valla vadinin senaryosunu yazdım buna gülüyosan izlerken yarılıyosundur![]()
![]()
türkiye nin gerçeklerini konu alır vadi
valla vadinin senaryosunu yazdım buna gülüyosan izlerken yarılıyosundur![]()
![]()
türkiye nin gerçeklerini konu alır vadi
senariste sorsan kurgudur hayali kişiler der![]()
o öyle der ama çoğu konu gerçek
anladık heralde gerçek olduğunu adamlar nerdeyse isimleri değiştirmeden koymuşlar![]()
yok sen yazıyon biz cevPLIyoz çoğunlkla sonuç çıkmıyor ama olsunsende hit almak için bitmiş konuyu canlandırıyon heböyle devam edersen senin konularına yorum yapmam görürsün o zaman 1 sayfayı geçiyo mu?
![]()
aga zaten öyle bunlar kendi çapında eğleniyor buraya koyduğu yorumların bile &95 i vadiyi destekliyorBende yorumlari okudum hatta yorum attim. Neden yorumlarin hepsini burda paylasmadin? yorumlarin büyük bir kismi Vadi yi destekliyor
Bende yorumlari okudum hatta yorum attim. Neden yorumlarin hepsini burda paylasmadin? yorumlarin büyük bir kismi Vadi yi destekliyor
zaten paylaştığım yromların 8 i olumlıu 1i belli değil 1 i olumsuzyorum yazdıysan dikkat etmişindir aynı üyeler 7-8 yorum yapmışlar bi yorumlarını yayınladım hepsinini
![]()
bak kardes Kendi agzinla söylüyorsun 10 kisiden sekizi vadi nin devam etmesini istiyor.![]()
10 kişiden 8 i izlemiyor sorun ordaama izlediğini iddaa edenler var
kardes diziyi izlemeyebnler Neden izledigini iddaa etsin
yasin kardeşim bununla diyaloğa girme hit kazanma peşinde yemezler bu numaraları artık xxemrex
Benim anlamadığım Vadi'yi izlemeyenler neden yorum yapıyor.Yapmasın...
İzliyorsan üstüne alınmayacaksın![]()
izliyoruz ama beğenmiyoruzhakkımız var beğenmeme