olm onu sorduğumda başkaydı avatarı 3-4 kez değiştirdimNeyse, sustum!
adamın hammaddesisin agaAga bölüm olarak bakılmıyor sanırım konu olarak bakılıyor.Konunun mesaj yerine tıklayınca bu pencere çıkıyor. Her konu için olur..
olm onu sorduğumda başkaydı avatarı 3-4 kez değiştirdimNeyse, sustum!
adamın hammaddesisin agaAga bölüm olarak bakılmıyor sanırım konu olarak bakılıyor.Konunun mesaj yerine tıklayınca bu pencere çıkıyor. Her konu için olur..
Ne düşündüğümü biliyosun artık, değiştirmiş olman önemli değilk. O zmaanki avatar da kesin 1000 kere kullandığın ve iğrenç bi şeydirolm onu sorduğumda başkaydı avatarı 3-4 kez değiştirdim
adamın hammaddesisin aga
Önemli değil aga.olm onu sorduğumda başkaydı avatarı 3-4 kez değiştirdim
adamın hammaddesisin aga
seni nasıl övsem diye düşündüm ancak övecek kelime bulamadım aynı vadi gibisin aga övecek kelimeler bulunamıyorÖnemli değil aga.
gerek yok google polat alemdar yazıyorum görsellere giriyorum ordan koyuyorum bu kadar basitNe düşündüğümü biliyosun artık, değiştirmiş olman önemli değilk. O zmaanki avatar da kesin 1000 kere kullandığın ve iğrenç bi şeydir
Git Vadi forumumndan avatar bul kendine, bu kadar zor mu?Her hafta 1000 tane avatar çıkıyo orada.
Bu tip bi amelelik yaptığının zaten foruma geldiğim ilk andan beri farkındayımseni nasıl övsem diye düşündüm ancak övecek kelime bulamadım aynı vadi gibisin aga övecek kelimeler bulunamıyor
gerek yok google polat alemdar yazıyorum görsellere giriyorum ordan koyuyorum bu kadar basit
aga ne alakası var kiBu tip bi amelelik yaptığının zaten foruma geldiğim ilk andan beri farkındayım
Sağolasın aga.seni nasıl övsem diye düşündüm ancak övecek kelime bulamadım aynı vadi gibisin aga övecek kelimeler bulunamıyor
gerek yok google polat alemdar yazıyorum görsellere giriyorum ordan koyuyorum bu kadar basit
yok aga bu işlerde sıfırın altındayım bana öğret bu tip şeyleriSağolasın aga.Ama biliyorsundur diye tahmin etmiştim.
2 yıldır Google'dan takılıyosun, o yüzden amelesin. kendini hiç geliştirmemişsinaga ne alakası var ki
Şimdi bi şey diyeceğim, yine demiyorum hadi iyisin. Ama diyorum.yok aga bu işlerde sıfırın altındayım bana öğret bu tip şeyleri
12 Eylül'dü galiba.Beyler 11. sezon hangi tarihte basladi aranizda bilen var mi?
12 EylülBeyler 11. sezon hangi tarihte basladi aranizda bilen var mi?
12 Eylül'dü galiba.
Gec olsun, güc olmasin.12 Eylül
arada sirada gir aga insanlarla sen ugrasmak istiyorsun ve onlarda bunu biliyor ki seni kiskirtiyorlar sende hep ayni seyi yapmaya calisiyorsun ... birak istedikleri kadar laf atsinlar ...agalar sevgili vadiciler forumdan bunaldım artık insanlarla uğraşmaktan bıktım samimiyetsiz insanlardan sıkıldım foruma girmicem artık görüşmek üzere Allah a emanet
aga takma bile bence onlarıagalar sevgili vadiciler forumdan bunaldım artık insanlarla uğraşmaktan bıktım samimiyetsiz insanlardan sıkıldım foruma girmicem artık görüşmek üzere Allah a emanet
Aga takma onlarıagalar sevgili vadiciler forumdan bunaldım artık insanlarla uğraşmaktan bıktım samimiyetsiz insanlardan sıkıldım foruma girmicem artık görüşmek üzere Allah a emanet
Sana tavsiyem, öyle kur kuruya izleme. Dizideki her karakter hakkında araştırma yap. Öyle çok daha zevkli oluyor. Her karakter gerçekte kimi temsil ediyor diye araştır, sözlük yorumlarına falan bak. Asıl o zaman Kurtlar Vadisi çok daha başka oluyor.Kısmetse yarın tekrardan Kurtlar Vadisi'ne başlıyorum.
Oha aga ne oldu ya nereye gidiyon ?agalar sevgili vadiciler forumdan bunaldım artık insanlarla uğraşmaktan bıktım samimiyetsiz insanlardan sıkıldım foruma girmicem artık görüşmek üzere Allah a emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?