'Kurtlar Vadisi Pusu' Ekranlara Ara Veriyor!

Zaten hiç bir kanalla anlaşamamış, geriye TRT1 kalmış. İstese orada başlayabilirdi, kanal mı yoktu? :D Ara vermesi iyi olacak.

Aynen, bence de SHOW'da başlar. :D
Trt DE Nereye başlıiyi adamlar geçebn sene 100 milyon lira zarar etti diyorum bir de üstüne vadiyle zararı artırsınlar mı o kadarına izin vermezler artık :D

kanallar haklı zaten yüksek reyting olduğu için iyi reklam geliri olan bir diziydi 12 den 4-5 e düşünce iyice zarar ettirdi dizi kim alır :A

Trt DE Nereye başlıiyi adamlar geçebn sene 100 milyon lira zarar etti diyorum bir de üstüne vadiyle zararı artırsınlar mı o kadarına izin vermezler artık :D

kanallar haklı zaten yüksek reyting olduğu için iyi reklam geliri olan bir diziydi 12 den 4-5 e düşünce iyice zarar ettirdi dizi kim alır :A
TRT olmazsa Acun'um alırdı, Acun böyle transferleri seviyor biliyorsun. :A

ayol konsept değişerek gelirse bitmiş demektir zaten :A
iyi gelip gelmeyeceği total d nin perşembeye koyacağı diziye bağlı kösem 4 reytingi bulursa seneye de devam eder, atv zaten ay yapımla 4 dizilik anlaşma yapmış perşembeye yüklenmesi muhtemel :D bir showla kanal d kalıyor geriye total d perşembeye tutturursa vadi anca asla vazgeçmemin finalindem sonra showda başlar:D
yavas at ne 4 diziligi bi kenanin dizisi atv de

dedikoducu panpam demiş doğru olma ihtimali %50 :A
O kafadan sallıyor zaten, bir bilgi veriyor bilgiyi üstü kapalı veriyor. Yani 3 dizi başlayacak diyor. Eee bunu ben de kafadan atarım, sen bana dizilerin bilgilerinden haber ver. Kim kimdir ondan haber ver. :D

O kafadan sallıyor zaten, bir bilgi veriyor bilgiyi üstü kapalı veriyor. Yani 3 dizi başlayacak diyor. Eee bunu ben de kafadan atarım, sen bana dizilerin bilgilerinden haber ver. Kim kimdir ondan haber ver. :D
adamlar seda bakana kadar düşmüş dizi yapmakta ne var:A

cagatayin ki icin showla gorusuluyor zaten 4 dizinin atv de yayinlanmasi imkansiz siyah beyaz starda beyaz gece foxda kara sevda starda atv 2 dizi alabilir kenan ve cagatayin dizileri bi ihtimal
bekleyip görücez:D

Çok doğru bir karar vermişler ama niye öyle diyorsun. :A
ne diyem beyazsoy gibi beroşcuyken bir anda vadici mi olayım .ss

ayyapim ve atv nin arasi analar ve anneler yuzunden acik diye biliyorum bundan dolayi beyaz geceyi fox a aldilar KaraSevda Iceride SiyahBeyaz beyaz gece bide Kenanin dizisi var toplam 5 diziymis

cagatayin ki icin showla gorusuluyor zaten 4 dizinin atv de yayinlanmasi imkansiz siyah beyaz starda beyaz gece foxda kara sevda starda atv 2 dizi alabilir kenan ve cagatayin dizileri bi ihtimal
O gün dedikoducuya aynı şeyi ben de söyledim, Ay Yapım'ın o kadar dizi yapması imkansız. :D Hem Ay Yapım dizileri hafta içi yayınlanıyor, birbirleriyle karşı karşıya mı gelecekler? :D

ne diyem beyazsoy gibi beroşcuyken bir anda vadici mi olayım .ss
Tims'i de söyle Metin'e, Ekin'e kadar düştüler deeee :A

O gün dedikoducuya aynı şeyi ben de söyledim, Ay Yapım'ın o kadar dizi yapması imkansız. :D Hem Ay Yapım dizileri hafta içi yayınlanıyor, birbirleriyle karşı karşıya mı gelecekler? :D
adam sana cevap vermiş hepsi bir anda başlamayacak diye ay yapım da biliyor 6 dizinin hepsinin tutmayacağını :D tutmayanın yerine yenisi işte:D

Tims'i de söyle Metin'e, Ekin'e kadar düştüler deeee :A
hoşt orada yaş sınırı vardı 13 yaşındaki karakteri kıvanç tatlıtğ oynayabilirdi de biz mi görüşmedik :A

Kimse çok doğru bir karar demesin. :D D Vadi kanal bulabilirdi istese. reytingi çok kötü değil sonuçta ama perşembe ısrarı , maliyeti, kendini ağırdan satması filan. Dizi bu sezon ortada kalmıştır. Doğruya doğru konuşalım. Üstelik gündemin bu kadar yoğun olduğu bir ortamda baya malzeme çıkarırdı.

Dinlesinler bakalım bu sezon dinlensinler üzmesinler artık vadicileri. :D Şimdi biz bu yorumu yaptık diye vadi antisi ilan ediliriz. :D

aynen

Pazartesi - Kenanin dizisi
Sali-Beyaz Gece
Carsamba -Kara Sevda
Persembe - Iceride Veya Siyah Beyaz
Cuma - Iceride Veya Siyah Beyaz

cakismamasi icin bu sekilde olmasi gerek

adam sana cevap vermiş hepsi bir anda başlamayacak diye ay yapım da biliyor 6 dizinin hepsinin tutmayacağını :D tutmayanın yerine yenisi işte:D

hoşt orada yaş sınırı vardı 13 yaşındaki karakteri kıvanç tatlıtğ oynayabilirdi de biz mi görüşmedik :A
Tabi tabi gördük kadroyu, güldürme bizi şimdi. :A