kullanılmadan yapılsa ben eminim ki her Vadici izlerdi
hayır değilim 31 yaşındayım önceki hesabım kapandığı için gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?