Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

neyse arkadaşlar herkese iyi geceler

yazık be insan et tırnak bir kardeşini satarda böyle satmaz ya diğer 3 lü umrumda değilde eğer Raci olayı doğruysa yazıklar olsun.

yazık be insan et tırnak bir kardeşini satarda böyle satmaz ya diğer 3 lü umrumda değilde eğer Raci olayı doğruysa yazıklar olsun.
aga insan oğlundan herşey beklenir cidden; 2 yıl önce birisi bunları söylese en küçük bir ihtimal vermezdim

aga insan oğlundan herşey beklenir cidden; 2 yıl önce birisi bunları söylese en küçük bir ihtimal vermezdim
aynen aga raci eğer bu işin içindeyse tükürdüğünü yalamış olur hani elini ayağını çekmişti bu sektörden ah ulan ah kolay paradan bukadar çabuk vazgeçilirmi oda geçemedi.

Tanıtım ne kadar doğru bilmiyorum ama Raci Şaşmaz'ın olacağını düşünmüyorum.. Fark Film'in yapımcıları Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'dır.. senaryo ekibinde de yer alan isimler bunlar bildiğim kadarıyla. Raci Şaşmaz Pana Yapı'yı sürdürmekte.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Ben 30 dedim de 17 gibi gözüküyor face de haliyle başka mecralara kaydiriyorkar

-Tapatalk-​
Tamam aga bilgim yok

Oha @vadikızı sen 17 yasında misin ? 😱

-Tapatalk-
ohaaa benden 6 yaş küçük çıkarsa gerçekten ohaa derim 2 yıldır tanıyorum ben kızı yalan söylemiyordur inş ama facesinde fotoğrafları yokki yanlıs hatırlamıyorsam eğer kurtlar vadisi forumdakıelrmi çıkarmıs bu dedikoduyu

Aslında varya bölümleri eski günler de ki 2003-2004 müzikleriyle dolduracaksın. Siyah ekranda bile reyting rekorları kırar bölümler kötü bile olsa müzikler bizi alıp götürür

Eski Vadi de 5-6 sahneyi bir bölüme gelecek şekilde sığdırıyordu bizim senaristler

Şimdi böyle karışık olacağına bir bölümde 6-7 sahneyi teker teker dönecekler. Gerçi haksız bulabilirsiniz ama böyle olursa daha iyi olur benim için ah şu senaryoya beni koyacaklar varya

raci konusunda bende kızgınım ama bir yandanda şöyle diyorum
ayoll 10 yıldır oktayı çakır rolune benzer bir dizide görmeyi hayal ederek yaşadım sadece 1 defa denedi bunu kuzey rüzgarıyla ama olmadı
şimdi okadar yıl onra tekrar deniyor başarılı olsunda nasıl olursa olsun
50 yasına geldi artık zaman geçiyor yaşlanıyor artık başarılı olsunda bizde izleyelim ağız tadıyla🙂🙂🙂

Başarılı olacaksa Kurtlar Vadisi bünyesinde olsun. Sırf Vadiyi bitirmek için denenmesin hal böyle olunca insan tutmamasını istiyor yoksa Vadi bünyesinde Vadiye karşı kullanılmadan yapılsa ben eminim ki her Vadici izlerdi

cnm bu söylediğin raci için geçerlidir ama oktay bir oyuncudur kariyerine kendine uygun her yapımcıyla çalısır her rolude üstlenir zamanında karısından dayak yiyen nuri gibi işi bu adamın

raci şaşmaz bu projenin içinde yer almıcaktı oktay alır oktay bir oyuncu ama raci necatinin kardeşi karşısına geçmemeliydi😵😵😵

Son düzenleme: